Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 258
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 810
Емилия е с Петър. Защо да не го качва?
Все едно Даниел качва Атанаска, за да дразни Емилия.
Ами не. И двамата си имат нови половинки и е нормално да ги качват.
Емилия просто си е намерила нейната нова половинка с морал, а Даниел с оная си работа.

# 811
Чак пък я е търсила половинка с МОРАЛ

# 812
  • София
Чак пък я е търсила половинка с МОРАЛ

Има предвид, че Емилия не е изневерявала на някого, за да бъде с Петър Simple Smile

# 813
И защо да не го качва?

Не казвам да не го качва, а следя темата и какви мнения имаше масово 😀

# 814
Ами за мен е морално първо да приключиш една връзка и тогава да започнеш нова.
Емилия е постъпила така.
Даниел знаем как е постъпил.

# 815
Май част от интервюто за новия човек, който си търси Атанаска, се провежда с постове във форума Stuck Out Tongue Winking Eye

Какво да гадаем за Емилия - била е обвързана, не се знае да е имала паралелна връзка по това време, новата ѝ връзка започва след приключването на старата. Какво има за гадаене?

# 816
За гадаене няма нищо, може да е в същата ситуация един ден 😀 в на любовницата. Размишленията са и че няма нищо лошо, ако имаш дете и не ти се занимава, демек както е тя в момента да е любовница на мъж и да не се ангажира да пере чорапи. Това са нейни разсъждения 😀 не знам какво пляскате толкова като са еднакви с Атанаска

# 817
Емилия не е Мария Кюри, че да търси академик от бан. Най-обикновено момиче, ако може да намери мъж с пари, що не. Не виждам нищо лошо. Стига да не пречи на никой да живее както намери за добре.

Чакай, този Петър женен ли е?

# 818
Ах колко съм глупава, а Атанаска е с Даниел заради сините му очи, о не пардон заради снажния му ръст!

А вие откъде знаете, че този Петър е хлебар?

Саркастична е, намеква че Емилия е с него, защото е богат 😄

# 819
  • София
За гадаене няма нищо, може да е в същата ситуация един ден 😀 в на любовницата. Размишленията са и че няма нищо лошо, ако имаш дете и не ти се занимава, демек както е тя в момента да е любовница на мъж и да не се ангажира да пере чорапи. Това са нейни разсъждения 😀 не знам какво пляскате толкова като са еднакви с Атанаска

Така е, по-добре да излезе и да каже “Бившият ми мъж е подметка без достойство, а жената до него е още по-зле.”

Не знам как не разбрахте, че Емилия никога директно няма да обиди Даниел и Атанаска, защото Емели е свързана с тях до живот.

# 820
Много ценя постоянството у хората. Липсата на лицемерие е показателна за личността.
Само едно не мога да разбера, всички, които не я харесват/не ѝ се кланят ли са криви или кривата е тя?
Интересно ми е как Даниел приема това, че да речем 70-80% от близките му хора нямат желание да комуникират с жена му.
Даниел не дава вид на човек, който се интересува от чувствата на близките си.

# 821

Така е, по-добре да излезе и да каже “Бившият ми мъж е подметка без достойство, а жената до него е още по-зле.”

Не знам как не разбрахте, че Емилия никога директно няма да обиди Даниел и Атанаска, защото Емели е свързана с тях до живот.
Не бе, ние го разбрахме това. Въпросът е, че тя твърди друго и тук някои и се връзват. Даже Танаска и се връзва, че всичко било приключило там, нямало къщичка. А самата Емилия се изпусна, че го е обичала, питала го е дали изневерява и той твърдо е отричал. Големият мъж Бачорски. Емилия стигна до там да го оневинява, че я е лъгал, понеже "как се казвало такова нещо на бременната ти жена". Малко попресоли манджата тук ми се струва.

# 822
Аз не вярвам, че Емилия е простила безрезервно и е продължила напред. Още повече че тези "панаири" с майката и сестрата на Даниел каза Атанас, че са инспирирани от Емилия. В подкаста каза, че не се интересувала от живота на Атанасия и Даниел. ВЕрно ли не се интересува как живеят хора, които значителна част от времето й  гледат детето? Иначе  в интервюта се владее добре, спор няма.

В коя значителна част я гледат Grinning Вземат я за 2 дни да направят снимки и клипове ,и баба Сийка да я гледа и я връщат.Понякогя и се разболява при тях и я връщат.

# 823
  • София

Не бе, ние го разбрахме това. Въпросът е, че тя твърди друго и тук някои и се връзват. Даже Танаска и се връзва, че всичко било приключило там, нямало къщичка. А самата Емилия се изпусна, че го е обичала, питала го е дали изневерява и той твърдо е отричал. Големият мъж Бачорски. Емилия стигна до там да го оневинява, че я е лъгал, понеже "как се казвало такова нещо на бременната ти жена". Малко попресоли манджата тук ми се струва.

Емилия никога не е отричала, че е обичала Даниел 😄

Да, предполагам друга жена на нейно място не би била толкова великодушна, но както се спомена много пъти тук, един ден Емели и бебе Дани ще ги гледат всички тези риалитита, сторита, постове и подкасти.

# 824
Аз не вярвам, че Емилия е простила безрезервно и е продължила напред. Още повече че тези "панаири" с майката и сестрата на Даниел каза Атанас, че са инспирирани от Емилия. В подкаста каза, че не се интересувала от живота на Атанасия и Даниел. ВЕрно ли не се интересува как живеят хора, които значителна част от времето й  гледат детето? Иначе  в интервюта се владее добре, спор няма.

В коя значителна част я гледат Grinning Вземат я за 2 дни да направят снимки и клипове ,и баба Сийка да я гледа и я връщат.Понякогя и се разболява при тях и я връщат.
Няма значение. Детето прекарва време без майка си с това семейство и Емилия се съобразява много основателно. Добре, че роднините на Наска са читави хора явно, та се грижат и се отнасят добре с момиченцето, че иначе....

Общи условия

Активация на акаунт