Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 251
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 795
Роднините му могат да не харесват Наска колкото си искат. Евала на Данко,че не пее в техния хор, а си я защитава и стои зад нея в случая. Обаче е кофти такова отношение към нея,което най-вероятно е предизвикано по някакъв начин. Но какво пък чаак толкоз е направила?!

# 796
  • София
Роднините му могат да не харесват Наска колкото си искат. Евала на Данко,че не пее в техния хор, а си я защитава и стои зад нея в случая. Обаче е кофти такова отношение към нея,което най-вероятно е предизвикано по някакъв начин. Но какво пък чаак толкоз е направила?!

Вие сериозно ли? 😄

# 797
Измислени проценти.
Хората са над тия неща

# 798
То това е , че нищо не е направила , но си приписва всички заслуги.

# 799
Ами сериозно да. Лично не е направила нещо към тях. Гледах и аз подкаста значи уж Емилия не обвинява изобщо нея, но роднините имат право да я съдят. Извинявай, ама да духат супата. Това си е между тях.
Да не забравяме,че на Аида за това и е плащано и е знаела каква услуга извършва и кой го качва.

# 800
  • София
Хората имат право на мнение и да решат дали искат да се асоциират с теб. Знаят, че Насето е била активен участник в изневяра, знаят че е качвала сторита, с които да намеква и да дразни Емилия докато е била бременна. Тя има късмет, че Емилия явно има слонско търпение, защото някоя по-лабилна жена, блъскана от хормоните на бременността, не се знае какво може да направи или да реагира. Силният стрес е противопоказен при бременност по принцип.

Ако беше моят брат това, честно си казвам, щях да приключа всякакви отношения с него и любовницата.

# 801
Аз не бих се бъркала ,Емилия го е преживяла ,но тук се дъвче още.

# 802
И не се зачерква някой просто ей така, както виждаме работи при Даниел. Това показва колко не широко скроени са те. Както виждаме Коледа я карат с Генерала, Даниел и семейството на Атанаска, когато се цепиш губиш.
А и не знам защо го поставят в ситуация да избира между /Розалия визирам/ между брат или сестра си и жена си 😀 Ми то е смешно. Я си представете,че вашата половинка направи това избира майка си,сестра си и т.н. Оо забравих имаме такава тема с "Какво ви дразнят вашите свекърви" 😀 вътре има чудни истории.. Половината са много категорични иначе и нямало това да го търпят 😀 а по тея теми кой ли се жалва

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 13:32 от Vanilis

# 803
Емилия е продължила напред, но действията на Атанаска показват, че не може все още да преживее събитията. Пасивно се опитва да ги захапе и ревнува от бившата. Животът ѝ уж се е подредил и не живее със свекървата, та да ѝ се бърка, а е несигурна.

# 804
  • София
Всеки си има своите морални ценности. Аз нямам никакъв проблем да приключа отношения с някого, само защото сме семейство. Моето мнение не е меродавно, но се опитвам да поддържам някаква чистота в хората, които са част от живота ми. Не е толкова да избера снахата пред брат ми, колкото това, че хора способни на нещо такова не ги искам в живота си.

Георги и Антон са намерили златната среда, но Георги си е дипломатичен, а Антон не се впечатлява особено. Наско е благодарен, че са му дали шанс отново, а Розалия и Олга са с доста ясна позиция.

# 805
Аз не вярвам, че Емилия е простила безрезервно и е продължила напред. Още повече че тези "панаири" с майката и сестрата на Даниел каза Атанас, че са инспирирани от Емилия. В подкаста каза, че не се интересувала от живота на Атанасия и Даниел. ВЕрно ли не се интересува как живеят хора, които значителна част от времето й  гледат детето? Иначе  в интервюта се владее добре, спор няма.

# 806
  • София
Горчилката, която е натрупала Емилия, не се преглъща лесно и бързо. И години да минат, кофти тръпката остава. И всичко това благодарение на безгръбначното същество Данко, който не е проявил мъжество да застане пред бременната си половинка и да признае какво се случва. Наска си е преследвала интереса и грам не е мислила за Емилия като за живо същество.
Георги с право не пее в хора на Атанаска, тъй като е бил почти пряк свидетел на случващото се, понеже е приятел на Емилия. Е, как да харесва Атанаска при това положение!

# 807
Забравила е др път, тук имаше постове които твърдяха,че качвала Петър и детето във видео за да дразни Даниел 😀 Значи така ги е забравила,че пушек се дига

# 808
И защо да не го качва?

# 809
Тук нещо двойни стандарти.
Даниел като качва Емели семейно с Наска е любов.
А Емилия като качва Емели с Петър е за да дразни.
Логиката на някои съфорумки е на ниво 3 клас.

Общи условия

Активация на акаунт