Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 217
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 870
На откриването на офиса не е бил поканен, а явно е помагал, защото казаха, че сутринта е бил там. Никой не му е казал, че има откриване, за колко часа и какъв дрескод. На тиймбилдинга нормално да не отиде, но на откриването беше и кака Мими, редно беше и Антон да поканят.

Като му гледам капацитета може да не е разбрал, че е поканен. На тиймбилдинга Даниел обясни, че жена му не го пуска. Явно порядките в това семейство не са и присъщи  и гледа да ги отбягва.

# 871
Те не изглеждаха сплотени с Даниел.
Служителите.
С Михаела, да. Само добри думи и как огрявала навсякъде и вършела всичко.
В този малък колектив имаше хора, които не са говорили с Даниел месеци.
Аида си ритна трудовата книжка публично.

# 872
Е някой съмнява ли се, че Михаела е двигателя на тази фирма, Даниел е един палячо, не казвам, че отначало не е работил, но сега от толкова снимки и почивки, със сигурност не му остава време....просто деня има 24 часа! Иначе явно със сградата е голямо финансово изхвърляне, интересно дали ще се реализира замисъла му да ги отдаде под наем или сградата ще иде за залог на банката, заедно с дизайна на Наска! Айда е решила, че иска нещо друго и за нея си е права!

# 873
Георги си е прав за тавана на офиса.

# 874

В този малък колектив имаше хора, които не са говорили с Даниел месеци.

Че той от пътувания и социялни мрежи, кога да му остане време. Да е жива и здрава Михаела, че да му върти фирмата.

# 875
В ютуб имаше коментар ,че си личало коя му е любовницата на Данко?Аз не го гледах целия епизод.Личи ли си нещо наистина

# 876
Това за Атанас, ако е вярно, е под всякаква критика. В България не знам, но в други държави е подсъдно да спиш с някого, ако ск ХИВ позитивен и не си ги уведомил.

Ъъъ, те как знаят кога точно се е заразил с ХИВ?!

# 877
Това за Атанас, ако е вярно, е под всякаква критика. В България не знам, но в други държави е подсъдно да спиш с някого, ако ск ХИВ позитивен и не си ги уведомил.

В България НЕ си длъжен да уведомяваш когото и да е, ако си ХИВ позитивен.
В крайна сметка, като си лягаш с някого, когото не познаваш достатъчно, ако си здравомислещ човек, си е твой проблем да си обезопасиш секса. N'est-ce pas?  
Но, честно казано, изобщо не вярвам на тези приказки по адрес на Атанас. То сега, след тези предавания , от села и паланки ще изпълзят хора, които познават тоя или оня от семейството, и ще се вихрят клюки. Точно така, както е и тук, във форума.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 00:02 от Без цел

# 878
Ако се напише нещо лошо за Атанаска винаги е вярно , за другите -не. ( и аз мисля , че какво ли не откачлки пишат )
Ако е знаел за мен е длъжен да предупреди .

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 13:01 от Candy_girl

# 879
Ако е знаел за мен е длъжен да предупреди .

От морална гледна точка - да. Но законово никой не ги задължава.

# 880
Много тъпо за Антон.Аз ви казах и преди ,че в търговския регистър пиши,че си има друга фирма той Бонанза Чистач.

# 881
  • София
Рози е честитила имен ден на Атанас.

# 882
Днес е затишие, не празнува ли Атанаска? Очаквах украси, тоалети, божури.

# 883
Днес е затишие, не празнува ли Атанаска? Очаквах украси, тоалети, божури.

Миналата година имаше голямо обяснение,че Атанаска не й отивалo на ръста и какво беше още там Grinning

# 884
Янчето ли е любовницата?

Общи условия

Активация на акаунт