Търся електронна книга - 46

• 109 275
  • 777
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, търся поредицата “Позлатена пленница” на Рейвън Кенеди.

squrrelmoos@abv.bg

# 151
Момичета, някой цялата поредица за Корморан Страйк? Мъжът ми започна от “Отприщен гроб” хареса му и иска всички да изчете, аз в сторител ги слушах и ги нямам в ел. формат

# 152
В рулит ги има

# 153
Здравейте, може ли, ако някой има книгите,
Кралството Ю. Несбьо
Ревност и други истории  Ю. Несбьо,
да ми ги изпрати?
Изобщо не знам дали ги има в електронен вариант.
Предварително благодаря!
dorakoteva@abv.bg

# 154
Момичета, някой цялата поредица за Корморан Страйк? Мъжът ми започна от “Отприщен гроб” хареса му и иска всички да изчете, аз в сторител ги слушах и ги нямам в ел. формат
https://www.rulit.me/series/kormoran-strajk-bg

# 155
Здравейте, търся книгата "Изрисувано с къна" и  "Пазителят на тайни от Джайпур" на Алка Джошил в ел.вариант. Благодаря

# 156
  • София
Здравейте, търся "Двайсет години по-късно" - Чарли Донли и "Вдовицата на Времето" - Даян Шаер
Скрит текст:

# 157
Здравейте. Търся книгата на Ан Бронте "Тайнствената непозната". Ще се радвам да ми я пратите, ако я имате. Blush
nikisalvatore_1864@abv.bg

# 158
  • Бургас
Здравейте. Търся книгата на Ан Бронте "Тайнствената непозната". Ще се радвам да ми я пратите, ако я имате. Blush
nikisalvatore_1864@abv.bg
Освен ако някой не я сканира и качи едва ли ще излезе скоро в пространството, тъй като и двете издателства, които я предлагат не са я пуснали в електронен вариант.

# 159
Търся "Френският фотограф" на Наташа Лестът  и “Кари Сото се завръща” – Тейлър Дженкинс Рийд. Благодаря!

# 160
Здравейте,
търся книгите на Сара Джио - " Последната Камелия" и "Езикът на любовта"
e-mail:kami.nikolaeva@abv.bg

# 161
Здравейте,търся няколко книги : Пенелъпи Уорд - По правилата;Ви Кийланд -  Неочаквано; Л.Дж.Шен - Неотразимите Грейвс,  E - mail sindy_ocean@abv.bg

# 162
  • София
Здравейте. Търся книгите на Лиз Бурбо. Имам 5те рани, и търся другите нейни книги. Ще съм ви изключително благодарна.
Също така търся и книги на Вадим Зеланд, Екхарт Толе, Робърт Грийн, Джо Диспенза и Питър Сейдж.

mmmanik@gmail.com

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 17:52 от mmmanik

# 163
Здравейте,търся няколко книги : Пенелъпи Уорд - По правилата;Ви Кийланд -  Неочаквано; Л.Дж.Шен - Неотразимите Грейвс,  E - mail sindy_ocean@abv.bg

Здравейте,
Изпратих ви По Правилата и Неотразимите Грейвс.

Поздрави,
Теодора

# 164
Здравейте, дали някои има или знае къде могат да се намерят книгите на Стефани Гарбър на български или английски от поредицата “Once upon a broken heart”? Няма ги в Рулит, Чети ме и Читанка.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт