Позволи ми аз като човек с две да ти кажа - не боледуват чак толкова често, а от няколко години с възможността за хоум офис нищо не ми пречи да си ги гледам в къщи, когато са болни. Нито на мен, нито на жена ми е пречило нещо на кариерата. Специално жена ми да е взела 3-4 пъти болничен за болно дете, а има две. Гледам съм ги аз, оставяли сме ги и на баба, ползвала е и хоум офис, комбинация от много възможности, така че кариерата й ни най-малко не е пострадала.
За свободното време също не разбрах - трябва жената нито да работи много извън къщи, нито в къщи, за да има време да ходи на мол и на спа, та мъжът да се радва на облечена, фризирана, епилирана и т.н. жена като се прибере? Това също не са нормални семейни отношения за мен, по-скоро тип спонсор-държанка.
Интересното е, че обърна нещата към мен
Имам доста наблюдения сред приятелки и служители, и много добре знам как се отразява на работата. Това, че твоята професия е хоум офис и твоето дете не боледува, не грее по никакъв начин другите хора, които са в друга конфигурация.Ако мъжът ми очаква да поема грижите за децата и домакинството, да не работя, или да нямам собствени доходи - да, не бих се навила, ако нямам минимум един апартмент на мое име, осигурен от него. Минимум. То аз и на това не бих се навила де, ама смятам една разумна жена, която обмисля такава конфигурация, трябва. Защото иначе един ден, с мъжа, изчезва и всичко материално.