Къде срещате нови мъже?

• 34 307
  • 880
  •   1
Отговори
# 255
То хубаво, ама това се отнася до критериите и няма нищо общо с пика на жената. Даже най-разумното е точно в пика да приложиш най-високи критерии, защото тогава имаш най-голяма възможност да ги задоволиш. Точно, когато си най-желана, да си с ниски критерии, е доста тъжно. Това е изгодно за мъжете (които не могат да покриват топ критерии), но не и за жените. После умните хора обръгват и се нагаждат според възможнотите си, а останалите вдигат критериите до небесата и стават философи Joy
Една красива жена на 25, която все пак има интелект и някаква материална база, е нормално да има големи изисквания. Въпросът тук е кой неин връстник би могъл да задоволи тези изисквания? Ако това са да ходят заедно по купони, да киснат в детската му стая при мама и да си свалят звезди, защото той е момче с много добра душа, да, ок. Съгласен съм. Ако обаче момичето иска мъжът да е всичко онова, което изброих по-горе, то ще трябва да вдигне малко възрастта. Ок, може да не гледа 40+ мъжете, но ме съмнява да намери много връстници, които да й покриват изискванията. Ако намери - още по-добре, но за тях борбата ще е жестока и освен нея, ще има още 200 като нея, които ще ги искат тези. Като цяло мъжете на 20-25 са доста прецакани.
Жената на 40 с добра кариера и доходи едва ли би склонила на връзка с някой, който е много под нея като възможности - финансови, материални, социални, умствени.

# 256
  • France
Наистина ли в България е норма мъжете на 25 да живеят в детската стая?
Продължавам да не разбирам какви ще са тези толкова високи изисквания на едно младо момиче, че да влезе във връзка с някой +15 години повече от нея. За мен това показва даже ниски показатели.

# 257
  • Далечният изток
Въобще не са прецакани младите мъже. Вижда се човекът дали има потенциал, дали е амбициозен. Всяка една млада жена с нормална мозъчна дейност може да го прецени това. То е ясно, че мъж на 20-25 ако има нещо значително материално, то най-често е благодарение на родителите му. На тази възраст младите семейства обикновено започват да градят заедно, много често от нулата.

# 258
значи, ако е на 25, красива, има интелект и материална база, ще търси мъж на 25 или близка възраст, със същото положение, красив, млад и с възможности..
или богати, красиви мъже на 25 няма..? Joy

# 259
  • France
На 20-25 сме в голямата си част още студенти. Но от 25 нагоре почваме работа и вече си личи много ясно кой какво и как. Няма нужда да се чака до 40.

# 260
Ох. На 25 години, ако е бедна, ще ѝ трябва 40 годишен, защото той вече имал кола. Но ако тя е добре материално, пак ще ѝ трябва 40 годишен, защото връстниците ѝ още били в детските си стаи. Няма мърдане.

# 261
  • France
И трябва да чакаш до 40 за да имаш пари за кола? Flushed

# 262
  • Далечният изток
Според мъжете в темата - да...

# 263
  • France
Леле...

# 264
въртят, сучат 40 годишните (в темата) мъже отчаяно искат да си вярват, че са най-вървежни.. да, ама не са..

# 265
За мен пък е безумие 25 годишна да търси мъж с кола, вила, апартамент и висока заплата. Ако това са й важните и велики критерии, наистина да хваща някой чичо, приятел на баща й, и толкова.

# 266
  • София
А старите БМВта кой ги кара? 🤣
Освен това, има супер пичове на 30-35, да не забравяме. С пълен пакет.

# 267
  • София
20-25 годишните мъже си имат коли. Е, не са Поршета, Ферарите и т.н., ама те и 40-годишните не карат такива всички. Има едни 20-25г дето се хващат с 40-годишни мъже, ама е малко такава една картинка той плаща, тя харчи и ходи по кафета и молове. Покрай мен като бях на 20-25 всички си бяха я с ученическата любов, я със студентската или някой с 4-5-6г по-големи. Повечето си се и задържаха и си създадоха семейства с тях.

Доста жени на 20г виждат тези мъже на 40г като пред криза на средната възраст и ги смятат за чичовци (ако са на 30-35г жените вече имат по-друго възприятие за годините) . Че те на някои родителите може да са на толкова плюс още 2-3г…

# 268
  • Далечният изток
Ми мъжете в темата това разбират под "високи критерии".

Както винаги в тема като тази умишлено се игнорират нюансите и се задълбава в крайности. 25-годишна красива, образована, интелигентна, работеща в администрация и 25-годишен голтак, живеещ в детската си стая...

# 269
  • France
Когато бях на 25, всички около мен (мъже и жени) имаха самостоятелен апартамент, работа и кола. Естествено, бяха най-вече под наем, на позиция джуниор и колата беше евтина втора ръка, но това беше част от житейския ни етап. Знаехме, че с нашите професии това е временно и работехме усърдно за да вървим напред и нагоре. 40 годишните ни изглеждаха меко казано стари. Пък дори и да са заменили наема с кредит и малката колица с немска марка. Гледахме на тези неща като на нашето бъдеще, не като някакъв висок критерий за връзка.

Общи условия

Активация на акаунт