Къде срещате нови мъже?

• 32 973
  • 880
  •   1
Отговори
# 570
Ако мъжът ми няма свободно време за мен, къде ще ли намеря баланс в интимната сфера Smile

И това го има. Стресът пословично се отразява зле на либидото!

# 571
  • France
Я, ти да видиш! И двамата мъже - радетели на женската хипергамия се съгласиха с мен, че всеки би избрал по-високата заплата. Е, чак такова единодушие не си представях.
Естествено е трудно в нашия свят, където средно една жена получава 5% по-малко за еднаква работа с един мъж (проценти, които се движат около 15 във френския частен сектор и над 20 в държавния) да намери мъж, който хем да ù импонира интелектуално, хем да печели по-малко.

# 572
Е чай сега - ако имаш предвид "всеки би избрал по-високата заплата, ако не трябваше да работи по-здраво за нея" - много ясно. Но то върви с компромиси, както казва Бици.
Никой не те спира да учиш, да се квалифицираш, да работиш овъртайм и т.н. и да направиш великата кариера с голямата заплата. Твой си избор, не вярвам да се оплачеш, че те дискриминират и не дават възможност да се изявиш, защото си жена?

# 573
  • France
Че кой говори за това? Давам пример с пропорционалното разделяне на доходите в семейството.
Между другото, както вече казах, дори и за равна работа жените взимат по-малко и никой не ги пита. А освен това вкъщи също "работят" повече. Дори и тук това повече е двойно повече. 2 часа дневно за жените спрямо 1 час дневно за мъжете. Wink но нали, вкъщи не се брои.

# 574
По-високи дивиденти е по-добре от по-висока заплата 😁

# 575
  • France
Зависи. Големите шефове на консорциуми взимат десетки милиони годишна заплата. А много получават само стотици дивиденти.

# 576
Именно заради компромисите - едното за сметка на другото - най-добре мъж с превъзхождащи доходи от началото. Чиста работа! Smile
Хич не съм нескоромна Joy

# 577
Никога не съм гледала на доходите като нещо постоянно във времето и не съм преценявала мъжете по парите, които изкарват.

# 578
  • France
Именно заради компромисите - едното за сметка на другото - най-добре мъж с превъзхождащи доходи от началото. Чиста работа! Smile
Хич не съм нескоромна Joy
Значи все пак си хипергамна?

Баща ми в продължение на много време взимаше наистина страшно много пари за България. Но и работеше много. Предпочитам ситуацията с ММ. Наравно сме в заплатите, наравно сме с битовизмите, наравно сме с гледането на децата и ходенето по почивки. От личен опит.

# 579
Честно казано, не съм виждала работния фиш на приятеля ми, не мога да твърдя със сигурност в каква връзка съм, дали е много над мен (обвързваща е, не си губим само времето, но финансов check един на друг още не сме правили).

За мен е важно да има минимум равнопоставеност, което не е лоша база на отношнията.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 21:12 от Анонимен

# 580
  • France
Като почнете да си плащате заедно данъците, тогава ще разбереш. Обикновено така става.

# 581
  • София
В България тези данъци не се плащат заедно.

# 582
  • France
А, тогава не знам. При нас няма плосък данък и всичко се изчислява според семейното положение и децата, които имаш.

# 583
Червените хапчета, хипергамите и т.н. са поредните американски простотии, навлезли в нашата родина.

Нито комунистите, нито червенохапчестите проумяват че за да съществува едно общество, класи винаги трябва да съществуват. Бедни, средни и богати. Тази утопия, където всички взимат еднакво или всички мъже стават мултимилярдери и имат хареми с по 3000 жени са фантасмагории на които се хващат отчаяни хора.

Да не говорим че тази псевдо-наука изцяло зависи от Западният свят и неговата политическа структура. Я се опитай да станеш богаташ хедонист в Северна Корея или в някоя от африканските държави да видим колко ще успееш.

# 584
Е то повечето жени твърдят пламенно, че не са хипергамни, но казват мъжът ми трябва да е висок, да е образован, да изкарва пари поне колкото мене, и т.н.
Тоя с доброто сърце, който живее при мама, писахте неколкократно къде може да иде. А пък мъж да се откаже да вземе жена, защото живеела с майка си, досега не съм чул.

Аз пък съм чувала за мъже, които не искат жени, ако са самотни майки.
Чувала съм и крайно грозни епитети за такива жени все едно сами са си избрали да бъдат зарязани с деца.

Общи условия

Активация на акаунт