🤰 Гушкат вече сладки беборани януарски мами 👩‍🍼

• 39 718
  • 638
  •   1
Отговори
# 135
Преди малко бях на тонове, нито една контракция не се засече. Сега си тръгнах и ме боли долу ниско като преди цикъл. Изобщо не знам какво трябва да усетя,но дали е това? Вече искам да се ражда, че коремът ми е огромен и едва дишам Joy

# 136
Bubolina17 аз родих във вторник

# 137
Между другото до колкото съм наясно може да кърмиш нищо че има кръв. Само леко се променя акито. Питай Ася тя беше казвала че нее проблем стига да нямаш някакви предаващи се болести разбитасе
но дано не се налага де
Преди малко бях на тонове, нито една контракция не се засече. Сега си тръгнах и ме боли долу ниско като преди цикъл. Изобщо не знам какво трябва да усетя,но дали е това? Вече искам да се ражда, че коремът ми е огромен и едва дишам Joy

# 138
Здравейте, момичета Grinning
Вече имам отговор на собствения ми въпрос Stuck Out Tongue Winking Eye Прекрасното ми второ дете Purple Heart се появи днес, на 11.01.2024 г., сутринта, 3300 гр., естествено раждане, без упойка (исках си, ама нямаше за кога Laughing).
Та, първо ми падна слузестата запушалка на 10.01., а днес през нощта ми изтекоха водите.
Прегръщам ви и пожелавам незабравими срещи с вашите дечица! Hug
Честити рожби на вече родилите - да бъдат здрави и благословени!

# 139
Bochinka, тя отговаря ли някъде на такива въпроси или трябва лична среща? Колко струва консултацията?

# 140
Здравейте, момичета Grinning
Вече имам отговор на собствения ми въпрос Stuck Out Tongue Winking Eye Прекрасното ми второ дете Purple Heart се появи днес, на 11.01.2024 г., сутринта, 3300 гр., естествено раждане, без упойка (исках си, ама нямаше за кога Laughing).
Та, първо ми падна слузестата запушалка на 10.01., а днес през нощта ми изтекоха водите.
Прегръщам ви и пожелавам незабравими срещи с вашите дечица! Hug
Честити рожби на вече родилите - да бъдат здрави и благословени!

Честито! Желая ви безброй щастливи моменти и да бъдете много здрави!
Когато имаш възможност би ли споделила колко време мина от изтичането на водите до започване на раждането? Как беше болката спрямо първото раждане и изобщо как е без упойка? Колко дълго продължи същинското раждане?

# 141
Yan пишеше го в някоя от нейните статии със сигурност , ноооооо виж в сайта и как стоят нещата с тия консултации в момента зашото тя нещо правеше такива реогранизации че сега не съм в час все още .Или може да нахалстваш да и взъннеш по телефона ( в фейсбук пише кога да и звъниш като часови диапазон ) за да ти вдигне. И я питай , кажи и чакаш второ имаше тава тва с първото и си притеснена като родиш как да реагираш ако стане еди кво си , мамолога казал еди що и . И докато стигнеш до консултация с нея просто се притесняваш какво да правиш. Мисля че няма да ти откаже да ти каже поне безопасно не безопасно и какво и как на 2 приказки и ако трябва да и звъннеш като родиш и да те има предвид извън графика си Simple Smile

# 142
Bubolina17 аз родих във вторник
Може утре да те изненадат и да ти кажат че и вас ще ви изпишат.. разбрах че зависи от лекаря който преглежда бебчетата и как са те самите.

Mama BGBG честита радост, живи и здрави бъдете, бързо възстановяване на теб ❤️

# 143
MamaBGBG честита рожбича Heart да сте здрави

Yan кърмих второто си бебе с бая кръв от зърната. Не е имало проблем. Консултирах се само по телефона, казаха че няма проблем. И толкова, потече пък спря и си продължихме и така

# 144
А как успя с болките да кърмиш? Защото това е другото, което ме притеснява- че ме болеше като жива рана направо, това да сложа бебето беше равно на рев от моя страна...ужасно ..

# 145
Имам нужда от споделяне на опит Hug Днес ми падна слузестата запушалка (би трябвало да е тя, предвид факта, че беше нещо слузесто с малко кръв). Та, при първото ми раждане не ми се беше случило или по-точно - не съм я видяла. На тези от вас, които сте видяли слузестата запушалка, след колко време започна раждането при вас? Blush

Този въпрос все едно аз съм го писала 🙈 И на мен вече днес официално падна и се чудех колко време може да мине.

Видях и следващия пост за вече роденото бебче - да ти е живо и здраво, а на теб бързо възстановяване ❤

# 146
Честито на новите мами! Обнових първата страничка.
Михаела Иванова, на 11-ти посрещна бебенцето, нали? Или се обърках нещо...

Аз онзи ден бях на тонове при едната лекарка - все така вярва, че ще си родя нормално.
Вчера бях при другия лекар - обясни ми същите глупости за голямото бебе и тесния таз, при все че с предната бременност точно той ми обясняваше, че съм широка и мога да родя и 5кг бебе. Е, явно рязко ми е отеснял тазът. Много се подразних. Иначе бебо го мерят близо 4кг вече. Както се беше засилил преди Коледа да излиза, така сега грам не ще. Имам време до термин, ако не тръгне обаче ще ме режат.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 15:29 от Bobby_g

# 147
Боби, кой така си е сменил рязко мнението? При него ли ще раждаш? Малко странно изказване ,особено при второ раждане...
Аз си държа на естественото, но само с условие епидурална. Но при второ раждане нали казват, че много бързи става всичко и ме е страх да не изпусна момента на обезболяването...

# 148
Боби, кой така си е сменил рязко мнението? При него ли ще раждаш? Малко странно изказване ,особено при второ раждане...
Аз си държа на естественото, но само с условие епидурална. Но при второ раждане нали казват, че много бързи става всичко и ме е страх да не изпусна момента на обезболяването...

Не знам, предполагам просто не помни какво ми е казал преди 2 год. Тогава ме сряза по други причини, но започвам да се чудя колко точно е било наложително. Мисля да ида при другата лекарка да родя. Да, не ми е следила цялата бременност, но някак повече вярвам вече на нея.

# 149
Вецев предполагам е този за който говориш ?
Не знам защо така ти е казал малко странно но и 4 кила нее малко по мерки , не че нее невъзможно да родиш такова бебе де.
Отиди да раждаш там където ти се чувстваш добре
Честито на новите мами! Обнових първата страничка.
Михаела Иванова, на 11-ти посрещна бебенцето, нали? Или се обърках нещо...

Аз онзи ден бях на тонове при едната лекарка - все така вярва, че ще си родя нормално.
Вчера бях при другия лекар - обясни ми същите глупости за голямото бебе и тесния таз, при все че с предната бременност точно той ми обясняваше, че съм широка и мога да родя и 5кг бебе. Е, явно рязко ми е отеснял тазът. Много се подразних. Иначе бебо го мерят близо 4кг вече. Както се беше засилил преди Коледа да излиза, така сега грам не ще. Имам време до термин, ако не тръгне обаче ще ме режат.

Общи условия

Активация на акаунт