🤰 Гушкат вече сладки беборани януарски мами 👩‍🍼

• 39 591
  • 638
  •   1
Отговори
# 105
Мале, това е много ниско.. аз едвам си стоях на краката с такава стойност... Лекаря какво ти казва? Може ли да влеете желязо?

# 106
Мале, това е много ниско.. аз едвам си стоях на краката с такава стойност... Лекаря какво ти казва? Може ли да влеете желязо?

Чувствам се добре в началото на бременноста ми беше 95 , най-вероятно повече от 100 няма как да ми бъде при мен е наследствено . При таласемия не се приема допълнително желязо защото е опасно.

# 107
Имам нужда от споделяне на опит Hug Днес ми падна слузестата запушалка (би трябвало да е тя, предвид факта, че беше нещо слузесто с малко кръв). Та, при първото ми раждане не ми се беше случило или по-точно - не съм я видяла. На тези от вас, които сте видяли слузестата запушалка, след колко време започна раждането при вас? Blush

# 108
Падането на тапата не означава,че задължително ще започне раждане веднага.Можете така да изкарате и няколко седмици.

# 109
Падането на тапата не означава,че задължително ще започне раждане веднага.Можете така да изкарате и няколко седмици.
Да, именно. Затова ми е интересно, от личен опит как е било при вас. Simple Smile

# 110
Моята падна някъде 4 дни преди да започнат родилните болки.

# 111
Ами при мен падна след преглед за разкритие и не тръгна раждане.Преносих и се наложи да ме индуцират.

# 112
Имам въпрос към родилите секцио мами. Как сте с ходенето по голяма нужда? Аз чак на 4тия ден след операцията успях да отида и то след свещичка и рициново масло. След това след още 3дни и сега пак ми е 3ти ден, в който ме боли стомах, но не мога да отида.. пих пак рициново масло и сега чакам. При вас какво е положението?

# 113
Браво, Ани, чудесна нагласа! Важното, че има подобрение - ден след ден, минута след минута се доближавате. Стискам всички палци още и не пускам и всички положителни мисли Heart
При мен беше така ходенето и двата пъти. Голяма мъка. И от сега се чудя как да е по-леко тоя път. Ако намериш начин казвай. Мен си ме болеше операцията и седнала ме боли, това също не ми помагаше хич.

bubolina, в коя болница си, звучи много добре. Бебче Мишо е за завиждане!

Мен почва да ме хваща страх:))) много си наближи

# 114
Браво, Ани, чудесна нагласа! Важното, че има подобрение - ден след ден, минута след минута се доближавате. Стискам всички палци още и не пускам и всички положителни мисли Heart
При мен беше така ходенето и двата пъти. Голяма мъка. И от сега се чудя как да е по-леко тоя път. Ако намериш начин казвай. Мен си ме болеше операцията и седнала ме боли, това също не ми помагаше хич.

В Торакс Пловдив съм 😊

Аз също още не съм ходила по голяма ,утре ми е 4ти ден и казаха ако не отидем да кажем да ни дадът свещичка ,дано стане без ,че е много гадно🤐

# 115
с какво ви храниха първите 3 дена родилите секцио ?
Иначе Мелилакс клизмички са много по хубави от свещите , и не предизвикват привикване ( стават и за бебета ) който има проблеми може да ползвате

# 116
Поредни тонове днес, на бебето явно си му е добре вътре. 😅
От петък почвам да ходя през 2 дни, докторът каза, че седмица макс може да изчакаме след термин. Давайте съвети - освен с повече движение и чай от малинови листа как мога да помогна на процеса?
И ако се наложи предизвикване много ли е страшно?

# 117

Както казва Bochinka - Мелилакс е супер, но съм го ползвала последно преди да забременея и не знам сега как и дали би помогнал.. Силно се надявам да не ми се налага да разбирам, но ако се стигне дотам, ще давам отзиви 😁 иначе одеве успях.. с 300 мъки, но успях заради рициновото предполагам 🤔

# 118
  • София
Моята тапа си падна снощи, докато си вечеряхме с приятели навън 😄 Заедно с нея и водите и айде към болницата 🤭

Така се появи нашата радост Карина, 50 см, 3300гр .❤ Родих нормално и чакам всеки момент да ми я доведат и да ни отнесат в стаята 🥰

# 119
  • София
Честита бебешка радост 🥰 Да е много здрава Карина 🥰 а на мама бързо възстановяване ☺️

Общи условия

Активация на акаунт