Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 13

• 8 813
  • 96
  •   1
Отговори
# 60
Ден пети, нямам прегрешения.
Снощи, на път за работа, реших да повървя до следващата спирка и да вися там за автобуса. Той закъсня, а само аз си знам какво ми костваше да чакам на спирката, до нея точно има грил и дюнер, и се разнасяше апетитна миризма на кюфтета на скара. Казвам си, че храната е само мисъл, че нищо не ме блазни и търпя.
Изкарах три нощни смени, последната нелека, с много работа, но издържах, вече чак в сряда съм нощна. Чела съм някъде, че реалната загуба на тегло започва чак на петия-шестия ден и засега удържам. Пия ментов чай цяла нощ и си тръгвам от работа бодра.
 Усещам краката си натежали, не знам защо. Езикът ми се обложи, изстъргах някаква гняс с лъжица. Не ме боли глава, нито нищо, само една пъпчица ми излезе на носа.
Нямам за цел колко ще изкарам така, 7 или 10 дни, като се знам, може да прегреша още днес, но знам че вече не искам да изглеждам като телетабис (изтеглих се на работа миналата седмица, 75.900кг!).
Далинда, как си, миличка? В старите теми казват, че гладуването може да се повтори минимум шест седмици след първото и е добре дните да са низходящи - ако си направила 10 на сиропа примерно, следващия път правиш 7, после пет и т.н.
Какво ядеш сега, ограничаваш ли се? Пиши за кураж!
Моята цел са 60 - 62 кг, след захранването ще правя някакво мое си моно, че нямам време особено да готвя и да пазарувам. Смятам да удържа до Коледа, после пак, до края на март някъде, на моите години бавно ще стане, знам. Навремето за 40 дни с Дюкан осем килограма си паднаха, но тогава бях млада! Ето ме сега, след четири дни на сиропа, а имам чувството, че не си личи! А поддържах лесно 53-58 кг с години.
Ох, яде ми се кисело мляко...

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 14:52 от Elizabeth_

# 61
Милата, здравей, Елизабет! Супер си!
Всичко ще е наред! Стискай, ще има ефект със сигурност! Само тези нощни смени...следи си кръвното и това с краката не знам защо е. А студено ли ти е?

Аз поддържам свалени 4кг, като спрях да се ограничавам и не мога да повярвам. Много се радвам, като знам колко ме ядосваха. Меря се всеки ден и кг не мърдат...1,5 кг съм върнала след пречистването, но повече не. Похапвам си всичко вече.
Работата е там, че ми се иска да сваля още малко и се чудя как точно. Очевидно трябва да си измисля някакъв режим, защото няма да стане само с намалени количества храна, пък да си ям каквото си искам. Явно прекалявам и кантара не мърда надолу...А и трябва да започна да тренирам...

Днес си бях казала, че ще си правя пречистващ ден, те така съветват и в сайта на Гарабитов, да има един ден на сиропа в седмицата, така че днес си направих и аз сироп и съм ти напълно съпричастна. Интересно ми е утре колко кг ще съм, ама първо да издържа.

Иначе благодаря, че ми каза за следващото гладуване, защото и това си мислех да направя като вариант, обаче явно е рано и засега ще трябва друго да измисля.
Ти като беше на Дюкан 40 дни добре ли се чувстваше? Задържа ли килограмите след това?

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 15:59 от Dalinda7

# 62
С Дюкан отслабвах през 2010, много време мина оттогава, после пак съм правила диетата през годините, имала съм успех. Само че тогава карах постоянно колело и се движех повече, не като сега - нощни смени, недоспиване и тъпчене със сладко и шоколад.
Струва ми се, си младо момиче, при теб всяка диета ще работи!
От мене да знаеш, дебел дълголетник няма, всичките са слаби и сухи, а аз нали си мечтая поне до 65 да стигна, уплаших се, че с моето плюскане тези 76 килограма лесно ще станат 86, като стана на 50.
И понеже не ми се иска да се сбабичосвам още, днес си сложих скин бустър. Сега остава само да отслабна, а тази диета е доста драстична, наистина вярвам, че ще проработи. По черният петък рокля за новогодишното парти ще си купувам, не по-рано.

# 63
Ден седми и последен. Довечера и утре вечер съм на работа, няма да издържа, утре смятам да се захраня. Видимо съм заслабнала единствено в лице, сантиметър- два в обиколките, но съм 71.8 килограма. Захранвам се утре, смятам с портокали да е.

# 64
Браво на теб, Елизабет! Чудесен резултат! Сега гледай да си направиш хубаво захранването, че да задържиш килограмите, а може и още да свалиш!

Много се радвам, че успя!
Пиши как върви захранването. Ти как мислиш да се храниш като приключиш захранването?

Аз с моето еднодневно пречистване съм 500гр надолу, но си мисля, че е вода и сигурно ще ги наваксам.

Благодаря за подкрепата, ще видя дали ще е Дюкан или друго, ама ще сваля и останалите излишни килограми.

# 65
Здравейте, обмислям от утре да започна и аз, т.к. имам крещяща нужда от пречистване. Въпросът ми е дали препоръчвате спорта по време на пречистването или по-скоро ме съветвате да се въздържам поради липсата на прием на калории. Благодаря предварително. Няма да откажа и доза мотивация Simple Smile

# 66
Според мен, ще бъде още по-голям стрес за оранизма. Аз съм правила 10дни, към края чувствах, че нямам сила (физическа).

# 67
Здравей, аз също си мисля, че няма да ти е много до спорт. Ако си направиш пречистването както трябва ще свалиш доста и без. По-добре се пази повече по време на пречистването, защото може да чувстваш слабост, виене на свят и болки в главата. Отминават, но все пак. Спорта го остави за след това, поне по мое мнение. По време на режима можеш да си правиш дълги разходки и пак без да прекаляваш, на мен ми действаха много добре.
Мотивация - ами ще отслабнеш със сигурност, само го издръж, после ще ти е супер. След това си направи добре захранването и се опитай да смениш старите вредни навици с нови, това ще ти помогн да задържиш и да свалиш още килограми.
Успех!

# 68
Много Ви благодаря! 🫶🏼

# 69
Здравейте, каквото и последно време да правя нещо не ми се получава с диетите и мисля да направя един рестарт прочистване 🤔
Преди 8 или 9 години пробвах със сиропа на Гарабитов, но свалих само 1 кг за 5-6 дни.
Въпросът ми е отново ли със този сироп да пробвам или и с кленов сироп става 🤔?

Може ли да споделите и някакви "хитринки" ако има такива?
Тогава пиех по една чаша сироп на всеки 2 часа ,но не знам защо нямаше резултати 🤔
В момента имам излишни 10 кг и не знам колко дни прочистване трябва да направя 🤔🤦🏻‍♀️
М

# 70
Преди 9 г е било друго. Пробвай оргиналния сироп, защото е швейцарски и това, което пише, има най-голяма вероятност това и да бъде.
Пиеш, когато ти се пие. В началото може по-често да ти се пие, но след това се свиква. И изчакай да мине ретроградния Меркурий  Simple Smile на 15.дек започни.

# 71
Преди 9 г е било друго. Пробвай оргиналния сироп, защото е швейцарски и това, което пише, има най-голяма вероятност това и да бъде.
Пиеш, когато ти се пие. В началото може по-често да ти се пие, но след това се свиква. И изчакай да мине ретроградния Меркурий  Simple Smile на 15.дек започни.

Благодаря 😇❤️

# 72
Здравейте ,момичета
Има ли други от вас ,които правят програмата ?
Днес ми е 3-ти ден, чувствам се добре . Само 1-вия ден имах силно главоболие ,но то изчезна.

# 73
Здравейте ,момичета
Днес ми е 3-ти ден, чувствам се добре . Само 1-вия ден имах силно главоболие ,но то изчезна.

Здравей, аз днес приключих захранването след 7-дневно гладуване. Мисля да премина на испанската версия.

# 74
Здравейте ,момичета

Здравей, аз днес приключих захранването след 7-дневно гладуване. Мисля да премина на испанската версия.

Здравей ,мила 🥰
Колко свали ? И справи ли се с глада по време на захранването?
На сиропа издържам и за сега нямам проблеми ,но се притеснявам за захранването .

Общи условия

Активация на акаунт