Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 13

• 8 799
  • 96
  •   1
Отговори
# 45
Как си, Далинда, как се захранваш?
Вероятно ще правя режима през ноември, твърдо съм решила.

# 46
Здравей,

Елизабет! Добре съм, благодаря ти!
Ами, честно казано деня на ориза ми беше доста тежък, много ми се приядоха плодове, но издържах.
Вчера на деня със соковете си позволих и една круша, която дъвках много добре, така че си беше почти сок.
Днес вече имам и супа и плодове по меню, така че съм много доволна.
Според мен дори и като свърши захранването ако човек иска да остане така с прибран корем е необходимо да не преяжда. Порциите трябва да са много умерени, а дори и малки, доста време след приключване на захранването.
Иначе за килограмите, след деня на ориз бях свалила още 200гр, бях 61,800кг., но днес се премерих 62,100кг, което си мисля, че е нормално, защото все пак вече приемам някаква храна. Ще видим следващите дни как ще вървя с килограмите. Интересно ми е, защото реално със захранването човек отново приема много по-малко от необходимите калории за деня, тоест отслабването би трябвало да продължи, само че вече с по-бавни темпове. От друга страна, от глада метаболизма би трябвало да се е забавил доста, ще видим. Надявам се да си запазя килограмите и да сваля още малко.

А ти добре си решила, стискам ти палци! 🥰

# 47
Браво, Далинда! Със сигурност ще смъкнеш още по време на захранването. Иска ми се да се метна и аз сега, но следващите две седмици съм на интензивен шофьорски курс и не знам дали ще мога да устискам без да ям. Затова - ноември.

# 48
Здравей,
аз да ти кажа малко се отпуснах със захранването. Имам голям апетит и си позволих малко повече храна. Иначе не съм хапвала нещо непозволено, но кантара показва килограм и половина нагоре. Ако остане така, все пак ми се вижда в рамките на нормалното. Мисля да намаля въглехидратите и като завърша захранването да хапвам малко нисковъглехидратно. Ако мога да сваля още малко мазнини ще е добре, но това с още глад трудно ще го направя, така че ще пробвам с по-малко въглехидрати и тренировки.
Малко се чувствам психически уморена от гладуването в момента, смисъл определено си заслужаваше просто аз бях супер активна през цялото време физически и ми беше доста уморително.
Иначе аз малко се стреснах от този килограм и половина само след 2 дни не толкова строго захранване и днес звънях на телефона на сайта на Гарабитов. Хората от медицинския център бяха много любезни, попаднах на много мила жена. Тя ми обясни, че е нормално да върна част от теглото и нали това е идеята за плавното захранване, но наистина е трудно, особено ако е за първи път.

Като съвет към всички, който ще започват с Мадал Бала - това, което тя ми каза полезно е, че съветват хората първоначално да започнат с по-малко дни и след това да си направят захранването добре. Примерно вместо 10 дни глад, да направят 5 глад и 5 строго захранване. Било по-добре от 10 глад и после разхайтено захранване.
Въпреки, че първите 4-5 дни бях супер, просто след това малко се отпуснах.
Иначе жената ми даде като съвет още да намаля въглехидратите и да си правя по един пречистващ ден в седмицата със сиропа, което ще ми помогне да продължа да свалям.
Та така, пиша това с цел ако може да помогне като информация.

Иначе наистина ти стискам много палци, Елизабет. Само помни, че колкото и дни да направиш, после те чака захранване, което наистина е по-трудната част, но е ключово да издържиш и да го направиш по схемата.

# 49
Здравейте,
7ми ден от захранването - задържам 63кг (+1кг.), доволна съм.

# 50
  • София, Лагера
Браво, Далинда, герой си!  Blue Heart
Още малко и аз ще се наканя... Искам да махна едни досадни 3 кг от 60 до 57, ама са ми тегави, че съм и на 46 години и не е лека тази работа!
И не че съм се втренчила в кантара, ама имам много хубави дрехи за 57-58 кг, които не мога да нося сега, а не ми се променя гардероба.

# 51
Норми, с теб сме връстници. Аз ще се мятам към края на другата седмица.

# 52
Здравейте, момичета!
Много благодаря за хубавите думи! Аз държа фронта за момента, харесва ми обаче в по-добрата визия и искам още.
Вие да пишете като стартирате подмладяването и после как вървите, ще ви следя с интерес и подкрепа 🥰

Чисто информативно, знаете ли след колко време може пак да се повтори режима - примерно за 3 или 5 дни?

Ноеми, благодаря! Това с дрехите си е голяма мотивация. Аз след като родих си казах, че трябва да си вляза в дрехите от преди това, защото си ги харесвам иии вече съм в тях, да се похваля...ами, друго си е 🤗

# 53
Купих си скъпа дизайнерска рокля за новогодишното парти, малка ми е, отзад е с дълъг цип и не се закопчава, с моята 44 инча гръдна обиколка. Не защото гърдите ми са огромни, а защото имам и сланини на гърба, много ме е яд, ще я връщам, иначе заспа на талията.
В момента гледам откъде да си купя оригинален сироп, освен от Амазон.

# 54
Здравейте, момичета!
Как сте? Ще започвате ли сиропа?
Аз си мислех, че това което си купих от аптеката е оригинален сироп, ама...както и да е, няма как да съм сигурна.
 Аз да ви кажа този уикенд съм решила събота и неделя да съм на плодове и чай, а понеделник (този понеделник ще  е Екадаши) да изкарам на сиропа или на вода, още не съм решила, ще ви съобщя резултати след това 🥰

Иначе задържам между 63кг и 63.3кг с нормално хранене, даже честно казано имахме гости и си позволих изкушения.
Радвам се, че държа фронта с килограмите, обаче си усещам корема подут. Някак на килограми съм доста различно - от близо 68кг на 63кг, обаче корема ми е доста подут и няма нищо общо с плоския корем по време на пречистването, та заради това реших пак да се поогранича за няколко дни.

# 55
Привет, Далинда.
Аз си купих този сироп, него посочват като оригинален из английските сайтове.

Има още един вид, с едно рогато животно беше, също бил добър.
Първи ден днес, още е рано за каквито и да било обобщения. Сутринта по инерция си направих кафе с мляко, но това ще е то, от утре само много слабо нес кафе ще пия.
Не искам да се тегля, но си измерих обиколките. Ще видим.

# 56
Здравей, моят сироп е същият като този на снимката. Добър е, всичко ще е ок, само издръж първите два дни, че са най-тежки. Минат ли те, после пак е тежко, но няма нищо общо.
Успех 🤞

# 57
Ден втори.
Гладна съм и треперя. Усещам странен вкус в устата и нещо неприятно по езика, нещо лигаво. Предстоят ми три нощни смени, дано не посегна към храната.

# 58
  • София, Лагера
Нормално е, чистиш се. Просто трябва да издържиш. На мен ми помагаше пиенето на много хладка вода.

# 59
Ще се справиш, това са само няколко дни от живота ти, така беше написало едно момиче и на мен ми беше подействало много мотивиращо, дано ти помогне.

Аз да ви кажа с пречистването събота и неделя нищо не направих, държа до следобеда и после си хапвам. Ама не бях на сиропа, а исках да пробвам с плодове и чай, като че ли е по-трудно обаче, понеже от ябълка особено така ми стърже после на стомаха и много изгладнявам.

Обаче за утре съм решила твърдо вече. Ама ще си направя сироп от сутринта и така, дано не ме заболи много главата, ама ще трябва да стискам...

Хубавото е, че поне си задържам килограмите.

Общи условия

Активация на акаунт