Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 13

• 8 802
  • 96
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Аз съм правила режима 2 пъти по 10 дена през различни периоди от време
Първият път го правих след като родих и спрях да кърмя. Бях изпробвала какви ли не режими и диети … е не ! Гладувах и пак не свалях кой знае колко …
Та това определено си е моето спасение.
Успях да си сваля натрупаните кг.
След това може би година всяка седмица според фазата на Луната бях 24 часа на сироп и се чувствах супер.

Сега нещо съм го позабравила , но мисля да започна отново за ден според фазата на Луната да се пречиствам.
Ако се чувствам добре може и за 3 дни да пробвам Simple Smile
Успех на всички. Дори и да има трудни моменти, винаги си струва като се качиш на кантар следващия ден:)

# 31
Аз пък попаднах на някакъв сироп менте (хем е в оргиналната швейцарска опаковка) и не ми е вкусен, даже ме отказва. Ще ида да купя друг.

# 32
Здравейте,
аз да си продължа с отчета.
Ден 3 мина доста добре, не съм имала главоболие, нито съм изпитвала глад, даже имах доста енергия и вечерта правих доста дълга разходка.
За 3 дни на пречистването (64,600кг)
Общо -2,600кг.

Ден 4:
Сутринта бях много добре, изобщо не бях гладна. Чувствах се леко уморена, но сутринта имах много енергия и много работа, свърших всичко. Аз по цял ден тичам след дъщеря ни, която е много активна, а и голямата разходка вчера си оказа влияние, защото следобеда изведнъж ме обхвана голяма умора и много голям глад. Реших, че ще излизаме навън да играем, че да не мисля толкова за храна. Получи се и вечерта вече пак всичко беше ок.
Като че ли има някакви тежки моменти, които просто трябва да преминат и после пак всичко е наред.
Следобеда като огладнях много и ме застърга стомаха, въпреки сиропа - тогава си направих чай и пих топла вода, тя доста ми успокоява стомаха.

Общо за 4 дни: 63,8кг (общо - 3,400кг.)

Ден 5:
Да ви кажа, сутрин човек като се качи на кантара и се види в огледалото, някак цялото стискане и зор придобиват смисъл.

Гримирах се, направих си косата, облякох си красива рокля по тялото и излязохме със семейството ми на разходка. Мъжът ми беше "уау" и усещането беше супер! Много мотивиращо 🌞

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 12:13 от Dalinda7

# 33
Така да се отчета:

За 5 дни на сиропа - 3,700кг

За 6 дни на сиропа - 4кг

Честно да ви кажа много се чудех дали да продължа 10 дни със сиропа или да спра на 7, но виждам толкова голяма разлика в кожата ми, в излъчването на лицето ми и в себеусещането като цяло, освен свалените килограми, че мисля да продължа 10 дни.

В началото се надявах да издържа ден, после 3, после 5...не бях гладувала до сега. Изглеждаше ми малко в кръга на фантазиите да издържа толкова време без храна, обаче стана и много се радвам.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 14:36 от Dalinda7

# 34
Далинда, какъв точно е сиропа, който използваш?
Завиждам ти.

# 35
Здравей,

сиропът е този оригиналния - Мадал бал, взех си 1 литър и имам още доста. Правя си за цял ден литър и половина и допълнително пия чай и топла вода, които според мен също ми помагат.
Сиропа го взех преди около месец и половина от аптеки So farmacy, беше на промоция около 100лв. Погледнато така като сума изглежда много, но имайки предвид, че се консумира само това за 10 дни, човек ако си сметне колко ще му излезе храната за толкова време, вероятно ще е доста повече, така че аз си го броих по този начин и съответно си е съвсем приемливо.
Не знам нищо за другите сиропи и не мога да коментирам, аз исках нещо изпробвано и да не се притеснявам като го пия. Същия сироп може да се поръча и от сайта на Гарабитов.

# 36
Благодаря за информацията.
А как си, удържаш ли още фронта?

# 37
Да, добре се чувствам. След 5-ти ден наистина е малко по-лесно може би. Тялото някак свиква с дневния режим, не го мислиш много, ставаш, правиш си сиропа и си пиеш през деня. Аз лично и много готвя, и постоянно съм сред храна, но това е. Просто си пия напитката, а храната я готвя на усет.

За отчета - след 7 дни - 4,300кг.

Последните 3 дни свалям по 300гр на ден, но има значителна разлика в мазнините по корема и краката, смисъл видима в огледалото, а и се измервах - имам свалени сантиметри от ханш, бедра и най-вече талия.
Със сигурност имам и свалена мускулна маса, както и вода, но видимо мазнините доста са намалели, което много ме радва.

# 38
И аз мисля да се включа..С Хашимото и хипофункция съм, не знам дали би било подходящо. Правих миналата година 4 дни, но тогава не се бях разболяла..

# 39
Единственото, което ме спира, е че съм с обърнат режим и работя нощем. А на нощните смени пия по няколко чаши кафе с мляко. Не мога без кафе.

# 40
Здравейте,

да ви кажа, според мен си заслужава режима и то много, но си зависи и от конкретната ситуация на човека и какво прецени и как го усеща в момента. Аз имах нуждата от пречистване и някакво рестартиране на организма или поне така си го броя. И много се радвам, че се реших.
Обаче има и други диети, режими и т.н., хората свалят килограми и се пречистват и по други начини.
По мое лично мнение, аз бих препоръчала сиропа.

За отчета:
След 8 дни на сиропа - 4,800кг.

И сега да си споделя, днес се чувствам много уморена, ама много. Също съм и гладна и да ви кажа, преди малко си поплаках. Вече съм по-добре, обаче ми е голям зор днес. Вчера бях супер, обаче забелязвам, че ми се редуват един ден с много енергия и един с голяма умора, може и да си въобразявам, но има нещо такова.

Иначе все по-добре се чувствам в кожата си, което си е супер.

# 41
Кураж, още два дни и си готова!

# 42
Благодаря много!

Днес ми е последен ден и стават 10.
Утре съм на ориз. Честно казано, вече искам да си хапвам. Принтирала съм си 10 дневното захранване и го четох 100 пъти, хаха...едва ли не ги ям нещата само като ги чета...много е смешно, но вече искам да се храня.
Искам да си направя хубаво захранването и после да си хапна месо със шопска салата, много ми се хапва месо, през цялото прочистване, явно тялото иска протеини, ама скоро ще му дам, само да си направя стриктно захранването.

Иначе за отчета, последния ден свалих само 100гр. Значи за 9 дни стриктно на сиропа - 4,900.

# 43
Наистина ли точно месо ти се хапва? Не го прави. Не случайно месото е последно при захранването.

# 44
Да, наистина. Е, аз захранването ще си го направя стриктно и след това вече ще преценявам.

И така, минаха 10 дни, много се радвам, че успях да направя пречистването.
От 67,2кг сега съм 62кг (-5,2кг).

Сега ще правя захранването и ще ви съобщя как са килограмите след това.
А после съм на Осъзнато хранене 🤗
Поздрави за всички и успех 🥰

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 08:56 от Dalinda7

Общи условия

Активация на акаунт