Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 13

• 8 805
  • 96
  •   1
Отговори
# 15
Има ли някой тук?

# 16
 Здравейте! Сиропът Мадал Бал има ли противопоказания за прием при някои заболявания?

# 17
Не зная, но такъв вид гладуване сигурно е стрес за организма, и е хубаво да се подготви предварително с снамаляване на количества храна, както и по-лека.
Захранването също е мн.важно

# 18
Здравейте, аз взех сироп от сайта на Гарабитов. В събота не можах да започна така, че ще съм с вас от утре. Нямам лют пипер и ще го направя с джинджифил.
Ноеми, чела съм те в предишните теми и действаш много мотивиращо. Успех, момичета.

Имаш ли резултати и кои от двата сиропа пи? Че аз сега попаднах на темата и мисля да пробвам 😉

# 19
Здравейте! Преди време правих 14дни гладуване със сиропа +14 захранване и бях доволна: общо -11кг, от които върнах само 3.
Много добре ми се отрази, въпреки инсулиновата ми резистентност, нямах проблеми. Стискайте палци, от утре почвам пак

# 20
Здравейте, има ли някой, който в момента е на сиропа? Аз стартирам от днес. В общи линии изчетох доста по темата. Имам за сваляне много кг , не разчитам само на сиропа, но се надявам да ми даде първоначално тласък! Че много трудно почвам 🙂😟

# 21
Здравейте, създадох група за обмяна на опит и взаимопомощ. Който желае може да се включи, за да сиропуваме заедно. Държа да кажа, че не е за продажба и покупка на сироп и каквито й да е добавки. https://www.facebook.com/share/a396T2m1rXT7iHJ2/?mibextid=K35XfP

# 22
Да побутна темата: днес ми е 6 ден на Мадал. Прегрешавам с нектара или малинки. Започнах 58 кг, днес съм 55. Надявам се да издържа 10 дни и да се захраня без прегрешения. Не чувствам глад, проблема ми е навика да хрупам нещо постоянно.

# 23
Няма да има кой знае какъв ефект, ако прегрешаваш. Остави организма ти да почива от храносмилане и да се чисти.
Това са само 10 дни от живота ти!

# 24
Здравейте,
аз започвам утре със сиропа Madal Bal.
Има ли още някой стартиращ скоро?
Споделете резултати за мотивация.
Успях на всички!

# 25
Здравейте,
явно в момента интересът към този режим не е голям, но пък аз го правя и мисля да споделям тук как се чувствам през отделните дни, а и как вървят килограмите ми. Мисля си, че ще е полезно за някой чудещ се дали да започва това пречистване, а и си мисля, че мен ще ме държи по-надъхана и мотивирана.

И така, ден 1:
До обяд бях супер с много енергия.
Следобеда много ми се спеше и успях да поспя два часа, но след като се събудих започна главоболието.
Вечерта към 22ч толкова много ме болеше главата в съчетание с ниско кръвно, че се чувствах много зле. Изпих си остатъка от напитката за деня и после я повърнах цялата (с извинение). Бях на ръба да хапна нещо,  но се сдържах, пих малко топла вода, от което ми стана по-добре и си легнах. След два часа сън вече главата не ме болеше и като цяло спах доста добре, бях малко като в някакъв унес, като в безтегловност.

Започнах режима 67,2кг
След първия ден съм 65,6кг (-1,6кг)

# 26
Спокойно, организмът ти се чисти. За него е Празник!

# 27
  • София, Лагера
Браво, Dalinda7, с теб сме! Успех! Hug

(а и май ме мотивираш за малко пречитване, за което благодаря!)

# 28
Много ви благодаря! 🤗
Зарадвахте ме много 🌞

И така, ден 2:
Честно казано след кризисната вечер първия ден изобщо не знаех как ще ми понася напитката със сиропа след това.
За моя приятна изненада през втория ден всичко беше наред. Не ми се гадеше вече, може да се каже, че не бях и гладна - смисъл имах желание за храна, но това къркорене в корема не съм го усещала, което за мен е много важно. Явно сиропът залъгва стомаха по някакъв начин.
Реално единственото ми неразположение през деня беше лека болка в главата вечерта, което се оправи отново със съня през нощта.
Като цяло се усещах някак ефирна, може би леко замаяна в главата, но в реда на нещата. Успях да си свърша всичката работа през деня без проблем, така че направо мога да обобщя, че втория ден си беше много добре.

Имам въпрос, може би глупав, но...да се притеснявам ли да не си докарам гастрит с гладуването?
Честно казано ако бях само на вода, наистина щях да се тревожа, а и вероятно нямаше да го правя, но сега сиропът някак не позволява на червата да къркорят, не ме боли стомахът от глад и заради това си мисля, че не би трябвало да има проблем.
На вас всичко със стомаха ви беше ок, нали, след режима?
Ще гледам да съм много стриктна със захранването, но първо пречистването да направя...

И накрая, за малко да забравя - днес съм 64,9кг, още - 0,700
 Общо за двата дни  - 2,300кг.

Извинявам се за дългия пост!
Хубав ден на всички! 🤗

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 10:55 от Dalinda7

# 29
Здравейте,

Ще дам един ъпдейт, защото не съм писала от лятото. С голям ентусиазъм започнах програмата, но се оказа, че този режим не е за мен. На ден 3 или 4 си бях направо пред хипогликемия, даже специално си измерих кръвната захар, защото започна едно сърцебиене, замайване и треперене. Веднага прекратих всичко, изядох няколко банана, боровинки и ягоди и се стабилизирах. Цялото това приемане на супер сладкия сироп не ми се отразява добре, особено в комбинация с прием на много вода. Отделно бях абсолютно освирепяла от глад, нещо, което не ми се случва почти никога. Правила съм през годините много режими и мога безпроблемно да изкарам дори на 3-днешни водни гладувания или месеци кето, но с Madal Bal не ми се получиха нещата.

Общи условия

Активация на акаунт