Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 32 763
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Приятелка много ми промотира Cosatto, някой с наблюдения върху тях? Иначе и аз на Cybex съм хвърлила око, единственото което ме притеснява е дръжката, аз съм дребна и да не ми е висока и неудобна за бутане. А каква е разликата между новия и стария модел?

И на мен много ми харесват моделите на Cosatto, но почти не намирам мнения за тях. В събота ходихме до Вис Виталис да погледнем количките, но и там ги нямаше изложени. Някак не ми се рискува без да съм ги пробвала на живо.

# 571
Бутах една Cosatto на приятели - стори ми се лека и маневрена. Кошът изглеждаше удобен и имат доста яки принтове. Те са доволни.

# 572
Момичета,разгледайте и моделите на Anex ,нашата е такава и не я заменям за нищо.

# 573
На мен Cosatto не ми допадат, защото не вървят меко, стоят едни дървени.Иначе са свежи, факт. Jane е чудна количка, чак се учудвам че ще я сменяте.
И аз XLander-а (xmove) не го заменям за нищо, защото е като джип сред количките- стабилен и минава отвсякъде. И е широк и комфортен за бебето, сгъва се супер лесно и е сравнително лек за такъв тип количка. И има лед осветление на борда, което адски ме кефи 😄😄😄😄

# 574
Аз също съм метнала око на Cybex, но много мои приятелки ми препоръчват Кикабу. И двете ги водят леки и маневрени. За момента се въздържат от всякакви покупки, може би март-април ще се задействам.
Но приемам всякакви предложения.

# 575
На мен кикабу ми се сториха изключително тежки или поне тези, които тествах в магазина.
За Jane Muum също бих дала положителна оценка, това беше втората количка, която обсъждахме. Те отново имат стар и по-нов модел, но и двете бяха много приятни.

# 576
# 577
Jane е топ, по всичките ми критерии, ама пусти цветове ... и сегашните им са много неприятни за моя вкус ... Косато имаше 1 модел изложен във Вис Виталис на Стамболийски, ама ест персонала беше твърде зает да клюкарства и внимание никакво не ми обърнаха.

# 578
Много полезно, Мими. За мен това беше едно от най-сложните неща- да преценя как да ги обличам докато бяха малки.

# 579
Момичета току що прочетох че от понеделник в Пловдив е обявена грипна епидемия и че няма да се провеждат консултации те за бременни, а имам час за ФМ другата седмица? Дали ще я отменят? Ще звънна да попитам в понеделник в Селена, но ако някоя знае нещо повече и тук?

# 580
Момичета току що прочетох че от понеделник в Пловдив е обявена грипна епидемия и че няма да се провеждат консултации те за бременни, а имам час за ФМ другата седмица? Дали ще я отменят? Ще звънна да попитам в понеделник в Селена, но ако някоя знае нещо повече и тук?

Бях задала такъв въпрос в темата на Токуда вчера, понеже имам час за там за 7ми февруари, а сигурно скоро и в София ще обявят епидемия. Момичетата от темата ми отговориха, че обикновено само консултациите по Здравна каса се отменят и би трябвало часовете на частно да си се състоят Blush

# 581

Бях задала такъв въпрос в темата на Токуда вчера, понеже имам час за там за 7ми февруари, а сигурно скоро и в София ще обявят епидемия. Момичетата от темата ми отговориха, че обикновено само консултациите по Здравна каса се отменят и би трябвало часовете на частно да си се състоят Blush

Благодаря Ви! Дано и в Селена е така!!

# 582
Значи тези с парите са с предимство. Ако си по ЗК, чакаш да мине епидемията и се молиш. Ти нямаш нужда от прегледи, но щом си на частно - ще ти вземем парите!

# 583
Точно това и аз си помислих, какво означава спират се по ЗК, голяма глупост пак.
Разбирам, че има епидемия, но в крайна сметка бременните не ходят да пият кафе на прегледа.  Дано наистина не стане и тук някоя грипна, но се съмнявам. То тия вируси са на всякъде.
Да се пазите момичета, че не ми се мисли ако се спрат ЖК било то по ЗК или на частно.

# 584
Значи тези с парите са с предимство. Ако си по ЗК, чакаш да мине епидемията и се молиш. Ти нямаш нужда от прегледи, но щом си на частно - ще ти вземем парите!

Мисля, че проблемът тук е наопаки. Не защо по частна не ги спират, защото като си плащаш си в правото да си получаваш продукта, а с кой акъл ги спират по ЗК??? Нали всички плащаме здравни осигуровки, държавата те ограничава да се възползваш от правото си на здравеопазване. Те хората нямат избор, ще идат на частен кабинет, ама не е проблема в частните...

Общи условия

Активация на акаунт