От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 58 391
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
За джантите потърсете във Фейсбук групи от сорта на " Българи в Англия" и пуснете запитване там. Вярвам, че има много пътуващи към БГ с бусове и камиони и биха Ви взели наполовина по-малко. Въпросът е в това, че нямате никаква гаранция колко ще са коректни въпросните превозващи.

# 556
Здравейте,
Отдавна не съм поръчвала от Англия. Но сега искам да си взема Instant pot-а, който следях и беше намален. Има ли причина да се притеснявам от доставка чрез превозвач, и евентуално дали да включа, и то ако има, застраховка или допълнително опаковане? Реално съм купувала доста неща с превозвачи, някои от които и дом. Ел уреди, но сега нещо се замислих...

# 557
Здравейте, някой да е поръчвал скоро столче за кола с ггбг? Аз няколко пъти и въпреки големите размери съм плащала на килограм. Сега искам пак да поръчам столче, но се замислих дали няма да платя по обемно тегло... Едната страна на самото столче е 63 см, а в кашон ще е поне 70 см. Та, някой да е поръчвал скоро столче, как са му го таксували?

# 558
Здравейте,
Отдавна не съм поръчвала от Англия. Но сега искам да си взема Instant pot-а, който следях и беше намален. Има ли причина да се притеснявам от доставка чрез превозвач, и евентуално дали да включа, и то ако има, застраховка или допълнително опаковане? Реално съм купувала доста неща с превозвачи, някои от които и дом. Ел уреди, но сега нещо се замислих...
Няма за какво да се притесняваш. Идва с UK щепсел и тежи доста(10кг или повече беше), Това само трябва да съобразиш.

От Amazon.de има директна безплатна доставка до България и може да ти излезе по-евтино, а и при проблем е по-лесно. В БГ сайта на марката имат промоции от време на време, както и в Technopolis.

# 559
Здравейте, някой да е поръчвал скоро столче за кола с ггбг? Аз няколко пъти и въпреки големите размери съм плащала на килограм. Сега искам пак да поръчам столче, но се замислих дали няма да платя по обемно тегло... Едната страна на самото столче е 63 см, а в кашон ще е поне 70 см. Та, някой да е поръчвал скоро столче, как са му го таксували?
Столче не съм поръчвала от 2016 (когато беше таксувано по обем), но напоследък всички по-големи пратки ги таксуват по обем така или иначе, поне моите.

# 560
Благодаря! Така се обезмисля поръчката от Англия... Аз досега имам поръчани 3 столчета, 2 колички, кош за новородено, от 2019-та до 2022-та година. Всичко е било таксувано на килограм. Едното столче даже двете му страни надвишават 60 см. Даже имам комплект куфари от Амазон, пак платих на килограм... Обаче този път нещо ме гложди, че няма да ми се размине Grinning Smiley Май няма да рискувам... Чудех се дали да не им пиша, но надали ще ми върнат отговор

# 561
Прати запитване на габко, преди поръчката

# 562
Писах на Габко преди малко и светкавично ми отговориха в този късен час. Приятно изненадана съм. Обаче отговорът беше, че най-вероятно ще се таксува на обем. Въпреки че на сайта им пише, че детски столчета се таксуват на килограм. Не ме устройва тази доставка обаче и ще си го взема от България. Или ако преглътна сивия или черния цвят - от немския Амазон.

# 563
Аз поръчах детска количка с два коша. На кашона пише тегло 10 кг, но са ми изчислили 109 лева такса, стана ми лошо, утре я дават да тръгне от UK

# 564
  • Varna
Ако се съмнявате в кг посочени в курса си на ГГБГ какво правите?Не съм за 1кг,пр пратката ми едната е международна и скъпа и съм платила транспорт за 6.9кг,а виждам,че те са я таксували за 7.05кг.Не искам да се излагам и да го правя на въпрос за 5лв,но въпроса е принципен.

# 565
Молите да я премерят на кантар пред вас когато я вземате?

# 566
И не пропускайте да им кажете, че не сте за петте лева, за да не си помислят, че сте.

# 567
Редовна практика , събират пари за черни дни

# 568
Някакви новини за онзи курс? Минаха точно 6 месеца.

# 569
  • София
Здравейте, имам пратка към ggbg, пусната с royal mail, но от 11.02 стои in transit, в разпределителния център. Продавачът ми каза, че сигурно са ходили в събота, ама понеже ggbg не работели, затова още не е доставена, но реално след това минаха доста работни дни и се чудя с кого трябва да се свържа и как.

Стои си в medway mc

Общи условия

Активация на акаунт