От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 57 110
  • 741
  •   2
Отговори
# 645
Някой знае ли какво се случва с курс 1423 на GGBG?

И за толкова години не разбирам как не си оправиха телефоните и месинджър, неоткриваеми са, като да чакаш от умрял писмо. А съм им клиент от над 10 години, получавам пратки ежеседмично и сме си другарчета с разнасящите пратките им в София шофьори. Имат късмет, че засега са с най-малко кофти обслужване (което не е особен комплимент), дано се появи по-съвестна компания скоро.

Някой доволен от превозвача си?

# 646
Какво Ви е мнението за dostavki.co.uk?

# 647
Информираме Ви, че поради техническа повреда на камиона превозващ курс номер 1423 от Великобритания, същият се движи със закъснение. Няма пратки засегнати при аварията, но транспортирането им се оказа невъзможно без сериозен ремонт. Отказахме се от варианта да претоварим съдържанието в друго ремарке на място, което не разполага с необходимата техника и компетентен екип от хора, поради риск за цялостта на пратките. Камионът ни успешно бе придвижен до сервиз и се надяваме повредата да бъде отстранена възможно най-скоро.   Ще ви държим информирани при всяка следваща промяна.   От екип GGBG
Оставаме на разположение,

# 648
Така както са го написали, не става ясно защо трябва да се претоварва ремаркето? То само се откача от каросерията и се закача за друга. Дали има шанс този курс да има съдбата на онези два от Август? Днес на място са казали може седмица, може месец. Thinking

# 649
Доста е неприятно. В един от тези два курса имах пратка подарък за дъщеря ми. Понеже не мога да предоставя документ какво се съдържа в нея, пия студена вода. Тъй де, тя вече порасна и дрешките дори няма да й станат, но остава кофти привкус.

Да си повторя въпроса, някой ще похвали ли някой превозвач от Англия? Искам да сменя GGBG.

# 650
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
аз ползвам Gabco и за Великобритания и за Германия. Бяха спрели транспорта от Великобритания, но го възстановиха вече май повече от година. Имам няколко пратки от тогава с тях и не съм имала проблем.

# 651
Gabieli ми е другият вариант освен GGBG. Gabco не.

# 652
Така както са го написали, не става ясно защо трябва да се претоварва ремаркето? То само се откача от каросерията и се закача за друга. Дали има шанс този курс да има съдбата на онези два от Август? Днес на място са казали може седмица, може месец. Thinking
Защото се е счупило ремаркето, разбира се. И да закарат друг влекач, няма да могат да го прикачат.

# 653
Защото се е счупило ремаркето, разбира се. И да закарат друг влекач, няма да могат да го прикачат.
А как се прави ремонт на пълно ремарке? Това ще изисква отново разтоварване и товарене. С техника и компетентен екип ли ще бъде направено?

# 654
Мъжът ми като дете чака един таблет и е много тъжен, че още го няма... Аз вече почти не поръчвам, нито от Германия, нито от Англия.

Габко още ли имат дни за раздаване? Това беше причината да се откажа от тях и да мина към ГГБГ. Че не трябва да следя за дни и часове за раздаване. Намирам го за ужасно неудобно. А ГГБГ са ми и на 10-15 минути с колата.

# 655
А как се прави ремонт на пълно ремарке? Това ще изисква отново разтоварване и товарене. С техника и компетентен екип ли ще бъде направено?
Едно пълно ремарке с пратки не тежи колкото такова с домати. Такива ремонти се правят на подемник, който спокойно би вдигнал ремаркето с нашите обемни, но леки пратки.

# 656

И за толкова години не разбирам как не си оправиха телефоните и месинджър, неоткриваеми са, като да чакаш от умрял писмо. А съм им клиент от над 10 години, получавам пратки ежеседмично и сме си другарчета с разнасящите пратките им в София шофьори. Имат късмет, че засега са с най-малко кофти обслужване (което не е особен комплимент), дано се появи по-съвестна компания скоро.

Добре аз също чакам 1423 може ли някаква група да организираме чакащите за информация не може така това е недопустимо

# 657
  • Sofia
Сложи поне една запетайка.

# 658

Добре аз също чакам 1423 може ли някаква група да организираме чакащите за информация не може така това е недопустимо
Има информация. В темата е описано какво се случва.

# 659
  • София
Очертава се (амин, дай боже) благополучен завършек на сагата с австрийските власти:

“Бихме искаме да Ви информираме, че задържаният превоз в Австрия включващ пратки от Великобритания с курс номер 1348 и малка част от 1351 е освободен. След много перипетии и борба с местните институции имаме решение на казуса. Очакваме сигнал в рамките на седмицата за дата, на която да приберем пратките си от митническата служба . Ще Ви информираме своевременно за движенито на курса и актуална дата на пристигане в България, след което обработка и раздаване. Благодарим за Вашето търпение.”

Общи условия

Активация на акаунт