От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 57 049
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • here and now
С нищо не компенсират. Предполагам са доста набутани и всеки лев им е важен в момента.

# 721
  • София
Колко да са набутани. Има десетина потребители в бг мамма, които са си купили облигации през джиджибиджи и им върнаха парите, другите изчакаха доставката. Grinning

# 722
И аз си взех дългоочакваната пратка днес. Чакаше ме в офиса на Еконт от петък.
Кесията на Джордж беше лепена с тиксо, но всичко, което трябваше, си беше вътре в изрядно състояние. Сега само трябва да измисля какво да правя с белите летни чехли, които иначе изглеждат сносно, но са за доста по-тесен от моя крак Simple Smile
Дано скоро има и новини за курс 1423. Имам в него 4 книги, които чакам с нетърпение.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 18:30 от G.E.A.

# 723
Здравейте! Получила съм на адреса на ГГБГ пратка, която в име на получател съдържа моето ID, но е на друг човек. Освен това, името не е попълнено според техните инструкции GGBGXXXX, a започва с APLUSXXXX. Имате ли представа какво е това APLUS?

Това май е пратка за ДонесиМи...

# 724
Отдавна не съм влизала в темата, ама 8 месеца доставка Flushed
Тъкмо идвах да видя как стоят нещата, че ми трябва да поръчам нещо..

Май ще се връщат старите мерки с описание и сканиране...или времето ще покаже ?!

# 725
Отдавна не съм влизала в темата, ама 8 месеца доставка Flushed
Тъкмо идвах да видя как стоят нещата, че ми трябва да поръчам нещо..

Май ще се връщат старите мерки с описание и сканиране...или времето ще покаже ?!
Вземи я прочети, за да не задаваш такива въпроси. Няма кой да ти обяснява специално защо и какво е станало.

# 726
Здравейте, искам да попитам какво става с тея гг бг, над месец очакваме едни пратки и няма нито следа от тях , а самите те не казват нищо всяка седмица ги питаме.... всички документи са им предадени за съдържание и т.н...  пратките са от Юк разбирасе. курса обаче е над месец го няма никакъв или е задържан на митница и това е... няма мърдане и информация да ги пишем загубени тея пратки или?

# 727
ГГБГ не вдигат, не отговарят, но Лерон да , имайте пред вид, че и двата превозвача са под една и съща фирма "ЗИ КЕЙ" ЕООД (тази, която е новорегистрирана). Нямат никаква информация, чакат митническа проверка, но никой до сега не каза къде точно се намира този счупен камион, няма информация.
Все още не мога да си обясня и как така, според първия им имейл, са имали възможност да претоварят в друг камион, а предпочетоха да държат пратките в уж счупения, за да им изтече транзита и да подлежат на проверка. Логиката липсва, поне да не бяха лъгали.

# 728
Т.е.пратките дали ще доидат някога не се знае така ли?

# 729
Здравейте, искам да попитам какво става с тея гг бг, над месец очакваме едни пратки и няма нито следа от тях , а самите те не казват нищо всяка седмица ги питаме.... всички документи са им предадени за съдържание и т.н...  пратките са от Юк разбирасе. курса обаче е над месец го няма никакъв или е задържан на митница и това е... няма мърдане и информация да ги пишем загубени тея пратки или?
Прочетете по-назад в темата. Ще разберете, че доста от нас чакаха такъв задържан курс на ГГБГ 9 месеца. Миналата седмица си взех пратката след толкова чакане. Някои от нещата в пратката не мога да ползвам, защото бяха за детето, а след 9 месеца то вече носи друг размер.
Успех! Дано имате късмет.

# 730
Ще дойдат, макар че може да отнеме време. Много време. Ако не дойдат, най-вероятно ще ви компенсират. Като цяло въоръжете се с търпение.

# 731
С какво ще ни компенсират?

# 732
Със стойността на пратките. Няколко потребителя от въпросния курс изявиха желание след 8 месеца чакане и получиха пълна компенсация. Месец по-късно камионът пристигна.

# 733
т.е. ще трябва да чакаме 8 месеца.... пак така ли излиза?

# 734
Нямам представа, предишната проверка беше от австрийските митници, тази не е ясно къде е и каква е, може и бързо да се случат нещата. Казвам какъв е най-лошият вероятен вариант.

Общи условия

Активация на акаунт