От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 57 093
  • 741
  •   2
Отговори
# 660
  • софия
Тези, които пуснаха сигнала, изписаха вежди.
ГГБГ остават най-коректни. Трябва да поработят върху комуникацията.

# 661
А онези плювачи със скъпоценностите за хиляди - хиляди, които в крайна сметка си взеха и парите - нека кажат: има ли смисъл сега да се редим на опашка, когато GGBG пуснат тези съкровища за продажба?

# 662
  • софия
Ако може да се съди по нивото, което демонстрираха тук, бих казала - не.

# 663
  • софия
Чудя се и аз какъв пазар ще стане, направо Илиянци. Blush
Къде ще сложат пианото? 🤣
Нали разбрахте, че ако някой
 е взел пари, сега ги връща, ако се сети, че си иска нещата..

# 664
Защо да връщат ако са взели повече, отколкото са дали?
Предлагам пианото да се постави отпред, за забавление на чакащите, а съкровищата на вехтошара-колекционер да бъдат експонирани във витрини по фасадата.

# 665
Има нещо гнило с това ггбг има гнило не може да няма схема  както С всичко друго ВКАРВАТ ни излишен стрес да си играят с наще пари - развалило се повредило се е закъснения аре моля ви се хора бъдете будни и не повтаряйте при тях!!голяма удивителна

# 666
  • софия
Хахахахаха! Добре, хора.
С какви твои пари си играят? Много им е кеф да се занимават с проблеми с (чужди) власти.
Никой не те насилва да ги ползваш. Изборът е личен.

# 667
СЪС сигурност е личен избора да ти кажат 10 дена за доставка а да трае 4 месеца - след като са ти взели парИте.!.
Вие или някого да е получавал нещо ПО-веществено от простичко съобщение в което да пише за еднаквите теми с коит’ се оправдават/извиняват всеки път ?!?

# 668
  • софия
Какви пари са ти взели?
Транспортът се заплаща при получаване на пратките.
Другите писаници не ги разбирам, но и не държа.

# 669
В интерес на истината, мен също ме остави GGBG с неприятен вкус в устата. Подарък за дъщеря ми имах в курса - и роклята вече вероятно няма да й стане, дори да дойде скоро. Еднична пратка за стойност 4.99 лв, не е останала без дрехи дъщеря ми, нищо кой знае какво не е станало, но усещането, че се покриват и трябва да звъниш на пожар и да си губиш времето, за да се свържеш с някого, са основният проблем за мен. Да не говорим и че пари няма как да ми изплатят за стойността й, не мога да преследвам бивши колеги да ми пращат финансови документи, за да доказвам нещо си за рокле за 20на паунда. Отписах я естествено, голяма работа.

Та аз лично най-много не им харесвам комуникационна политика - тоест липсата на такава, както и нежеланието да разрешат настъпили по тяхна вина проблеми. Имала съм във времето няколко случая на изгубени по тяхна вина поръчки. Едната дори с ВИП услуга. Във всички случаи излизаха с едно и също извинение - те куриерите пишат, че са я доставили, а всъщност не са, мързи ги, не знам си какво. Аз изисквам проследяване от куриер и продавач, пращат ми снимка на доставената пратка с GPS координати, пише, че "Елена" се е подписала при получаването, ама не, GGBG си знаят тяхното. В единия случай 3 месеца по-късно ме намери човек от София по фейсбук, на когото са доставили моята пратка, да ми я дава. В другия случай повдигнах диспут, взех си парите, GGBG после я намериха, аз се обяснявах с търговеца, плащах наново. Но иначе бяха много уверени, че пратката не е стигала при тях.

Грешки стават, хора сме. Но нали разбирате, за всеки такъв казус, аз губя поне по час да звъня, да се обясняваме, защото никога на първото позвъняване не се вдига, винаги трябва да се звъни упорито, по 10 минути няколко пъти, за да вдигне някого. Та после да ме размотават, да се оправдават, да лъжат, вместо просто да потърсят пратката при тях.

Габко с конкретните часове на доставка ме нервира. При Габиели, ако не трябва да се описват пратките вече, ми е вариант. Има ли недоволни от тях? Не искам да си сменям адресите, за да мина от трън та на глог. Няма да спра да поръчвам, статистически повечето пратки с GGBG са стигнали при мен нормално, тъй че ако не намеря по-добра алтернатива, по принуда ще остана с тях.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 10:51 от Макарон

# 670
Макарон, с Габиели нищо не описвам. Проблем с комуникацията никога не съм имала. 2 проблема с пратки е имало през всички тези години и са били супер коректни без разправии и светкавична реакция. Ползвам ги от началото на дейността им приблизително.
GGBG също съм ползвала 3-4 пъти и не ми харесва работата с тях.

# 671
  • София
Макарон, с Габиели нищо не описвам. Проблем с комуникацията никога не съм имала. 2 проблема с пратки е имало през всички тези години и са били супер коректни без разправии и светкавична реакция. Ползвам ги от началото на дейността им приблизително.
GGBG също съм ползвала 3-4 пъти и не ми харесва работата с тях.
на същото мнение съм. не им звъня по телефона, директно пиша мейли, реагират навреме.
само ме дразни че напоследък пратките с пропуснато айди директно ги слагат в неразпознати.
преди по името ги разпределяха.
но може би са ставали грешки и затова са променили нещата.

другите с които е лесна комуникацията, п;оне преди година две , е лерон.
скорошни впечатления обаче нямам.

# 672
Всеки си има предпочитания:-) аз пък нямам проблем с работното време на габко, и много страдах докато нямаха доставка и се налагаше да ходя при ггбг

# 673
  • Sofia
Преди малко получих този имейл.

Информираме Ви, че курс #1348 от Великобритания бе освободен от австрийските митници. Днес екипът, който изпратихме до Австрия натовари всички пратки и те вече пътуват към България. Ще бъдете уведомени, когато са обработени и готови за получаване.

# 674
Хора, някой имал ли е случай да му оставят някъде около офиса доставката? Сега гледам Royal Mail са ходили днес в 7:30 сутринта, но те са от 9. И пише, че утре ще правят втори опит, ама ако е пак толкова раноооо... Дават опция да оставят на съсед или на тайно място, ако отново няма никой. Късно е да звъня вече, затова питам някой дали е разигравал такъв сценарии?
P.S. за Лондон иде реч

Общи условия

Активация на акаунт