Термин Август 2024 ♥ - тема 2

• 41 355
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
И аз не съм качила, 10 г.с обаче имам корем вече и не е никък малък😂

Привет, мамита 🫄
И при мен е същата работа, преди ми стърчаха кокалите и си мислех, че по-късно ще ми проличи.
Вие как се чувствате? Имате ли симтоми?
Аз от една седмица се чувствам чудесно с изключение на 2-3 пъти краткотрайни болки, които по-скоро са дискомфорт. Нещо взех да се плашат дали всичко е наред.

# 226
Майче, къде те следят? Това, че ЧХГ расте е добра новина
Аз не знам колко съм плюс, защото са ми изхабени батериите на кантара. По принцип качвам нормално и свалям бързо, така че не ме притеснява това

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 17:11 от Amelin

# 227
  • София
Добре дошла ,Мая ! Успех и щастлив финал ❤️
На мен ми се гади ,но си имам и апетит ...супер странно е ,с първата бременност не съм била така.
Тогава забременях 54 ,качих около 25кг.... Шок и ужас 😂
Но пък ги свалих без мн да се напъвам ,явно от кърменето.
Сега стартирам 58, ръст 170 см.
За сега не съм качила нищо ,свалила съм един килограм... Надявам се този път да не прекаля толкова .

# 228
Момичета и при мен нещата приключиха, нямаме пулс!
Желая ви успех!

# 229
Здравейте момичета !
Аз като ви чета също ще си замълча от колко почвам :д първа бременност ми е , предишната беше неуспешна и завърши с аборт точно в 9 та седмица
Сета съм 9+ 3 , за сега корема не мога да разбера дали ми расте , защото съм си и по пълничка по принцип и си имам коремче . На мен също ми поизчезнаха симптомите само много лека болка в гърдите имам и то като ги докосвам аз … Надявам се всичко да е наред ,че съм на преглед чак на 07.02 за скрининга е ранната морфология ……

# 230
  • София
Желая ви успех!
Съжалявам ❤️😔

# 231
Венцислава и аз съжалявам, дано скоро да имате пак повод за щастие и да е всичко наред!

# 232
  • гр. София
Ввнцислава, прегръдки! Силно ти желая следващия път всичко да е наред до финал! Heart

Мая, добре дошла и успех до финал! Hug

За килограмите - аз съм +1 кг в седмица 11+3, а даже очаквах да са повече при положение, че не ми се е гадило изобщо, имам вълчи апетит и ям като разпрана, особено тестено. Grinning Плюс факта, че са 2 бебета.
Със сина ми качих 8-9 кг, надявам се този път да се вместя в 15 някъде, но каквото такова, после ще го мисля. Въпреки че с 3 деца не знам кога ще ми остава време за тренировки Grinning, все някога и това ще стане.

# 233
Желая ви успех!

Съжалявам много. Стискам палци всичко да е наред другия път! Кураж!

# 234
Много съжалявам, Венцислава! Прегръдки! Не губи вяра, и твоят момент ще дойде. 

Не знам дали съм качила кг, но коремчето определено расте. Любимите ми дънки почнаха да ми стягат. Поръчах си 2 рокли тип безформен дълъг пуловер, без талия,  правя си сметката да изкарам зимата с тях 😃
 Днес си мерих талията - 88 см при нормални за мен около 70 😳 А уж до 5-6 месец не личало…

# 235
Венцислава, съжалявам за загубата ти и те прегръщам 🧸 Ще бъдеш скоро мама на здраео бебе, вярвай го! 💖🍀

# 236
Венцислава съжалявам 😔 Изпращам ти много сила и следващият път до финал 🍀🫶🏻

Мая добре дошла и всичко ще бъде наред 🍀

Аз спрях цигарите 3месеца преди да забременея и напълнях 🥲 мисля че съм около 57-58, а бях 51-52 направо УЖАС! Нооо после ще му мислим.. та не знам дали съм качила, защото не съм се теглила и не искам да се тегля, че ще се депресирам 😂
Коремчето и моето вече е доста големичко за 10г.с., но това сигурно е и защото аз бързо се подувам от храна и каквото и да е..
И аз нещо съм притеснена и чакам с нетърпение да дойде прегледа.. ♥

# 237
Добре дошла Мая,
Всичко, ще е наред! При мен за първи път се видя в 7ма седмица. Не съм била в 6та, но в 5та имаше само сакче.

Венцислава, съжалявам за загубата! Дано скоро да видиш пак двете чертички.

Аз с килограмите за сега съм добре. Започвам с 49 и си седя на тях. Тук-там ставам 50+, но напоследък съм с много газове и запек. Направо вече не знам какво да правя. Дънките не ми стават Grinning Не знам личи ли ми вече или съм се подула, не спада този корем. Аз и не тринирам толкова вече. Едва намирам стимул и сили.
Снощи се чувствах много зле и малко вдигнах температура. Е, да с 0,3 гр, но аз си я усещам.
Днес дадохме проби за пренатеста и Gene Safe. Като се прибрах се чувствах като спадната надуваема кукла. Интересно, че навсякъде пише, а дори и тук във форума, че пренатеста излиза за 7дни, а на нас ни казаха, твърдо 10. А, за GeneSafe - 20 дни о.О За малко си помислих, че има шанс другата седмица да съм спокойна вече.

Записах си час за другата седмица да видим как се развива. Много ми е спечено.

# 238
Надала, това доста ме успокоява, понеже с малкия Пренатестът ми излезе за 4 дена,а сега 5-ти няма още нищо и се чудех дали всичко е наред. На мен жената ми каза между 3-7(то и в сайта така пише,че до сряда трябва да има резултат). Каза,че в Германия са по -бързи и можело и по-рано и аз затова започнах да се чудя.

И моето шкембе се уголеми, даже за малко да остана без мъж. Викам му:
-Не ти ли изглежда по-голям коремът?
-Не!
-Искаш да кажеш,че по принцип ми е толкова голям?!?
-(мълчание няколко секунди) Нищо не искам да кажа... Grinning
Но си ми е осезаемо за мен си,даже ми стягат вече дънки и клинове.
Даже се чудя дали вчера не усетих нещо леко,докато си лежах, въпреки че знам,че е сууупер рано за това, но нали след първа бременност можело 12-13 седмица да се усети и се зачудих,понеже много напомняше на съвсем леки поблъсквания Simple Smile  Нямам търпение за феталната в четвъртък Simple Smile

# 239
Добре дошла Мая,
Всичко, ще е наред! При мен за първи път се видя в 7ма седмица. Не съм била в 6та, но в 5та имаше само сакче.

Венцислава, съжалявам за загубата! Дано скоро да видиш пак двете чертички.

Аз с килограмите за сега съм добре. Започвам с 49 и си седя на тях. Тук-там ставам 50+, но напоследък съм с много газове и запек. Направо вече не знам какво да правя. Дънките не ми стават Grinning Не знам личи ли ми вече или съм се подула, не спада този корем. Аз и не тринирам толкова вече. Едва намирам стимул и сили.
Снощи се чувствах много зле и малко вдигнах температура. Е, да с 0,3 гр, но аз си я усещам.
Днес дадохме проби за пренатеста и Gene Safe. Като се прибрах се чувствах като спадната надуваема кукла. Интересно, че навсякъде пише, а дори и тук във форума, че пренатеста излиза за 7дни, а на нас ни казаха, твърдо 10. А, за GeneSafe - 20 дни о.О За малко си помислих, че има шанс другата седмица да съм спокойна вече.

Записах си час за другата седмица да видим как се развива. Много ми е спечено.

Моля те разкажи кой пакет избрахте  на пренатеста? Комбинирахте го с gene safe?
Заявихте го онлайн ? И къде ви взеха пробата и в коя седмица?

Общи условия

Активация на акаунт