Термин Август 2024 ♥ - тема 2

• 41 253
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Кой модел е вашето next to me ? С близнаците ни беше тясно за такива , но сега бих искала да си взема.Та споделяйте препоръки .🤗

# 211
Има ли варианти за next to me до по-голяма възраст? Какво я правите кошарката след като навърши 7 месеца/ мине 9 кг? Честно казано не знам къде ще си складирам тези вещи 😒 А бебето къде се слага да спи след  това - предполагам, че до тогава нощните хранения още не са спрели? Не искам бебето да спи в нашето легло - ще ме е страх да не го ударя в съня си, аз много се въртя.
 Оф, много е сложно! Като си помисля нас как са ни гледали, с най-примитивните възможни мебели, дори АП не е имало (особено за моите набори - началото на 90те години). А сега наистина ужасно трудно да се ориентираш

# 212
Леглото е това, закупено от същото място.
https://www.amazon.de/Maxi-Cosi-Travel-Mattress-Adjustable-Suita … Caps%2C178&sr=8-1
 Цената му в България не е много адекватна…

Да добавя още нещо.
Друго което харесах, но тогава го нямаше е това легло на Чико. https://www.lampite.bg/chicco-bebeshka-koshara-next2me-forever-s … AYASAAEgJ1G_D_BwE
Което е идеален вариант, а и не трябват обиколници за после.

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 22:46 от NI_CI

# 213
То проблемът на next to me-то е по-скоро,че започват да се изправят и да сядат след 6м и става малко опасно, да не се прекатурят. Иначе имаше място за още. Нашето е това, също има антирефлукс,застопоряват се колелцата https://www.emag.bg/bebeshko-leglo-2in1-co-sleeper-wunderkid-swe … tm_medium=android

След това взехме легълце за път с падаща преграда, което реално пак е next to me, доста по-бюджетно е, сгъва се, ползва се за пътуване и после може да се свали нивото, когато детето порасне:
https://www.hippoland.net/lorelli-classic-koshara-na-2-niva-upan … bear-1008006-2370
Така че и това е доста добър вариант,аз понеже вече имах първото и си го ползвах за количка из апартамента, но реално второто е по-практично в дългосрочен план.

# 214
Здравейте,

Записвам се и аз за августовско бебче.
След трансфер съм и по онлайн калкулатор се пада на 28 август.

ZPetrova, и аз съм в същата ситуация като теб. Първи УЗ на 09.01 - сак 7мм, отговарял на 5 седмица, днес, пет дни по-късно е пораснал на 14 мм, но все още не се видя нищо вътре.
Казаха ми да пусна чхг, ей така да се види расте ли и ми казаха, че няма още място за притеснение, до 9 седмица го следят. Не били единични случаите, когато се виждало и по-късно.
Средно статистически можело да се види в 7 седмица, като е възможно и по-рано и по-късно и всичко е до организъм.

Но, и на мен ми минават хиляди сценарии през главата, въпреки, че докторите бяха по-скоро оптимистично настроени.

Мили момичета,  като ви чета и ми вдъхвате вяра в щастливата развръзка.

Благодаря ви

# 215
Здравей Мая и честито! 💗 Пожелавам ти от сърце да си бъдеш в тази групичка до финал! Успех на следващия преглед. Винаги се притесняваме до последно, но съм сигурна, че и ти, и ние, правим най-доброто от себе си за бебчетата ни. Оставили сме се на ръцете отгоре да бдят над нашето щастие. 💚

# 216
Добре дошла ,Мая! Успех до края! Heart

Момичета, как вървите с килограмите? Аз продължавам да свалям, вече станаха 3… Чак на 25ти съм на лекар и се надявам всичко да е наред .

# 217
Аз тази бременност страртиралите от висок старт 62 кг!Ужас!
Миналата бременност забременях на 52 , родих  на 81 кг.Много бързо свалих до 58 , после с режим и тренировки 55.И се чувствах супер.Но май месец , след силова тренировка ме заболя много дясната част на корема, накратко уж апандесит , а се оказа ,че десния яйчник ми се е залепил за коремната стена.. септември ме оперираха , освободиха го.Но за тези месеци аз си върнах килограмите и даже отгоре.Сега забременях спонтанно и неочаквано и .. ей си ме с видокия старт.Поне тоя път е едно бебе и се моля да не кача чак толкова много.За сега не съм качила , ама съм и 7 +5 г.с. , та ще видим след 20-та седмица какво ще става.

# 218
Добре дошла ,Мая! Успех до края! Heart

Момичета, как вървите с килограмите? Аз продължавам да свалям, вече станаха 3… Чак на 25ти съм на лекар и се надявам всичко да е наред .
Аз съм 10 г.с,седя си на 46кг както от преди да забременея,а корема ми расте 😆 някакво пренареждане става

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 15:55 от marieladok

# 219
  • София
И аз не съм качила нищо, в 10 седмица съм от днес. Но като гледам вие от колко кг почвате, аз ще си замълча от колко почвам аз Grinning
С дъщеря ми качих 15 кг, в болницата оставих само 6. За една година свалих всичките плюс още 4… Спрях хляб и тестени, ограничих сладкото много, никакви газирани и сокове. Оставаха ми още няколко до мечтаното тегло.. и забременях напланирано. Но не се тревожете много за теглото, със сина ми качих повече от 20 ( на 20тия спрях да се тегля) и една година по-късно бях почти на старото си тегло. Аз кърмя на поискване и мисля, че това много помага.
И за свалянето в началото е напълно нормално, в по-късни седмици бебето е голямо, отваря се апетита и тогава се качва повече.

# 220
И аз не съм качила, 10 г.с обаче имам корем вече и не е никък малък😂

# 221
+1 кг от мен

Марбела, делим едни кг, но пък и ръст и структура са важни. Не си го слагай много, аз кг топя от стрес, така че сега хич и не го мисля. До 43 години бях 52 кг, обаче най-добре ми е 56-57.

# 222
Даа , аз не се стремя към моминските ми килограми , реални на 55 се чувствах прекрасно , но и тренировките и храната много ми бяха намалили сантиметрите.Живи и здрави , пак ще се напъна и се надявам да ми се получи.
Кофтито е че корема ми е зле от близнаците -диастаза , стрии , излишна кожа и бонус пъпна херния.Хирург ме посъветва да си сложа платно .. ама ще изчакам и това бебче да нанесе своите щрихи и после ще реставрирам .😂

# 223
Ех, то не е една беля 😀 Ще го преживеем!

# 224
Здравейте,

Записвам се и аз за августовско бебче.
След трансфер съм и по онлайн калкулатор се пада на 28 август.

ZPetrova, и аз съм в същата ситуация като теб. Първи УЗ на 09.01 - сак 7мм, отговарял на 5 седмица, днес, пет дни по-късно е пораснал на 14 мм, но все още не се видя нищо вътре.
Казаха ми да пусна чхг, ей така да се види расте ли и ми казаха, че няма още място за притеснение, до 9 седмица го следят. Не били единични случаите, когато се виждало и по-късно.
Средно статистически можело да се види в 7 седмица, като е възможно и по-рано и по-късно и всичко е до организъм.

Но, и на мен ми минават хиляди сценарии през главата, въпреки, че докторите бяха по-скоро оптимистично настроени.

Мили момичета,  като ви чета и ми вдъхвате вяра в щастливата развръзка.

Благодаря ви

Новината от преди малко е, че ЧХГ расте. Малко по-леко дишам.

Общи условия

Активация на акаунт