Любители на котки - Тема 191

• 26 548
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
Лио гледа как Мишо закусва на вън 😆

# 106
Сътворих още едно местенце на Лина - в хола до прозореца. Сутрин огрява слънчице там и се размазва от кеф - много съм доволна. 😻 Вече навсякъде из нас си има нейни кътчета. 🙈😄

# 107
Много сладка Лина 🥰

Моят гном никакви легла и къщички не признава. Диваните, Столът и подовото отопление 😁 Понякога спи и по первазите, ама ако му застеля нещо спира да ходи. Също и ако постеля на дивана (че е кремав и да не ми го космИ). На спалнята спря да спи откакто почнах да я застилам с покривка, иска си чаршафите 😆

# 108
А като съберете прането от простора ходят ли да се завират в него? Пресни котешки космаци върху прани дрехи, любимото ми Simple Smile

# 109
Е как, аз не познавам уважаваща себе си котка, която не го прави това 😆 Лио няма достъп до спалнята, дето стоят изпраните дрехи точно по тази причина 😁

# 110
  • София
Скрит текст:
Добро утро Simple Smile

Показвам най-любимото местенце на Мъри, откакто е при мен. Най-после позволи да бъде снимана. При нея кашоните са недостоен заместител на Стола. Съжалявам, че е така омазан с козина, но тя сега след стреса с пътуването се скубе пак ужасно много.
Таня, много са сладки двамата, като мускетари са Simple Smile
Браво на Коки, стискаме палци и изпращаме гушки.
Ще радвам да чуем нещо за Блеки как е след премеждията.
Аз защо не виждам снимка на Мъри в този пост?

NoProblems, благодаря! Добре е Блеко.
Пие си лекарствата редовно (противоалергични; омепразол за стомахчето; антибиотик- днес му е 6- ти ден и го спирам; hepatiale forte за да вкарат чернодробните в норма- ще го пие 14 дни), снощи направихме последната инхалация. Спрях и диетичната храна. През цялото време си беше жизнен и в кондиция. Като чета съдържанието на ароматизатора, съдържа алкохоли и кетони, които могат да предизвикат алергични реакции (все едно е пил една ракия Блеки... то и чернодробните го показват).
Сутринта ви на външната врата 15 мин,  направи луд тъгъдък из апартамента и се гушна до мен.
Много му липсва дворчето, не сме ходили 3 седмици (щяхме да правим ваксина и го държа да няма контакти, но сега ще я отложим)

Lusia, много сладко Линче! 😻
И Лео клюкарката 🐱

# 111
  • Някъде там
Любимото му място на шкафа, го зае тази кошница.Реши, че щом му  заела мястото е предназначена за него. 🤣

Понеже имам ужасен навик, не свърша ли нещо на момента, да ме хваща зверски мързел, вадя дрехите от сушилната и ги сгъвам веднага в коша и разпределям по шкафовете, иначе няма шанс да се случи в близко бъдеще.🙂 Ако има нещо за гладене го правя в пералното помещение. Та Шаги няма достъп до изпрани дрехи иначе ми ги пробвал. Любимите му места за спане са шкафове, лаптопи,чанти за лаптопи.
Куфарите на девойките като се прибират и облегалката на дивана.

# 112
Малкото Чуи много обича топли дрехи, прясно излезли от сушилнята. Обича също и да разнася чорапи насам-натам. Фиона обича да спи в гардеробите при чистите дрехи. Косми не полепват по дрехите, обаче. Структурата на косъма при персийките е съвсем различна.

# 113
  • София
Купички в Пепко- порцеланови, 5 лв

Скрит текст:

# 114
Аз пък зглеждам в Емаг много елегантни фонтани, които не знам защо са нарекли "автоматичен диспенсър за вода". Simple Smile

# 115
  • София
А като съберете прането от простора ходят ли да се завират в него? Пресни котешки космаци върху прани дрехи, любимото ми Simple Smile
Любимото занимание на Хари беше. Понякога се случваше прането да бъде прано наново Simple Smile

Всички деца ни посрещнаха снощи. Голямо близане и галене беше.

Бу, привет.
Днес ходих да взема каишките на моите от Неовешкият магазин и се видяхме с Ваче. Тя лекува папагалче от фип.
Дано се пребори пилето.

Включила съм течност в спалнята. Аш обаче снощи пак наби Дейзи. Тя се скрила в леглото си, а той се изправи до леглото и размаха лапи. Леглото е на високо, но Аш използва една подпряна плоскост и се качва. Ще размествам.

# 116
Това заболяване при папагалите няма как да се нарича ФИП. Ф е от фелин (котешки). Grinning

И все пак - как го лекува?

Много готина скрита тоалетна, която не мога да не споделя:

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 13:41 от amy_nka

# 117
  • София
Изи,не докосва изпрани дрехи,но пък за сметка на това обича да влиза в гардероби и да спи там върху дрехите. Мъжа ми беше принуден да разпробие 2 дупки за да блокира плъзгащите врати и в дупките бодвам по едно моливче😅и пътя и е затворен! Най- гадното е, че влизайки си разтребва и освен,че обръща дрехите в хиляди посоки ги и разпробива тук- там 😩
Снощи ми изкара акълите!
Едната ви дъщеря влиза в банята и след като излиза забелязва петна кръв в коридора до купичките и с вода и храна. Едвам я хванах и се започна един оглед…. ,а тя мрази да е гушната освен ако не е гладна и се мазни. След няколко минути борба забелязах на задната лапичка до един от ноктите и кръв. Какво е направила не знам,но много ме притисни. Аз реших, че проблема е някъде от устата и. Слава богу всичко е на ред!

# 118
  • До хладилника, който обичам
Дойде новата драскалка на котките, избрах модел уж да предпази дивана, че новата котка освен на другите драскалки, посяга и на дивана. Диванът е за смяна, но преди да поръчам нов, трябва да отвикне от него. Ще слагам и прозрачно фолио за цялостно отвращение 😁
Добавих още две топчета, че отзивите бяха, че само едното, което е включено, не стига. Моите ползват картонени драскалки, освен такива с конопени въжета, добре се харчат, надявам се и тази да им хареса, беше добра оферта на £12 в Амазон. Неоправдано скъпи са повечето картонени за трайността, която имат.

# 119
Да се запиша и аз в новата тема със снимка от преди 2 месеца в любимия ѝ хамак, който го счупи от скачане от пода в него, хем си има зад него място, от което може да се качи или пък отгоре се хвърляше в него, но винаги всяко влизане е със засилка Simple Smile Та го прихванах с тия две връзки, счупи се дясната, сложих една нова розова, вчера и нея счупи, имам още една последна и ще поръчвам нов, нищо, че ни ме се дават 50-60 лева за нещо, което сигурно до 3 месеца пак ще е изкъртила

А за дрехи, извадени от сушилнята, любимо ѝ е Simple Smile, просто на секундата се пльосва върху тях и се въргаля, аз почвам да сгъвам и тя ми се "кара", че даже и ме хапе като посегна към някоя близо до нея дреха Simple Smile Ето я пак тук хем върху чисти дрехи, хем в куфара

Бяхме за нова година в Истанбул, това е най-котешкият град Simple Smile толкова много котки и всички са тооолкова дружелюбни и гальовни и мъркащи... Пред нашия хотел имаше 2 - една жълта маца и един черен младеж. Единия ден съм седнала и си пия кафето и наваксвам на хотелския wifi с поща и социални мрежи и изведнъж жълтата сладурана ми скочи в скута и такова мъркане и "месене" му дръпна, че дънките ми още си носят последствията Simple Smile Жълтата си влизаше и спеше в ресторанта на хотела, всички служители я наричаха по различен начин Simple Smile

Време ѝ е за ваксина, но не е обезпаразитявана от 3 месеца, трябва ли първо да мине през тази процедура или да я водим направо?

Общи условия

Активация на акаунт