Любители на котки - Тема 191

• 26 543
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
Бу,аз те помня,заради друго теб😆Навремето получих съвет в лична среща за моето злоядо бебе.Пробвах.Не сработи с моето инатче,но те помня.😆

# 91
  • До хладилника, който обичам
Red soul Green Heart
Таня67, даже се намерих в списъка. Благодаря ти. Вече всичките ми котки в него ги няма. В другия ще ме запишеш с двете синеочки ❤️

# 92
Бу,аз те помня,заради друго теб😆Навремето получих съвет в лична среща за моето злоядо бебе.Пробвах.Не сработи с моето инатче,но те помня.😆
И аз така Бу я знам от друга тема и много полезни съвети ми даваше. Добре си се завърнала тук, Бу, съжалявам за Маца, но синеочки са прекрасни!😻😻❤️

# 93
  • Варна

Нашият данък от Мъри.

Lusia, пиша, за да кажа колко се вълнувах за кастрацията на Линка и стисках палци и се радвам, че мина добре и успешно! Правилно постъпи като я кастрира.
За починалото коте ми е много мъчно.
Блеки и ароматизатора - днес просто ми причерня, като прочетох. Добре, че е имал майка да го види и да реагира веднага. А ако беше сам вкъщи?

За котето, което пишка въпреки огромния брой тоалетни - за себе си съм сигурна, че се опитва да комуникира физически проблем. Не всички уроинфекции са остри и драматични, с кръв и запушвания. Някои хронифицират и тихичко си работят, от време на време се пообострят като падне имунитета - и те са най-опасните, щото уж нищо нямало, а после - сраствания и запушвания и как така станало. Ми то работило, тихо и упорито и малко по малко станало.
Аз съм малко крайна особено що се отнася до уро проблеми, че и Бобо има и аз имам и за себе си знам, че бих завела на вет за ехо и посявка на урина, бих дала едни капсули с червена боровинка (забравих им името, а тук в София ги нямам) и/или половинка Цистон и уринари храна задължително 6 месеца по преценка на вет каква точно.
Пак казвам, лично мнение.

# 94
Да се запишем и ние в новата тема

# 95

Хайде и ние да се "нахакаме" в темата Simple Smile
Тук сме много концентрирани в.. нещо, което ври на котлона

# 96
  • Бургас
Пак си имаме кашнонче.
На Нотино и Ейвън са най-хубави.
Малко е кашончето, но котките се събират навсякъде, от вчера спи само в това кашонче...

# 97
  • София
Вчера пристигна тоалетната от Zooplus, но се оказа дефектна. Виждам в сайта им, че пише, че е възможна и замяна, дано! В понеделник ще им се обадя.

# 98
Ох, че са ви хубави децата...Толкова любов и съпричастност има в тази тема, че си е направо терапевтична Heart
Благодаря ви за всички съвети, а това за ранната кастрация и че може да не са слезнали двата тестиса тогава - значи, бил е на 7 месеца тогава, объркала съм изчисленията...Помня, че се беше разгонил за първи път, маркираше ме няколко пъти докато спя и като се успокои, го заведох за кастрация. Вижда ли се , ако случаят е такъв или само лекар може да го прецени? Франки всяка вечер ми меси на корема, с дупето си обърнато към лицето ми, обаче не знам какво трябва да виждам или да не виждам...

# 99
Бу, съжалявам и аз за Маца. Много красива  е била❤.
И за другото коте съжалявам, че не успя да се пребори.
Вчера беше 30-тия ден от лечението на нашия Коки. Кръвните му резултати са много добри💕и продължаваме с лечението.

# 100
Браво на Коки!

И аз да припея в хора и да дам съвет за преглед на пишкащото коте.  Лио нали все ми е с цистити, винаги си се мъчи в тоалетната, завалията,  но понякога виждам капки по плочките в кухнята.  Цистита, поне при нас, е много явно изразен, обаче, няма как да се сбърка. Точно като при хората е.

# 101
  • Стара Загора
Лъки и Рижка

# 102
  • До хладилника, който обичам

"Така. Седни сега да обсъдим неприемливото закъснение на поднасяне на закуската ни с 46 секунди."

Чудни котки имате всички.

# 103
  • Варна
Добро утро Simple Smile

Показвам най-любимото местенце на Мъри, откакто е при мен. Най-после позволи да бъде снимана. При нея кашоните са недостоен заместител на Стола. Съжалявам, че е така омазан с козина, но тя сега след стреса с пътуването се скубе пак ужасно много.
Таня, много са сладки двамата, като мускетари са Simple Smile
Браво на Коки, стискаме палци и изпращаме гушки.
Ще радвам да чуем нещо за Блеки как е след премеждията.

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 10:06 от NoProblems

# 104
Ау, че красиви снимки в тази тема! Лъки и Рижка - Heart

Бу, не знам преди къде си си хвалила котките, но сега на правилното място си попаднала. Simple Smile Много красиви Минка и Цура!

Танче, причината за смъртта е неизвестна. Ветове са спестили информация, вероятно. Аз подозирам че сениорът може да си е имал хронични проблеми, но вирус има намесен, според мен, който е забързал целия процес. Дворно коте е било.

Общи условия

Активация на акаунт