Любители на котки - Тема 191

• 26 435
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
LaLeone, честита ви радост💕.
И нашия Коки днес така се глези😊

# 481
  • До хладилника, който обичам
Какво ме дърпаше за езика да кажа, че Цура още не е почнала да се скубе, е, днес всичко е във валма. Нося черна блуза и тя е особено гальовна. Не мога да смогна да се почистя, три пъти я ресах, все пада и още има.

# 482
  • София
LaLeone, честито!

Сетих се за още една причина, за да не купя тоалетната с горен отвор. За да се почисти, трябва да се бръкне с почти цялата ръка вътре. Simple Smile Ако стените са мръсни (казвала съм, че от моите има такива, които не клякат и тече по стените), ще е много неприятно.

Lusia, при повечето котки не се налага да се дава храна за кастрирани, защото нямат склонност да пълнеят. От моите само Наско има нужда да отслабне. Но няма как да ограничавам само него. Всички ядат нормална храна.

И аз много обичам да пипам коремчета. Щастлива съм, че всички лигльовци си умират да ги мачкам. Simple Smile

# 483
Здравейте, да се оплача ли пиша и аз не знам но преди месец взех една бездомна, мотаеше се около блока. Женска, може би има година. Като я взех стоеше само вътре, рядко я пусках навън. Явно свикна с мен, обаче се разгони преди 3 дни почна да мяука, да се търкаля и т.н симптоми на разгонване. Искаше да излиза, накрая взех че я пуснах че то не се търпеше. 😃 ии сега втори ден никаква не се появява, може да е е нормално и въпроса ми да е тъп, но свикнах с нея и не знам ще се върне ли.. 🙁

# 484
Ще се върне, вероятно бременна.

На Ред гребенът с пара върши работа и при нашите пухли. Доволна съм.
Хамак за прозорец дойде днес, също го одобриха и двете .
С вакуум, супер лесно и много стабилно. Ще се взема още един със сигурност.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 21:39 от Mößbauer-Effekt

# 485
Lusia, при повечето котки не се налага да се дава храна за кастрирани, защото нямат склонност да пълнеят. От моите само Наско има нужда да отслабне. Но няма как да ограничавам само него. Всички ядат нормална храна.

И аз много обичам да пипам коремчета. Щастлива съм, че всички лигльовци си умират да ги мачкам. Simple Smile
[/quote]
Таня, много благодаря, значи ще сменя само бебешката, че е по-калорична и няма да взимам специално за кастрирани. Детето сравняваше състава и ми каза да не се впрягам, ама това мамите сме ужасни понякога. Joy
LaLeone, честита ви радост, прекрасно е да си леля! Heart
Днес исках да снимам коремчето на Линка, почти не личи кастрацията, освен, че е обръсната, че като прочетох за отока на Чуи, веднага реших да проверя. Бързо да му се размине на момичето! Heart

# 486
Лека нощ от нас отново, обещавам, че няма всяка вечер да качвам снимка, сега е за последно Satisfied

# 487
Тобчо, колко много двойници си има в темата🥰🥰🥰. Аз се чудя, ако го видя на пътя без каишката дали ще си го позная 🤭. Той няма нищо характерно и отличаващо се.
Здравейте, да се оплача ли пиша и аз не знам но преди месец взех една бездомна, мотаеше се около блока. Женска, може би има година. Като я взех стоеше само вътре, рядко я пусках навън. Явно свикна с мен, обаче се разгони преди 3 дни почна да мяука, да се търкаля и т.н симптоми на разгонване. Искаше да излиза, накрая взех че я пуснах че то не се търпеше. 😃 ии сега втори ден никаква не се появява, може да е е нормално и въпроса ми да е тъп, но свикнах с нея и не знам ще се върне ли.. 🙁
До 14 дни ще се върне, но ще е бременна и ще си имаш бебета след 2 месеца. След това вече е притеснително. Поне моята женска така изчезваше и на 14 ден се връщаше. Първия път умрях от притеснение и аз отскоро си я имах. Вторият още повече се притеснявах, защото вече беше бременна като изчезна. Мислих, че нещо лошо и се е случило, но не, на 14 ден пак се върна жива и здрава.
Уж мъжките скитали със седмици като са разгонени, но при мен стана обратното.https://

# 488
Ами тя гладна, жадна как оцелява.. Много ми е кофти да не им се е случило нещо щото пък другите котки са си пред блока, но пък те са мъжки, ако това е от значение... Дали пък не трябваше да я оставя тук, иска не иска ще го преживее ама пък да я мъча ми беше жал. 🥺

# 489
Ами тя гладна, жадна как оцелява.. Много ми е кофти да не им се е случило нещо щото пък другите котки са си пред блока, но пък те са мъжки, ако това е от значение... Дали пък не трябваше да я оставя тук, иска не иска ще го преживее ама пък да я мъча ми беше жал. 🥺

Хубаво котенце, но като сте решили да си го приберете, трябваше и да го кастрирате.
Сега, ако изобщо се върне, ще е бременно.

# 490
Вие първо е добре да решите какви отношения искате да имате с тази котка и после да мислите за останалите неща. Осъзнавате, че щом е разгонена - ще забременее и ще роди или при Вас, или ще Ви донесе малките в някакъв момент. Какво правим тогава...Тоест, решете първо дали това е Вашата котка, или е просто котка, на която ще давате храна и вода когато се появи, и после е свободна да живее навън у да се размножава.
Изначално, прибирайки я вкъщи, е трябвало да помислите за всичко това, защото разгон ването и създаването на котило е сериозен проблем навсякъде и като стопани, ние сме отговорни за този процес.
Ако живеете в къща с двор - е възможно да я храните, а тя да си живее навън, но вземете мерки за кастрацията й, след като отбие бъдещите малки.

# 491
  • До хладилника, който обичам
Ще се върне бременна. Отглеждаш бебетата до добра възраст за даване и преди да се разгони, я кастрираш (ветеринар ще каже кога най-рано след раждането може).

# 492
Вие първо е добре да решите какви отношения искате да имате с тази котка и после да мислите за останалите неща. Осъзнавате, че щом е разгонена - ще забременее и ще роди или при Вас, или ще Ви донесе малките в някакъв момент. Какво правим тогава...Тоест, решете първо дали това е Вашата котка, или е просто котка, на която ще давате храна и вода когато се появи, и после е свободна да живее навън у да се размножава.
Изначално, прибирайки я вкъщи, е трябвало да помислите за всичко това, защото разгон ването и създаването на котило е сериозен проблем навсякъде и като стопани, ние сме отговорни за този процес.
Ако живеете в къща с двор - е възможно да я храните, а тя да си живее навън, но вземете мерки за кастрацията й, след като отбие бъдещите малки.

В апартамент съм.

# 493
Много е красива душичката 🥰. Стискам ти палци да се върне. Аз имам опит с къща, за апартамент не знам, но съм чела истории как сами бягат от първи етаж, но после пак се връщали. Оглеждай се около блока, ако я видиш си я вземи.
Ами те си намират какво да ядат, но се връщат в окаяно състояние. Слаби, мърляви с някои белези. Казват, че където е яла една котка там пак се връща. И май вярвам на това. Та има надежда да си я намериш. Късмет ти пожелавам и в търсенето на дом, ако решиш да дадеш бебета на някой. Ще бъдат много красиви с такава хубава майка.
И на мен ми се гледат бебенца, но няма как.

# 494
LaLeone, честита ви радост💕.
И нашия Коки днес така се глези😊

Олеее, това ли е Коки! Любов от пръв поглед! Heart Пожелавам му да е много здрав от тук нататъка!

Общи условия

Активация на акаунт