Любители на котки - Тема 191

• 25 733
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
Мадамата е добре. Без диария. Окото се оправи от едни капки Тобракулин. Закача се вече и даже гони кутийката с връвчицата. От както е на "диета" живна. Вече е по-пъргава и се радвам много. До сега нищо не гонеше и не дебнеше. Ще и търся някоя подвижна играчка, че има топчета, ама не са и интересни☺️
Направи ѝ топче от станиол (алуминиево фолио). Simple Smile

# 601
Точно,че не си Рокфелер,какво ще правиш с повече от една котка.Ако грубо 200 лв те бутат,мисли какво остава за финансите по котка с котенца.
Ако си свикнала с нея и я искаш,кастрирай.
Такава им е природата-раждат от 6 месечни до откат.От всичките им бебета,я оцелее едно.И живеят макс 2-3 год.
Иначе са сладки,да.Жалко,че искат и грижи.

# 602
BoSun8, то никой тук не е Рокфелер. Утре сутринта се обади в 2-3 вет. кабинета и питай за цена на кастрация на женска котка, с всичко включено, + АБ, обезболяващи, и каква упойка ползват. И пиши тук. Ще го направиш ли?

# 603
BoSun8, то никой тук не е Рокфелер. Утре сутринта се обади в 2-3 вет. кабинета и питай за цена на кастрация на женска котка, с всичко включено, + АБ, обезболяващи, и каква упойка ползват. И пиши тук. Ще го направиш ли?
Да

# 604
  • До хладилника, който обичам
Да я хвърля на улицата пак само защото не мога да я кастрирам ли? Тя не е виновна че им е такава природата все пак, нито аз съм Рокфелер. Но все пак искам да им дам дом и колкото мога от себе си. 😉
Никой не е Рокфелер, но имането на животно, също като имането на дете, изисква определена подготовка и финанси. И коте, и дете, може да се гледа и с малко, и с много, но има екзистенц минимум, санитарен минимум на неща, които трябва да се правят.
Приеми предложената помощ тук, кастрирай и ваксинирай с нея, след което слагай настрана по 20лв всеки месец в случай на здравословни проблеми с котето, да имаш някакъв резерв.

# 605
Днес направих прекрасна фотосесия, така го огряваше слънчице, няма нужда от никакво разкрасяване и филтри. Прилича ми с тези лапи на някакъв distinguished gentleman, Бу да каже дали наистина лъха нещо такова от него Joy

# 606
  • До хладилника, който обичам
Много грациозна и възвишена едновременно стойка е заел, няма лъжа!

Което ме подсеща да ви покажа кварталния бандит, некастриран мъжки и разследването в кварталната фб група не намери стопанина му. Чак местния вестник писа за него, но пак не се намери собственик и вероятно е един от малкото бездомни. Писа жена, на която е бил като бебе, но избягал преди 2г. Писах ѝ да ѝ помогнем да си го хване, но тя вече има други животни и не пожела. Аз пък го украсих с аксесоари. Беше приятелче с голямата котка, а Цура като я срещна на двора ми, я преби, тук ви казвах скоро. Много красиво момче. Но не съм оптимист за дълголетието му.

# 607
Ах, космат Еркюл Поаро !!!
С лигавник и чорапи Joy

# 608
Намерих номер във Фейсбук група на града на Вет, писах във Вайбър и сега чакам отговор.

# 609
Наистина е хубавец Heart Eyes

# 610
# 611
Браво на вас в Троян! 60лв. ... то си струва да се иде до там с няколко котки...
Хубаво е да обясниш на вет. Каква е ситуацията с евентуална бременност...разгонване...

# 612
BoSun8, това са нищо пари за женска кастрация! Браво, момиче, ще си добър стопанин, взе се в ръце, първа крачка направена, стискаме палци, лапички каквото трябва за теб и хубавата мацинка! 😻 Ще видиш как бавно, но славно ще те превземе и парички ще заделяш и ще си я глезиш и ще стане, вярвам във вас! ❤️
Ей я наша глезанка превзема един по един рафтовете из апартамента. 😁

Сега поръчах и един калъф за диван да видим какво ще дойде, че са ми нови и двата и в кухнята и хола и им мятам разни стари нещица, ама... Линош е по - важна, ако успея да опазя нещо ще е добре, ако не здраве да е! 😁

# 613
Браво на вас в Троян! 60лв. ... то си струва да се иде до там с няколко котки...
Хубаво е да обясниш на вет. Каква е ситуацията с евентуална бременност...разгонване...

И аз се изненадах очаквах нещо от сорта на 200+

# 614
Браво! Това наистина е добра новина.

Общи условия

Активация на акаунт