Любители на котки - Тема 191

• 25 737
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
  • До хладилника, който обичам
BoSun8, можеш да провериш дали предлагат странична операция, вместо коремна отдолу. По-щадяща е за животните.

# 631

Ами в пост в фейсбук го намерих, имаше няколко коментара че е най-добрият и се отзовава.

# 632
BoSun8, можеш да провериш дали предлагат странична операция, вместо коремна отдолу. По-щадяща е за животните.
За 60 лв с интонационна упойка в Троян ли? Joy

# 633
Не пречи да се провери Simple Smile все повече ветеринари я предпочитат, където съм аз е даже основната и отдолу на корема се предлага само на породисти котки. Питаха ме за Цура, нали е сиамка, но им казах отстрани да я режат, тя не е породиста дефакто, защо да се мъчи излишно. Козината порасна по-тъмна, но с времето се изравни и сега няма разлика от двете страни.
На Минка е била отдолу, явно в Испания така им ги правят, или пък е защото е от приют и малко в провинцията на страната.

# 634
Бу, ти си в Англия. Тя е в Троян, където само са чували за "интонационни" упойки. Човек с докторска степен да пише толкова неграмотно... Аз млъквам от тук нататъка и ще чакам снимки на кастрираната маца. Simple Smile
Иначе познавам един чичо Любо, ветеринар, от друго известно градче в България. Той щеше да ми кастрира колкото котки искам безплатно. Условието беше да намеря стая в която да не е метено до 24 часа преди операцията. Упойките си ги набавя с връзка от негов познат вет от софийска клиника. Няма проблем. Основният проблем беше, че чичо Любо последно е кастрирал котка преди 15 години, преди да замине да работи във ферма с коне и крави в Испания, но щял да си припомни нещо толкова елементарно. То било като да се качиш на колело. Иначе чичо Любо е най-добрият ветеринар, който баща ми познава, и ще кастрира колкото и каквото животно трябва. Още се чудя, да го викам ли...? Grinning

# 635
Ее като за неделя вечер само негов номер открих, не е казано че на 100% ще е при него. Има и други клиники, тази намерих с добри отзиви
https://www.google.com/search?q=%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%80%D … 2nbmkbx&vssid=lcl

Но няма да ми вдигнат в неделя в 21, предполагам 😀
Иначе аз от видове кастрация нямам понятие, за първи път се сблъсквам и като гледам Маца как спи чак се плаша като си представя да я режат.. 🙂

# 636
BoSun8 ще проучи, ще намери добър вет. Иначе и аз съм се срещала с някои интересни ветеринарни доктори и не са били винаги адекватни, факт. Добро Хрумване ме консултират дистанционно и те пък поставят под въпрос уменията на тукашните, но с каквото разполагаме, с това работим все пак 😀

# 637
  • София
Проверих- Ида- Вет (пише го на дрехата на
д- ра) се намира в Плевен (в Троян не ми излезе, но погледнах отгоре- отгоре).
Колкото до "интонационна"- та упойка, може от редактора да е (случват ми се и на мен нелепици).

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 21:27 от AnyHr

# 638
Ида вет се намира в Плевен.
Колкото до "интонационна"- та упойка, може от редактора да е (случват ми се и на мен нелепици).
Ми поста е в Троян, човека пише че е от Троян 😀

# 639
Amy_nka, недей така грубо и подигравателно,  "интонационна" е от редактора на Вайбър, ако допуснеш една грешка, то ти предлага цяла нова дума, или ако думата е рядко ползвана, предлага подобна но популярна. Всички имаме вайбър, знаем за какво става въпрос. Да не говорим лекарите как се впрягат да пишат грамотно.
С това отношение не е коректно, защото хем убеждавахме момичето, хем сега е заподозряно едва ли не в измама. В днешно време всичко може да бъде проверено, знаеш го Simple Smile
Нека момичето се обади утре в някоя от големите клиники, с един Гугъл сърч излизат подредени по рейтинг, 101 Любимци например ми излиза първа по рейтинг.  Важно е да се свърши добре работата, защото оттул насетне вече ние носим отговорност.

# 640
BoSun8, не се плаши, направи първата най-важна крачка, вече взе някакво решение и действаш. Всичко ще е наред, но разбирам притесненията ти. На Лина кастрацията беше на 5-ти този месец. Докато ми се обадят, че е излезла от упойка и мога да си я взема бях с N на брой херпеси по устата. Занимавах ги тук момичетата, добре, че ме траят 😁 и всичко мина, замина все едно не е било. Ако не е бръснатото коремче, няма да се разбере,че са й правили нещо. Успокой се, та и Мацинка да е спокойна, че усещат и улавят всичко от въздуха,  Линка ме усеща когато съм под напрежение и се гушва в мен.😻 Вярвам, че ще се случат нещата по най-добрия начин за вас!❤️ Успех и чакаме новини!

# 641
  • София
Ми поста е в Троян, човека пише че е от Троян 😀

Споко, BoSun! 🤗
Действай си утре! Много е хубава Маца! 😻
Всичко ще е ОК! Всички сме минали през тези притеснения, повечето тук не само веднъж.
И да пишеш как се развиват нещата!

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 15:18 от AnyHr

# 642
BoSun, ти уточни мястото и ни напиши сметка на клиниката. Важно е да им кажеш, че животното е било навън разгонено. И ако искат да я задържат ден - два след операцията, ще ги платим. Не се тревожи.

# 643
# 644
Има нещо Mainе Coon - ско в нея, толкова е величествена, шушулка сладка Heart Измисли ли й име вече? Казват, че дадеш ли име на животното - вече сте едно...

Общи условия

Активация на акаунт