За тези, които четат любовни романи № 46

• 72 416
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Абсолютно никакви комбинации не ме изненадват вече. На български се пуска една много минимална част от това,което се пише.
Не са моето ММ и FF двойките, но най-добрата книга,която прочетох за миналата година беше точно за гей двойка.

# 166
  • Враца
Не са моето ММ и FF двойките, но най-добрата книга,която прочетох за миналата година беше точно за гей двойка.
Има много добри книги и истории, които са ММ или ФФ и определено книгите в жанра не заслужават да бъдат наричани тъпотии. Хубавото на свободата е, че всеки избира какво да чете, има толкова много книги.

Все не стигам иначе до тази книга, не знам защо, ще и дойде и нейното време.

Приключих Twisted серията на Ана Хуанг, последната най-много ми хареса. Сега започнах King of Pride пак на същия автор. Мисля, че ще ми хареса.

# 167
  • София
И аз не харесвам ММ или ФФ ("тъпотии", обаче, ми се вижда изключително... неправилно да бъдат наричани), но с удоволствие чета МФМ. Но много трудно попадам на добри.
Сега съм на съвсем друга вълна, де -- фентъзи.

# 168
  • Бургас
Wa_wa , според мен новата серия на Ана Хуанг е по-добра. Прочетох и трите книги ,които е издала -засега  "Господар на алчността" ми е фаворит. Април излиза четвъртата.

# 169
  • София
MM любовните романи (особено), ФФ не толкова,  на английски са изключително популярни. И в това няма нищо лошо,  доста голяма част от хората по света са с различна сексуална ориентация, те също заслужават да бъдат представени и книгите с такава тематика да се наричат "тъпотии" е изключително грубо да не кажа нещо повече.

Подобна на Lina, моята любима книга за миналата година също е ММ - God of fury на Rina Kent. Може би най-доброто което въобще съм чела в романтичния жанр през последните няколко години...

# 170
  • Бургас
За една и съща книга говорим, Госпожице Simple Smile
Признавам си,че ако не беше на Рина Кент нямаше да я прочета.

# 171
  • София
За една и съща книга говорим, Госпожице Simple Smile
Признавам си,че ако не беше на Рина Кент нямаше да я прочета.
Тя е любима на всеки, който я е прочел ♥ нямам как по друг начин.

Аз и преди съм чела ММ, включая това, което ще издават Сиела и смятам, че книгата не е лоша и че ще се хареса. Има доста добри ММ книги.

# 172
  • София
Познай!
Намери трейлър на филма със същото заглавие и ще схванеш историята
Ясно. Мерси. Зачерквам с дебелия маркер.

Започнах "Империя на желанието".
Скрит текст:
Този Нейт е голям з@дник, поне в началото.

# 173
  • София
Познай!

Скрит текст:
Скрит текст:
Ще се промени с времето, ама има причина да е такъв. Тук не е показано колко кофти точно са родителите му, за разлика от в книгата на племенника му, където наистина може да се разбере, защо Нейт е станал Нейт... А и компанията на Кингсли не му е помогнала да стане по-добър 😂😂😂

# 174
Чета си тези дни бавничко "Погребани тайни" на К.А. Тъкър и доста ми харесва откъм стил, сюжет и превод. Точно мой тип книга, а тези за еднополовите да ги чете който иска. На мен ми е достатъчно задължителното им присъствие като вече норматив във всяка една.

# 175
  • В къщурката на хълма на феите
Честита Баба Марта на всички! Да сте живи и здрави!

Чета Железен пламък от два дни и мнооого си ми харесва, въпреки че е малко по-локумизирана от предната книга. Тия дни мисля да скокна до книжарницата да си купя новата на Сара Маклейн, че скоро нищо нейно не са издавали и се надявам, че книгата ще е добра.

# 176
  • София
Скрит текст:
Познай!

Скрит текст:
Скрит текст:
Ще се промени с времето, ама има причина да е такъв. Тук не е показано колко кофти точно са родителите му, за разлика от в книгата на племенника му, където наистина може да се разбере, защо Нейт е станал Нейт... А и компанията на Кингсли не му е помогнала да стане по-добър 😂😂😂
[/quote]
Дано, че ме дразни.
Скрит текст:
Не може баща ѝ да е в реанимация, тя да плаче, да го прегърне, и той да си държи рецете плътно до тялото си. Ега ти коравото сърце! Чужд човек да е, ще го прегърнеш.

# 177
  • София
Скрит текст:
Познай!

Скрит текст:
Скрит текст:
Дано, че ме дразни.
Скрит текст:
Не може баща ѝ да е в реанимация, тя да плаче, да го прегърне, и той да си държи рецете плътно до тялото си. Ега ти коравото сърце! Чужд човек да е, ще го прегърнеш.
[/quote]
Скрит текст:
Той има на много неща да се научи от Гуин честно казано, тя е по-малка от него, но е била обичано дете, а Нейт само продължител на името, резервен вариант, така да се каже. Ама Гуин е убиец тя ще го излекува.

# 178
Здравейте, преди седмица реших, че ще дам шанс на жанра фентъзи/ romantasy около целия този хайп с Четвърто крило и възвърналия се хайп за Дворовете на Маас. Е, започнах с Дворовете- за 4 дена изядох първите 2 книги, в момента съм в средата на третата. Меко казано се обсебих😁. Та, въпроса ми е за другите поредици на Масс. Също толкова добри ли са като Дворовете, мисля че бях чела някъде че няма толкова романтика, а е по-чисто фентъзи. А Дворовете ме спечелиха точно заради това - брутална комбинация между фентъзи и романтика. Та, струват ли си другите й поредици, двоумя се дали да започвам throne of glass веднага след Дворовете?

# 179
Току що завърших "Дом на пламъци и сенки" на Маас и още съм под въздействието й. Книгата е страхотна, много ми хареса как свърши с отворена врата за нови книги от поредицата. Да, историята на Хънт и Брайс си завършва, но определено личи, че историите на ключови герои ще имат свое продължение. Обичам да се връщам към книгите на Сара, която за пореден път ми напомни защо ми е любимият автор във fantasy/romantasy жанра.

Vani991, няма да сбъркаш с каквото и да подхванеш от авторката. Иначе "Стъкленият трон" за мен все още е най-епичната и най-добра поредица от Маас, като всяка следваща книга е по-добра и надгражда предходната. "Лунатион" също е разкошна и  
Скрит текст:
има връзка с "Дворовете"
така че, която и да започнеш от тях, гаранция че ще ти харесат.

Общи условия

Активация на акаунт