За тези, които четат любовни романи № 46

• 72 416
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Аз сега завършвам шестата книга от Стъклен трон, остана ми още една. Романтиката е малко и то след четвърта книга. Хубава е поредицата, като е вярно това, че всяка следваща е по-добра от предходната. Но имай предвид, че малко бавно се развиват нещата.  Дворовете още не съм ги чела. Предвидила съм и тях, както и Дженифър Арментраут. За Касандра Клеър също чух добри отзиви. Но мисля след Стъклем трон да прочета поне 1-2 книги от друг жанр, и тогава ще се върна на Дворовете.

# 181
Благодаря ви, със сигурност ще продължа с нейните поредици, но ще взема да си дам малко почивка след Дворовете да се съвзема.  Просто не мога да мисля за свят без дворовете😄. Вече искрено завиждам на тези, които ще я четат за първи път.

# 182
  • в сърцето на един мъж...
Ребека Ярос има нова книга

Скрит текст:
Пътуването със самолет ужасява Изи, но тя е на борда и е готова да приложи всички съвети, за да понесе полета. Съдбата ѝ изпраща подарък в лицето на шокиращо привлекателния Нейт. Той успява да я разсее, да я разсмее и да я очарова. Краят на пътуването им е повече от неочакван и те губят връзка.
Изи и Нейт никога не забравят този полет и въпреки че пътищата им се преплитат, така и не успяват да уцелят правилния момент. Може би просто не им е писано да са заедно… въпреки привличането, приятелството, вълнението и близостта, които успяват да изградят по време на срещите си през годините.
Докато не се озовават в ситуация, която ще ги подложи на огромно изпитание, но би могла да направи бъдещето им заедно възможно.

# 183
Здравейте четящи! Имам един въпрос относно издателство Бард. Как са с превода и издаването на книги като за време? Тоест има ли тенденция да забавят издаването или да изоставят поредици? За пръв път ги следя за превода на конкретна книга(The Ballad of Never After)и изчаках 3 месеца преди да ги попитам, но не отговарят. Разбирам, че всяко издателство има различни методи и скорост, но се чудех колко ли е нормалния период за превод и издаване. 6 месеца, 8, година? Като четящи и предполагам следили издателства като мен какво мислите?

# 184
Бард са от тези, които зарязват поредици, когато продажбите са по-малко от очакваното. The Ballad of Never After, обаче не мисля, че ще я зарежат, доколкото знам е доста търсена поредица. Ако не се лъжа във фейсбук, бях чела коментари, че вече се подготвя и втората книга от поредицата и дано наистина е така.

Завърших "Шах и мат" на Али Хейзълууд. Книгата е много сладурска, идеално ми дойде след обемното фентъзи на Сара.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 20:29 от mi666i

# 185
Мъча се с "мръсна сделка" ..адски не ми върви ..главния е такова дърво, сюжета се точи ..

# 186
Завърших "Шах и мат" на Али Хейзълууд. Книгата е много сладурска, идеално ми дойде след обемното фентъзи на Сара.
Много харесвам книгите на Али Хейзълууд.  Нямам търпение да прочета и тази.

# 187
  • София
Докарах я до "Империя на страстта", ама нещо не ми се започва. Защо така историята на Кингсли Шо не ме привлича?! Другите истории ми харесаха.
Ана Хуанг и серията за господарите как е? Или пък да започна "Да обичаш Джейсън Торн"?Thinking

# 188
И аз съм със същото чувство към Кингсли ..а казват че е най хубава..

# 189
  • София
И аз съм със същото чувство към Кингсли ..а казват че е най хубава..
Сериозно? Освен да я започна. Не съм фен и на Аспен като цяло.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 23:37 от missence

# 190
На мен,, Да обичаш Джейсън Торн'' много ми хареса. Бях започнала,, Най - трудното влюбване '' ама я зарязах.

# 191
  • София
Скрит текст:

"Империите" на Рина Кент излязоха ли всички?

Има още една Империя на страстта / похотта?! кой знае как ще я преведат, за майката и бащата на Гуинет.

Аз нали по традиция в началото на всяка година препрочитам любима историческа книга, тази реших да са пръвите три от Малъри- Андерсън.

Слушам на аудио "Интригантката" /Клюкарката/ и все така ми харесва. Не мога да разбера защо и е такъв нисък рейтинга в ГР и Сторител. За момента дейстивието е същото като в сериала, персонажите са малко различи. Джени е едрогърда и тъмнокоса. Ванеса е пънкарка с гола глава, а Ерик брата на С. е по-глям и е в колеж. Дали от носталгия, но ми е интересно да си ги припомня. Много харесвах сериала като излезе, особено сезона на Би и Чък Бас. Трептях да ми каже "Обичам те" повече и от нея.

от поредицата Империята точно чета тази за родителите- Майката и бащата на Гуинет. Доста трудно я приключих. Страстта за мен поне липсваше, тъй като се познават отдавна презират се от самото начало и изведнъж хоп неустоимо привличане. Някак не ми се връзва. Също и Гуинет в тази книга е представена като мега дете, което Нейт през цялото време се опитва да успокои, а то реве и се тръшка 😄
Хммм, може и да отложа малко.

Резюмето на , Да обичаш Джейсън Торн'' ми е леко скучновато, ама то не е задължително да е "уау". Важното е историята да е добре написана.

Мнение на lina_bs за Ана Хуанг. Значи ще се чете.
Цитат
Оооо, Ана Хуанг и Господар на алчността ми е твърдо Да! От трите в серията тази най - много ми харесва!

И "Бейн" на Л. Дж. Шен съм записала.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 22:34 от missence

# 192
Първите две съм прочела от господарите на Ана Хуанг и много ми харесаха. Утре планирам третата, четох, че била най-добра от поредицата.
От Ела Мейс съм чела една книга, Да мразиш Адам Конър, ама не смятам да повтарям.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 23:36 от stasha_s

# 193
Докарах я до "Империя на страстта", ама нещо не ми се започва. Защо така историята на Кингсли Шо не ме привлича?! Другите истории ми харесаха.
Ана Хуанг и серията за господарите как е? Или пък да започна "Да обичаш Джейсън Торн"?Thinking
missence, книгата за Кингсли и Аспен е 10/10, мисля, че ще ти хареса, забелязала съм горе-долу какво ти допада и си е за теб Simple Smile Джейсън Торн на мен лично ми е много инфантилна, главната героиня е изключителна слаба и е дразнеща през цялото време. Серията за Господарите на Хуанг е 3/5 за мен, увлекателна е. Simple Smile

# 194
  • София
missence, книгата за Кингсли и Аспен е 10/10, мисля, че ще ти хареса, забелязала съм горе-долу какво ти допада и си е за теб Simple Smile Джейсън Торн на мен лично ми е много инфантилна, главната героиня е изключителна слаба и е дразнеща през цялото време. Серията за Господарите на Хуанг е 3/5 за мен, увлекателна е. Simple Smile
Мдаааа, явно си право в целта т.е. и какво НЕ търся, освен какво би ми харесало. Явно ще дочета империята и ще започна господарите.
Набелязала съм и "По правилата" на Пенелъпи Уорд.
Сега намерих и записани "Неприятности в Монтана". Не си спомням кой ми ги е препоръчал.Thinking

Общи условия

Активация на акаунт