За тези, които четат любовни романи № 46

• 72 416
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Империя на страстта е много добра Simple Smile, може би най-добрата от Империите и най-близка до другите книги на Рина поне според мен. Дано скоро видим обещаните други от Сиела, други нейни книги, те ще направят по-голям фурор според мен.

Джейсън Торн - е лигава, като цяло всички на авторката са лигави, не само тази.

# 196
  • в сърцето на един мъж...
Аз Джейсън Торн я харесах, но явно си имах нужда от такава книга по това време Simple Smile Типично розово романче.

# 197
  • Бургас
Книгата за Аспен и Кинг ,според мен е най-добрата от цялата серия. Много хубаво се мразят двамата Simple Smile

# 198
Докарах я до "Империя на страстта", ама нещо не ми се започва. Защо така историята на Кингсли Шо не ме привлича?! Другите истории ми харесаха.
Ана Хуанг и серията за господарите как е? Или пък да започна "Да обичаш Джейсън Торн"?Thinking

и на мен точно тази книга от поредицата не ми хареса. Едва я дочетох до края. Липсваше ми страстта между Кингсли и Аспен. Също и образа на Гуинет беше представен тотално различно от първата книга. Представиха я като малко момиченце с неадекватно поведение и връзката с Нейт през цялата книга беше дразнеща

# 199
  • Враца
Завърших третата от Кралете на Ана Хуанг, много ми хареса.
След това благодарение на ·٠• Hrisi•٠· започнах Heartless и я изчетох на един дъх. Приятно четиво, страхотни герои, препоръчвам. Продължавам с третата книга, а после ще се върна към първата.

# 200
  • София
Купих от ОЛХ стари любовни романи (под левче) Simple Smile
На един дъх я прочетох. Препоръчвам я!

# 201
Някой може ли да сподели отзив за поредицата Неонови богове. Хубава ли е?

# 202
  • София
Някой може ли да сподели отзив за поредицата Неонови богове. Хубава ли е?

На мен ми  е любима. Повече ми хареса първата книга за Хадес и Персефона. Определено препоръчвам, има я качена в Рулит.

# 203
Ребека Ярос има нова книга

Скрит текст:
Пътуването със самолет ужасява Изи, но тя е на борда и е готова да приложи всички съвети, за да понесе полета. Съдбата ѝ изпраща подарък в лицето на шокиращо привлекателния Нейт. Той успява да я разсее, да я разсмее и да я очарова. Краят на пътуването им е повече от неочакван и те губят връзка.
Изи и Нейт никога не забравят този полет и въпреки че пътищата им се преплитат, така и не успяват да уцелят правилния момент. Може би просто не им е писано да са заедно… въпреки привличането, приятелството, вълнението и близостта, които успяват да изградят по време на срещите си през годините.
Докато не се озовават в ситуация, която ще ги подложи на огромно изпитание, но би могла да направи бъдещето им заедно възможно.
Някой дали я чете вече? Другите нейни ги харесах, май ще взема и тази да пробвам
Редактирам се да споделя, че преоткрих библиотеката. До сега все чета или на четеца или купувам на хартия. Скоро направих картон на децата в столична библиотека и съм очарована от това, че мога онлайн да си потърся дадена книга дали я има, и ако да, да си я запазя за мен. Те ми я доставят във филиала, от който взимам книги и ми пускат мейл да си я взема. Вече 4-5 книги, които ги няма електронно ги намирам там. И това само срещу 8 лв на година. Много съм доволна. Няма всичко разбира се, но има книги, които са издадени миналата година.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 12:24 от Ioana_g

# 204
  • Бургас
Аз много отдавна хваля библиотеката ,от която си взимам книги. Купуват най-новите заглавия всеки месец.

https://www.ciela.com/predizvikatelstvoto-el-kenedi.html

# 205
Linа_bs, коя библиотека ползваш?

# 206
  • Бургас
В Бургас е, не знам дали ще ти е удобна Simple Smile

# 207
Не, далечко ми е:) Дано повече библиотеки могат да си го позволят. Ясно е, че едва ли печелят от цената на картите, вероятно разчитат държавата да ги спонсорира.

# 208
  • Бургас
Ами ,20 лева е годишната такса в тази библиотека -към читалище е .Иначе има и по 5 лева (регионалната) , но тази ми е по-удобна,защото е близо до работа. Всеки месец в началото пускат ,списък с нови книги -обикновено са най-новите издания (във всички жанрове) , по мейл мога да резервирам книга и ме уведомяват ,веднага щом я върнат.
Лятото  имат и  занимания с деца -за тях не съм сигурна,но мисля че са безплатни -по цял ден децата  играят, учат ги да плетат , рисуват, играят шах и тн.
https://www.facebook.com/chitalishteburgas/

# 209
Здравейте, от доста време четенето не ми върви или по-точно не мога да попадна на нещо наистина впечатляващо. Четат ми се тежки, тъмни, заплетени любовни романи. Омръзна ми от сладникави и банални истории. Последно прочетох поредицата Devil's Night и търся нещо в този дух. Моля ви просветлете ме за някоя подобна книга, само да е на български.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт