За тези, които четат любовни романи № 46

• 72 403
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Моля за препоръка - трябва ми книга за тийн, която иска да чете Ледоразбивачката. Видях по-назад мненията за книгата и май изобщо не е подходяща. Какво мога да й предложа, ако изобщо приеме алтернатива - да е с по-фини любовни моменти и да е подходящо за по-ранна възраст. Не харесва фентъзи, паранормално... По-скоро са й интересни някакви клюкарски, житейски-драматични сюжети.
Като си спомня и аз съм чела подобни моменти, изскочили в книги на Кунц или др. Така че май не мога да я изолирам съвсем от по-пикантни сцени, но и все пак да не е пошло поднесено.

# 226
  • Бургас
Аз много харесвам тази тийн серия  https://m.helikon.bg/author/113561-%D0%A1%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B … %D0%B5%D1%81.html

# 227
Моля за препоръка - трябва ми книга за тийн, която иска да чете Ледоразбивачката. Видях по-назад мненията за книгата и май изобщо не е подходяща. Какво мога да й предложа, ако изобщо приеме алтернатива - да е с по-фини любовни моменти и да е подходящо за по-ранна възраст. Не харесва фентъзи, паранормално... По-скоро са й интересни някакви клюкарски, житейски-драматични сюжети.
Като си спомня и аз съм чела подобни моменти, изскочили в книги на Кунц или др. Така че май не мога да я изолирам съвсем от по-пикантни сцени, но и все пак да не е пошло поднесено.

Освен горепосочената серия, която е много хубава, бих препоръчала също така "Студен слънчев ден" на Сара Байрен, "Елайза и нейните чудовища" на Франческа Запия, трилогията на Джени Хан "До всички момчета, които съм обичала", "Слънцето също е звезда" на Никола Юн, "Накъдето ме водят мечтите" на Кристина Форест,  "Шах и мат" на Али Хейзълууд.

# 228
Робин Лий "Представата за теб" - една страхотна любовна история.

# 229
  • Бургас
По тази книга ли е новият филм с Ан Хатауей и онзи ( забравих лу името) от Червено,Бяло и кралско синьо? The idea of you?

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 14:57 от lina_bs

# 230
  • в сърцето на един мъж...

Дали я има някъде електронно, няма я хартиена?
Аз се боря с "Алисия и теоремата за безкрайната любов" - започна добре, обаче след това нещо се отплесна. Или аз просто нямам в момента желание за любовни книги Sad

# 231

Аз се боря с "Алисия и теоремата за безкрайната любов" - започна добре, обаче след това нещо се отплесна. Или аз просто нямам в момента желание за любовни книги Sad
Робин Лий - Представата за теб
https://mega.nz/file/LNJGWJwb#6jYqnMI_KSC1wdCsVwWiVJLaBdGMj6gBrnvcccJQxCU

# 232
И аз я чета в момента, но съм още в началото. Чудя се дали ще ми хареса след толкова положителни коментари за нея, ноо надявам се. Засега ми върви бавно и не ме е увлякла.

# 233
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:

Робин Лий - Представата за теб

Много благодаря! Heart

# 234
  • Варна

Всеки край е и начало.

Мислех, че ще умра и така щеше да стане, ако не беше Слейд. Но единственият начин, по който можеше да ме спаси, беше като отвори процеп между световете, през който да мина.

Понякога обаче бягството от едно опасно място, просто те отвежда на друго.

Ануин.

Кралството на елфите.

Земя, пълна с магия и красота, но и с дебнещи зад всеки ъгъл опасности.

Аз обаче също съм смъртоносна.

Вече не съм птиче, затворено в позлатена клетка, и никой няма да ме спре да намеря пътя обратно към Слейд.

Но завръщането означава изправяне пред опасности и тайни. И аз трябва да горя достатъчно ярко, за да осветя собствения си път...

Иначе може да бъда погълната от мрака.

Книга пета от поредицата ПОЗЛАТЕНА ПЛЕННИЦА.

Планираната дата на издаване е 06 април 2024.

# 235
Четох добри отзиви за поредицата. Някой чел ли я е?

# 236
  • София

Скрит текст:
Мила винаги е знаела съдбата си – че ще срещне мъжа, отреден за нея, и той ще спре дъха ѝ. Все пак гадателките не лъжат, нали? Само понякога пропускат да ти кажат, че ще се сблъскаш с красивия, мрачен непознат, когато бягаш, за да спасиш живота си.

В плановете на баща ѝ никога не са влизали съмнителни типове. Мила е била отгледана като принцеса – скъпоценна порцеланова кукла, пазена зад заключените врати на луксозно имение, която ще се омъжи за някое прилично момче от знатно семейство с приказно богатство. Тя никога не е знаела с какво точно се занимава баща ѝ, защо отсъства толкова често и защо не ѝ е позволено дори да стъпи в родната Русия.

Досега.

На милата, послушна девойка вече ѝ е писнало от всичко. Тя бяга от златната си клетка и се качва на първия самолет за Москва. Където много скоро разбира, че баща ѝ е имал основания да не я пуска, защото враговете му бързо се добират до нея…

А онова прословуто предсказание? То започва да се сбъдва по най-неочаквания начин. Нейният предопределен любим се оказва мрачен, татуиран мафиот с необяснимо богатство и тайни в очите. Мъж, който няма никакви скрупули да вземе в плен дъщерята на човека, с когото воюва за власт над подземния свят в руската столица.

Път за бягство няма. Но пътят към спасението минава през сърцето на мъжа, който може да има всичко и всяка. И отчаяно се противи на привличането точно към тази, която може да го унищожи.
Нямаше, май, много ласкави отзиви за "Най-безумното пристрастяване" и "Най-сладката забрава"".Thinking

# 237
Първата ми хареса ,втората не толкова...

# 238
Здравейте, имам нужда от препоръка. Вчера завърших цялата поредица на Даниел Лори. От цялото фентъзи и High school Romance бях забравила пък колко много ми харесват dark и mafia романсите и сега искам да чета нещо като тази поредица на Лори. Та, ще съм ви благодарна, ако имате някакви предложения.

# 239
  • София
Препоръчвам Рина Кент - има High School Bully romance, има Mafia Romance и са добри.

Общи условия

Активация на акаунт