За тези, които четат любовни романи № 46

• 72 402
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Ако е на български не се сещам. Вик и Лев , такива ли са,че не съм ги чела

# 241
На български няма много голям избор.
“ Лев” и “ Вик” са мафия романси, но според мен на Даниел Лори са по- добри.
И аз препоръчвам Рина Кент, остана ми само “Legacy of gods” да прочета и като цяло съм доста доволна. Някои нейни книги ми харесват повече от други, но това е нормално. На български има само серията “ Империя”, на мен лично “ Империя на греха “ и “ Империя на омразата” са ми любими от тях.

# 242
  • Бургас
Ако може да е на английски тогава предлагам тези:
Тази авторка -всички са и мафиотски https://www.goodreads.com/author/show/20095206.Jagger_Cole
Тази (сетих се,че има нейни книги на български фен превод ) също, но има серии които са reverse harem и why choose -ако не искаш такива избягвай Ню Йорк https://www.goodreads.com/author/show/21286380.Sadie_Kincaid
Тази серия не е лоша -скоро излиза трета книга https://www.goodreads.com/author/show/40963523.Sienna_Cross
Тази серия много харесвам ,особено последните две книги https://www.goodreads.com/series/362029-alliance

# 243
Здравейте! Днес преключих с "Представата за теб" на Робин Лий? ... Останах разочарована! Може би заради големите очаквания или просто заради края на книгата... Някой друг с подобни впечатления като мойте?

# 244
  • Варна

Завладяваща романтична история за неочаквано наследство и замък в Шотландия, обгърнат в семейни тайни...

Луси Шекспир е изключително успешен адвокат и най-голямата от четири сестри. Тя обича да има контрол над всичко и всички, но това се променя, когато среща привлекателния предприемач Лаклан Маклийш.

Лаклан е свикнал винаги да получава най-доброто, затова, когато му се налага да наеме адвокат, се обръща към кантората, в която работи Луси. Наследството му на титлата и замъка в Шотландия се оспорват от неговия полубрат и той е решен да се бори докрай. Последното нещо, от което се нуждае, е да бъде разсейван, но от мига, в който я вижда, не може да спре да мисли за нея.

Луси също изпитва затруднения да устои на чара на Лаклан и да не наруши най-важ­ното си правило – никога да не престъпва професионалните граници с клиент на кантората. Но докато двамата пътуват из Шотландия, Париж и Ню Йорк, тя не може да не се запита дали в името на любовта понякога не си заслужава да рискуваш всичко…

# 245
  • в сърцето на един мъж...
Някой чел ли е предните две? Заслужават ли си?

# 246
Здравейте! Днес преключих с "Представата за теб" на Робин Лий? ... Останах разочарована! Може би заради големите очаквания или просто заради края на книгата... Някой друг с подобни впечатления като мойте?

Току що я приключих и аз. Мнението ми е същото. Имах големи очаквания, защото не веднъж съм срещала положителни мнения за нея, но, честно казано, се разочаровах. Беше ми излишно дълга и ми доскучаваше. Изобщо го нямаше това чувство да нямам търпение да чета и чета, да искам да знам какво става по-натам. Все пак я завърших, защото се надявах, че поне накрая ще си струва. За пореден път се убеждавам, че голяма възрастова разлика не е моето нещо. Но тук два пъти по-възрастна жена вече ми дойде в повече. Отделно не усетих силната любов от нейна страна. Краят ми въздейства, но все пак имам сърце и се разчувствах. Определено очаквах нещо повече.... и по-различно.

# 247
  • Плевен / София
Взех ги и ми харесаха. Не са натоварващи. С щастливи финали.

# 248
И аз не ахнах.

# 249
  • в сърцето на един мъж...
Взех ги и ми харесаха. Не са натоварващи. С щастливи финали.
Мерси, чудих се да си ги купувам ли или да чакам да се появят някъде електронни, но може и да ги взема. Звучат приятно. Чакаме още една четвърта.

# 250
  • Варна

Не на всяка любов е писано да пребъде!

Еванджелин Фокс и Принцът на сърцата се впускат в ново пътешествие,
изтъкано от магия, тайни и разбити сърца...

След предателството на Джакс, Принца на сърцата, Еванджелин Фокс се заклева, че никога повече няма да му се довери. Тя вече е открила собствената си магия и вярва, че с нейна помощ може да си върне шанса за щастлив завършек, откраднат от Джакс.

Ала ново ужасяващо проклятие я принуждава пак да влезе в крехко партньорство с Принца на сърцата. Само че този път правилата са променени. Джакс не е единствената сила, от която Еванджелин трябва да се пази. Всъщност като че ли само на него може да се довери, въпреки желанието си да го презира.

Вместо любовно заклинание, всяващо хаос в живота ѝ, проклятието цели убийство. И за да го премахнат, Еванджелин и Джакс ще трябва да се изправят срещу стари приятели, нови врагове и магия, която си играе с ума и сърцата. Еванджелин винаги се е доверявала на сърцето си, но този път не е сигурна, че може да си го позволи...

Истинска наслада от началото до края. Романтика, магия и приключения: в това продължение на „Имало някога едно разбито сърце“ има всичко. - Джулия Мартин, bookishwayfarer.com

# 251
  • Варна

Добре дошли в „Медени поля“!
Пролетта тихо пристъпва, носейки ни повече слънчеви часове и хубаво настроение! С пожелание да се насладите на един от най-красивите месеци от годината, представяме ви част от заглавията, с които ще ви срещнем през април.

„Невеста“ е най-новият роман на Али Хейзълууд, който излезе на английски език през февруари. Очакван с нетърпение и силно любопитство от почитателите на авторката, той се отличава от романтичните ѝ книги досега. „Хипотеза за любов“, „Любов и неврони“ и „Любов на теория“ превърнаха Али в истинско явление с ярките персонажи от академични среди и оригинален сюжет, поднесен с хумор и автентична информация от кулоарите на научния свят.
Този път Али ни отвежда в полето на фентъзито за среща с единствената дъщеря на вампирски съветник, на която ѝ предстои уреден брак с водача на заклетите врагове на вампирите – върколаците. И дори да не се определяте като фен на паранормалните сюжети, ако харесвате творчеството на Али, няма да останете разочаровани. Мизъри Ларк и Лоу Морленд са герои, освободени от всякакви клишета и стереотипи, които с присъщата за Али лекота завладяват читателите. Напрежението помежду им нажежава страниците, докато сюжетът лъкатуши между мистерии, предателства и неочаквани обрати. Сред появилите се отзиви за романа четем, че за мнозина „Невеста“ се е превърнала в любима книга от Али Хейзълууд. Предстои скоро да узнаем как българските читатели ще го посрещнат. Силно препоръчително четиво за всички, които изпитват носталгия по любовните истории с вампири и върколаци или са фенове на Wattpad! На български език излиза в превода на Йоана Гацова на 27 април.

Още едно горещо заглавие с логото на импринт „Уо“ ще се появи през април, за да допринесе за пролетното ви настроение. Дебютният роман на Хана Грейс „Ледоразбивачка“ се превърна в сензация в социалните мрежи със силно присъствие в класациите за най-продавана художествена литература по света. У нас романът също е хитово заглавие с общ тираж, който стремително гони 8 хил. екземпляра. Време е да се завърнем в колежа „Мейпъл Хилс“ с втората романтична книга от серията – „Пламенна“. Романът е номиниран от Goodreads в категорията за най-добри романтични заглавия на изминалата година.
Когато Ръс Калахан и Аурора Робъртс се сблъскват на купон, една игра на надпиване води до много страстна свалка. Представете си изненадата им, когато още в първия си ден като отговорници в летния лагер се натъкват отново един на друг. Дотук с надеждата им поне за през ваканцията да се измъкнат от драмата в живота си. Романът излиза на български език на 13 април в превода на Александра Микова.

През април ще продължим и пътешествието си из света на Уранос с втората книга от поредицата „Артефактите на Уранос“ на Ниша Дж. Тули. Във „Владенията на краля на Аврора“ Лор попада в ръцете на мрачния Надир – принца на Аврора и син на нейния най-заклет враг. Похитителят ѝ е сигурен, че младата жена крие нещо и е готов на всичко, за да я накара да проговори. Но Лор знае по-добре от всеки друг стойността на пазената тайна – онази, която крие, откакто се помни. А моментът да я сподели още не е дошъл. Романа отново четем в превода на Юлия Чернева, в книжарниците у нас от 27 април.

„Добре дошли в „Медени поля“ –  „Пламенна“, Хана Грейс

Извинявам се за двойния пост ,но не дава да се редактира.

# 252
# 253
Снощи довърших Това, което никога не приехме на Луси Скор. Не беше лоша книгата, но много дълга. Обикновен любовен роман няма нужда да е 400 страници според мен. Не се случва нещо кой знае какво, обичат се, разделят се заради вътрешни драми и после се случва нещо, което го кара да разбере, че не може да живее без нея и се взимат. Спокойно можеше да се събере в 200 стр.
Чудя се сега какво да започна. Двуомя се между J.T. Geissinger, Красиво насилие, Сара Маас, поредицата с Дворовете или на Арментраут поредицата Кръв и пепел. Някакво предложение? Междувременно съм пуснала от доста време заявка към библиотеката за Позлата, но все не идва моя ред.

# 254
  • Бургас
В другата група качиха Империя на страстта ,ако не си я чела може да пробваш нея

Общи условия

Активация на акаунт