За тези, които четат любовни романи № 46

• 72 432
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Тази серия на Моника Мърфи я знам. Скоро издаде последната книга от нея и започва да издава за децата. Повечето нейни книги ми харесват( особено за гаджето за една седмица и децата им)  -първите две от тази серия да, третата не я прочетох,че не ми хареса особено историята на двойката , четвъртата и петата също ми харесват, последната става.

# 151
  • Бургас
Тази книга "Безсърдечен" е всъщност втора от поредица "Честнът Спрингс", някой чел ли е първата "Безупречен"?
https://hermesbooks.bg/authors/index/custom?author=%D0%95%D0%BB% … D0%B2%D1%8A%D1%80
https://www.goodreads.com/author/show/45951882._
Нищо не мога да захвана и да ми е интересно. Последните 3-4 месеца чета/слушам съвсем различни жанрове от любимият ни. Чете ми се......... нещо за мъничка /дребна/ девойка и грамаден мъж. Може да е историческа, може да е съвременна /по не ми се ще да е фентъзи/, но да е с ГРАМАДНА гад и дребна жена. Бих препрочела някоя, ама любимите ми в тази стилистика съм чела по няколко пъти - Игра на омраза, Венчило с варварина, Докато свят светува

# 152
  • Бургас
Яна, потрай малко и може да видиш какво са измислили Шен и Хънтингън https://www.goodreads.com/book/show/196062705-my-dark-desire

# 153
  • София
Аз сега на първо четене се сетих за God of Pain - Рина Кент, там имаме дребничка девойка и едър мъж. Нещо друго, което се сещам нар Trigger - J.L. Drake, но е dark romance. Поредицата на Giana Darling - The fallen men, също е подходяща, най-вече "Inked in lies", която се пада пета книга от поредицата, ако не се лъжа, но също е dark.

# 154
В рулит има качена трилогия от Анна Зеирес.Героите са дребна брюнетка и едър тъмен похитител:grinn:

# 155
# 156
  • София
Сара Маклейн ще се чете. Пише хубаво и е за релакс.
 "Безсърдечен" звучи добре, но май ще е добре да се започне с "Безупречен". Някакви мнения за авторката и серията, да повторя въпроса на .Яна.?
Започнах "Империя на греха". Засега върви добре.

# 157
Миналия месец прочетох "Безупречен" и доста ми хареса. Главния беше родео каубой, а главната дъщерята на мениджъра му, бих казала, че е доста добър enemies to lovers роман. Доволна съм, че Хермес са бързи с втората книга, която е за брата на родео каубоя и за най-добрата приятелка на главната от първа книга.

# 158
  • София
Миналия месец прочетох "Безупречен" и доста ми хареса. Главния беше родео каубой, а главната дъщерята на мениджъра му, бих казала, че е доста добър enemies to lovers роман. Доволна съм, че Хермес са бързи с втората книга, която е за брата на родео каубоя и за най-добрата приятелка на главната от първа книга.
О, значи ще се чете! Мерси.

# 159
# 160
  • Бургас
❤️🤍💙Очаквайте „Червено, бяло и кралско синьо“ на български до две седмици! ❤️🤍💙
Скрит текст:
❗❗Изданието съдържа специална БОНУС ГЛАВА, написана от гледната точка на принц Хенри ❗❗
💥💥Всичко е позволено в любовта... и в дипломацията в абсолютния феномен на Кейси Маккуистън, който вдъхнови 🎥екранизацията на Amazon Prime и се превърна в един от най-обичаните романси за последните години! 💥💥
📍Поръчайте предварително с -10% отстъпка в превод от Анелия Петрунова и с оригиналната корица на Колийн Райнхарт, адаптирана от Zhivko P. Petrov⬇️
https://www.ciela.com/cherveno-bjalo-i-kralsko-sin-o.html
🇺🇸Когато майка му става президент на САЩ, Алекс Клеърмонт-Диас се превръща в американския еквивалент на млад принц.📷 Постоянно преследван от жълтите медии, следен от охранители, фанатични почитатели и политически противници, той е любимецът на Щатите.✨ Но със славата идва и огромна отговорност, защото предстоят избори и всяка негова грешка може да провали кампанията на майка му.
💘 И точно тогава се случва най-неочакваното.😻 Алекс се влюбва, при това в най-неподходящия човек – истинска 👑кралска особа от консервативна Англия.

# 161
  • София
❤️🤍💙Очаквайте „Червено, бяло и кралско синьо“ на български до две седмици! ❤️🤍💙
Скрит текст:
❗❗Изданието съдържа специална БОНУС ГЛАВА, написана от гледната точка на принц Хенри ❗❗
💥💥Всичко е позволено в любовта... и в дипломацията в абсолютния феномен на Кейси Маккуистън, който вдъхнови 🎥екранизацията на Amazon Prime и се превърна в един от най-обичаните романси за последните години! 💥💥
📍Поръчайте предварително с -10% отстъпка в превод от Анелия Петрунова и с оригиналната корица на Колийн Райнхарт, адаптирана от Zhivko P. Petrov⬇️
https://www.ciela.com/cherveno-bjalo-i-kralsko-sin-o.html
🇺🇸Когато майка му става президент на САЩ, Алекс Клеърмонт-Диас се превръща в американския еквивалент на млад принц.📷 Постоянно преследван от жълтите медии, следен от охранители, фанатични почитатели и политически противници, той е любимецът на Щатите.✨ Но със славата идва и огромна отговорност, защото предстоят избори и всяка негова грешка може да провали кампанията на майка му.
💘 И точно тогава се случва най-неочакваното.😻 Алекс се влюбва, при това в най-неподходящия човек – истинска 👑кралска особа от консервативна Англия.
Ъъъъ, защо на корицата са двама мъже? Thinking

# 162
  • Бургас
Познай!
Намери трейлър на филма със същото заглавие и ще схванеш историята

# 163
Чудя се как може да се пишат такива книги . Казвайте ако има други подобни да не се занимавам .. Толкова много ли се харесва това в чужбина...

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 11:14 от ֍₰꙳꙳ Alisa ꙳꙳₰֍

# 164
Книги ,филми добре но аз все повече около себе си виждам момичета двойка говоря под и около 20 ..

Общи условия

Активация на акаунт