Азиатска козметика и грим - тема 27

• 72 845
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
https://makeup.bg/product/467004/
Това съм ползвала на марката. Не е нещо уау.

# 256
На  Frudia бях попаднала преди години и бях взела за почти тийнката 6-7 продукта (тонери, серуми, крем). Повечето продукти така ги изхвърлих почти пълни след 2 години. Но изглеждаха добрe Simple Smile

# 257
# 258
Последният не знам дали е подходящ за много суха кожа. Аз съм със суха и ползвам трет и определено не ми е достатъчен.

# 259
Мнението ви за този крем?
SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica Enrich Cream
Как да разбирам, че се разтяга като конец?

# 260
И моят крем за шия се разтяга като конци. Явно имат такива продукти. Колежка спомена, че околоочния й крем бил същия - разтягащ се. Grinning

# 261
  • София
Има, да. Този за шия на Medi-Peel ми допадна и на мен.
Есенцията на COSRX с охлювен муцин пише, че се ползва след тонер, преди ампула. Но е много гъста, дали да не я ползвам след ампулата на Skin 1004 с центела?

# 262
  • На брега на реката
Поръчах някои продукти от Yesstyle на 09.01 и на 03.02 получих имейл, че са ми ги изпратили, но от тогава не виждам никакво движение? Четох, че пристигат с Бг пощи за около 2-3 седмици, но не разбрах дали ще получа някакво известие?

Друга поръчка направих в Stylevana и пишеше, че продуктите са налични и се изпращат в рамките на 24 ч.  Поръчката е от 27.01, а чак вчера е пристигнала при превозвача.
Може би, аз съм нетърпелива, но винаги ли така се бавят нещата?

# 263
Има, да. Този за шия на Medi-Peel ми допадна и на мен.
Есенцията на COSRX с охлювен муцин пише, че се ползва след тонер, преди ампула. Но е много гъста, дали да не я ползвам след ампулата на Skin 1004 с центела?

Ампулата на Skin 1004 с центела е наистина с много течна консистенция и затова я използвах след тонера, преди серум. Като цяло се водя по консистенцията на продукта и прилагам от по-течна към по-гъста консистенция.

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 07:24 от Смърфиетка

# 264
Здравейте!
От скоро използвам крем за лице и околоочен на Dr. Jart+, които  страхотно хидратират лицето ми и текстурата е като балсам, идеална основа за грим. Преди това слагам серум с пептиди на Ординари. Предвид възрастта ми, 57 години, се чудя  дали е достатъчно само хидратация. Лицето ми е чисто, почти без бръчки, с леко свличане на контура, шията е големия ми издайник на годините.
Може ли мнение за тези продукти и достатъчна грижа ли са за моята възраст?

# 265
Поръчах някои продукти от Yesstyle на 09.01 и на 03.02 получих имейл, че са ми ги изпратили, но от тогава не виждам никакво движение? Четох, че пристигат с Бг пощи за около 2-3 седмици, но не разбрах дали ще получа някакво известие?

Друга поръчка направих в Stylevana и пишеше, че продуктите са налични и се изпращат в рамките на 24 ч.  Поръчката е от 27.01, а чак вчера е пристигнала при превозвача.
Пощите винаги пращат смс.

# 266
  • Germany
Maq-mi, хубав е крема, ако ви харесва продължете си с него. Пептиди ок, но може и един ретинол да включите. Сутрин пептиди, вечер ретинол или пък редуване в дните, както ви е удобно 👍🏼

# 267
  • София

От Корея до Европа за 2 седмици е достатъчно бързо, не очаквайте по-бързи доставки, често минава месец-два от поръчка до доставка при stylevana. Това е и причината, тук да не ги харесват много.

# 268
  • БГ
Здравейте момичета, за нощна грижа кой от двата крема ще ми препоръчате?
1) https://barecare.bg/medi-peel-retinol-collagen-lifting-cream

2) https://barecare.bg/medi-peel-collagen-super10-sleeping-cream

На 35 съм и за дневен крем ползвам MEDI-PEEL Peptide Volume Tox Cream Pro.

# 269
  • Торонто/Сливен
Момичета, споделете вашите любими шийт маски. Допълвам поръчка и искам да сложа няколко вида за проба.

Общи условия

Активация на акаунт