Виена тема 15

• 51 833
  • 898
  •   1
Отговори
# 705
До Виена от Варна следете и редовните линии, за далечни дати цените с нискотарифните са сходни, освен ако не си факир и не се събереш за 5 дневно пътуване в една чанта

# 706
  • Варна
В събота летим от Варна за Виена. Билети купих през юли или 3 месеца по-рано. (200лв на човек двупосочен с приорити и места)
Преди 2 седмици пък купих за Бари за юни 25та.
Ако нямате фиксирани дати, избирате си период и следите. Когато ви устройва цената- купувате.
Има отделни теми за билети.

# 707
  • Варна
И ние летим в събота от Варна с Райън, билетите взех началото на август, двупосочно за двама човека със закупени места и 20 кг чекиран куфар за 300 лева общо

# 708
В неделя пътуваме и живот и здраве кацаме по обяд. Гледам времето, но може ли тези, които сте там да мв ориентирате какви връхни дрехи ще са подходящи, както и обувки за да знам горе долу какво да предвидя? Предварително благодаря ❤️

# 709
Априлските полети на Уиз от Варна съм почти убедена, че ще отпаднат от програмата им. Тази година бяхме купили билети, естествено канселираха полетите и върнаха парите. После не съм убедена, но май чак от юли пуснаха Виена от Варна. Ние летяхме от Бургас с първите полети в края на юни.

# 710
Златна, Wizz бяха преместили самолета от Варна в София и спряха да изпълняват полетите си, после лятото го върнаха и за сега не съм чула, че пак ще го местят

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 12:23 от скаридка

# 711
  • Варна
Благодаря за информацията. В такъв случай, кога е най-приятно да се ходи? Искаме да е през априлската ваканция на децата.
Ако е юни-юли как е времето там ?
Септември началото също - вариант ли е ?
Simple Smile

# 712
  • Бургас
Божа работа.
Септември началото кацнахме на 25 градуса и след ден беше 8 градуса с дъжд и ужасен вятър.
Следващия път ще се пробвам през юни.
На априлската ваканция също не бих разчитала с полети от Бургас и Варна, защото редовно ги отменят.

# 713
Сега на първи ден 30.09. и втори беше 18градуса, а следващите три дни 14-8 градуса, облачно главно също и преваляваше, но не беше страшно. Кожени маратонки, дънки и нагоре слоеве, къс ръкав или дълъг памучна, анурак и яке + шал винаги с мен. И да побрахме се за пет дни в раници, но не ни е за пръв път, успяваме.

# 714
  • СОФИЯ
https://mythos-mozart.com/en/
Това е нещо ново. Някой посещавал ли е? В отзивите препоръчват аудиогид. И е на топ център, за разлика от къщата на Щраус в Дьоблинг, също ново, пише че се стига с трамвай 37 или    U4, но спирка на 400 метра.

# 715
  • ВАРНА
https://mythos-mozart.com/en/
Това е нещо ново. Някой посещавал ли е? В отзивите препоръчват аудиогид. И е на топ център, за разлика от къщата на Щраус в Дьоблинг, също ново, пише че се стига с трамвай 37 или    U4, но спирка на 400 метра.

Да, ние посетихме през април. Влиза се от стая в стая. Звучи музиката на Моцарт, интерактивно преживяване най-грубо казано. Аудиогид не знам за какво е необходим. На нас ни хареса.

# 716
Ние бяхме през юни. Двама възрастни и едно дете на 3г.с ръчен багаж. Билети взехме на Австрийски авиолинии, тотал 600лв, месец и половина по-рано. Ако бяхме избрали Райън ер, сигурно щяхме да спестим 100 или малко повече лв, но не искахме да пътуваме по нощите. Досега си мислех, че сме се понабутали с билети, но като ви чета оставам с впечатление, че е добре.

# 717
  • Варна
Имам нужда от помощ!
На идване приложението ми даваше линия U4 и U1 от летището до апартамента.
Пристигнахме в 20ч и вземахме болт, за да не се мотаем, но на връщане искаме с метрото. Сега обаче при търсене в приложението не ми излиза, а само CAT влаковете и airport train. Търся транспорт метро при възможност, който е и от виена сити кард картите.
Планираме в някоя секция за багаж около катедралата да оставим багажа и от там да се придвижим после но летището, че полета ни ще е вечерен.

# 718
  • София
Няма метро до летището на Виена.

# 719
  • Варна
Благодаря!
Има ли транспорт включен в Сити кард, който да ползваме до летището?

Общи условия

Активация на акаунт