Отговори
# 165
Сейфер определено "умряха".

# 166
Балеринка ще става....
Ръката мина и замина... забрави за нея
Тъпак...
https://twitter.com/TeamMertRD/status/1745893865658188224?t=4IFM … rx4v40aP29kQ&s=19

# 167
Кой е този сериал изобщо?
Иначе е динамичен и интересно до тук
Нов Казъм, нова Нукет, Суна мечтае за Ферит....

# 168
  • Яко в Матрицата...
Споко, Рени. Това влюбването той не го умее. Ще играе, докато подчини и контролира, после одма ще загуби интерес.
Ама нека да го влюбят... Веднъж него да го използват, няма само той да използва хората Grinning

# 169
Здравейте!
Благодаря за прекрасната нова тема!

Много ме изуми предсказанието на врачката, че Суна ще се върне в началото за това, което й е било отредено.
Ще стане голямо мазало, но не е невъзможно. А може и натам да вървят  и подкарат нещата. Ужас. Но това, според мен е подсказка за напред в развитието на сериала или е една от линиите, които мислят и после ще решат дали този сблъсък между две сестри да направят. Ще зависи от рейтинга.Лошо.

Новата вече каза на Ферит какво мисли аз него. А той пък пак се амбицира да доказва обратното.

Тази Невра може да го сложи на място. Защо ми се иска да се обедини по женски със Сейран.

За ръката той само каза на Аби, че с тренировките ръката му вече е постарому.

# 170
Скрит текст:
имаше слухове, че Невра ще бъде на страната на Сейран.

# 171
  • Ямбол
Май май всичко е игра на Ферит Бей,ама и иска да даде урок на нашата Сейро.Най-накрая дадоха Есме в болницата дано на жената не и открият някоя смъртоносна болест.Кязъм не смее да каже на Сейро къде живеят понеже знае,че ще откачи 🤭 и с право.Орхан как ще изпързаля баща си може и да го разори.Страшна работа.... Суна какво се чуди и тя,че се хванала на акъла на Ифакат ,все едно не е знае каква е.Ама Ферит добре и го каза,че и е станала кукловод на лелята  и добре му го върна,че е кукловод на дядо си. Ииии едно голямо Браво на мама Гюлгюн,ей много ме радва женицата.Феро ще страда от собствените си игри, ама а да видим дали накрая ще си заслужава цената. 🤔

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 22:48 от roxy94

# 172
Какво каза точно Ферит на Абидин, защо му е това момиче, как ще си върне имиджа точно с тая?

# 173
Хайде и от мен ревлив нарцистичен тъпак.
П.П. ...и нарцисите плачат...

# 174
Имайте предвид, че Суна счупи чашите и при годежа с Кая, така че не е сигурно за какво се говори.

# 175
Всички мислехме, че Ферид действа така, че да защити
Сейран от отмъщението на дядодо.
Заблуждавали сме се. Той го каза на майка си, че е
длъжен да защити името на семейството и дядо си.
Нищо от това което казваше, че се е влюбил за първи път
в Сейран не е вярно.
Много, много ще съжалява за това което прави в момента.
Сигурна съм, че новата лъвица ще го изработи.

# 176
Е, с успехи ще си върне имиджа, ще спаси името Корхан. Нали дядото му каза, че всеки позор може да бъде изчистен чрез успехи.

# 177
Аз не мога да схвана ...
Кязъм живее при чичото на любовницата на зет си (все още) с Нюкет, които са сватове, защото Суна се омъжи за Кая....

# 178
  • Бургас
Еййй, страхотно връщане на фабричните настройки направи Ферит!
Такова, че едва го изтърпявам, както и в първите серии! То бива бива, ама засегнатото его за миг изличи голямата любов, клетвите че няма да пуска ръката и.....Все имах надежда, че това с журналистите е някаква игра, но Ферит Корхан е най-силен в това!  Новата девойка ще му доразкаже играта мисля....и ако за Сейран животът в Истанбул, с Корханови беше "училище", то тази е ако не с "Академия", то поне на нивото му...
Ама да догледаме все пак де Sunglasses

# 179
Не впечатляваща , а грабваща сцена Гюлгюн /Ферит....!!!
Така е Феро бей ... Лудува , наживя  се сега трябва да чистиш "Боклукът на Истанбул  е МОЙ"
 Дори аннето ти затвори вратата ...Дали ще ти просветне ,макар и закъснял и то яко .......

Общи условия

Активация на акаунт