Отговори
# 180
  • Яко в Матрицата...
Вай бее, нямало вече да се жени Феро бей Joy Хади бакалъм. Няма ли заради безценното си деде да се ожени за Пельо Joy

Дедето си подписа смъртната присъда. Изгони Нюхкет...

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 22:22 от Reni 🧿

# 181
Това е лудница,не имение с хора. Единия си говори сам,другия се мисли за велик,третия си живее в миналото,четвъртия е толкова умен ,че си копае гроба сам,петия носи едно бебе 2 години,шестия не знаме къде е

# 182
Момичета изпуснах малко Blush
Не разбрах Ферит иска ново гадже в лицето на Невра или нейн магазин? Или и двете

# 183
  • Яко в Матрицата...
И той не знае какво иска от нея. Ама тя ще го води у тях Joy

# 184
Бих се зарадвала ако Ферит  обикаля около  Невра, а тя го отблъсне и му си присмива Joy Накрая, ще се предаде пред чара   му Joy Щом и аз съм си предала.
 Как мога да мечтая за двойката СейФер след всичко това?   Вместо  да развият един хубав сюжет, те пишат "чудеса."

# 185
Ох дано не стане нещо в тях, наистина дано не напишат Ферит такъв тъпак наистина. Или чакайте ,той ще се жертва за марката . Всичко е игра. Беше ясно какво ще каже Шефика на Гюлгюн

# 186
  • Яко в Матрицата...
Спойлерът се оказа верен - Латиф бей рисува бижутата на тъпото деде Joy

# 187
Сини светлини при разговора с Шефика за измамата на Халис и червени за Ферит … така и не научих цветовете какво ни  чака …

# 188
Какво говорят Ферит и Невра ?????

# 189
  • Яко в Матрицата...
Жената иска да разбере какво иска от нея Феро.

# 190
Дядото  един път не сме го видяли да рисува.  Беше ясно..  При него всичко е  въздух под налягане , фалшиво Joy Нищо стойностно  не видяхме. Чудя се защо Латиф толкова години рисува  и е прислуга на този  Халис?  Накрая да не си окаже , че движат в другата лента Joy

# 191
Много добре

# 192
Ето,това,е моето момче!:heart:

# 193
  • Яко в Матрицата...
Не може без Сейро нашият, засега де. Ще се наложи да се жертва, нали ще става цар.

# 194
Дано само Ферит не се завръща Joy
Тази ще ми дойде доста умна, не го познава,но веднага се сети какъв му е плана !

Общи условия

Активация на акаунт