Отговори
# 315
  • Яко в Матрицата...
Вал, ти се върни и прочети какво си написала. "Драскач" е ирония, явно не си разбрала.

# 316
Аз смятам, че по този начин Сейран иска тактично да накаже и разобличи Корхан. Ще видим кой до къде ще изиграе играта си или ще попадне в собствения си капан. Мисля си, че Феро първи ще изгори.

# 317
Той и Феро същия. Сейран му слага последни щрихи на всичко.

Нелепи са с този рейтинг. Направо го свалиха на половина 😂

# 318
  • Яко в Матрицата...
Всеки си играе някаква си негова игра. Сейран може да шантажира Латиф, но съм убедена, че няма да иска пари или възможност за лесен успех, а знания. Латиф поне дотук е показал, че цени тези качества - талант, труд, любопитство, стремеж към личностно развитие.

А какво измисли наш Феро - да влюби в себе си някаква непозната жена и да я ползва за нуждите на бизнеса си, който даже още не съществува. Дето се вика - бизнесът виси на косъм и зависи от настроението на дъртака. Това ли успя да измисли наследникът на "великия" Корханов род? Ами да, това успя - те толкова си могат. Ползват хората за лични облаги, а после ги захвърлят като ненужна вещ. Каквато и да Невра, тя е човешко същество. Кой дава право на Ферит да си играе с чувствата ѝ? Не харесвам актрисата, но героинята - да Joy Дано му разкаже играта.

# 319
  • Дубай
Той и Феро същия. Сейран му слага последни щрихи на всичко.

Нелепи са с този рейтинг. Направо го свалиха на половина 😂
Берат плодовете на това, което показват.  Още по-нелепи ще станат след  Чачо, убедена съм!

# 320
Не пада този рейтинг достатъчно  Grinning

Не мисля , че Ферит изглеждаше като мъжка п-ка За плячка пък съвсем не
Той беше инициатора на срещите и желанието беше негово с момичето Да , не стана по неговия план , но стана Grinning От моя житейски опит,  няма мъж ( с описанието на плейбоя на Ферит) , който ще откаже на покана за каквото и да е Пък и така или иначе сценаристът  върна фабричните настройки на Ферит и серии подред са забравени

Изключвайки  последната сцена  от контекста на сериала  , Взета сама по себе си  ми хареса
Ей така да имаш шанс да скочиш в рейтингов сериал Той Мерт  със Султан имаше химия , та тук ли  Grinning

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 09:55 от KrasiAnna

# 321
Не пада този рейтинг достатъчно  Grinning

Не мисля , че Ферит изглеждаше като мъжка п-ка За плячка пък съвсем не
Той беше инициатора на срещите и желанието беше негово с момичето Да , не стана по неговия план , но стана Grinning От моя житейски опит,  няма мъж ( с описанието на плейбоя на Ферит) , който ще откаже на покана за каквото и да е Пък и така или иначе сценаристът  върна фабричните настройки на Ферит и серии подред са забравени

Изключвайки  последната сцена  от контекста на сериала  , Взета сама по себе си  ми хареса
Ей така да имаш шанс да скочиш в рейтингов сериал Той Мерт  със Султан имаше химия , та тук ли  Grinning

Фабричните настроке на Ферит са повредени обаче

# 322
  • София
Очаквах повече да падне, АБ гледат заради Сейран, затова й добавиха сцени.
Ферит не е толкова надарен в рисуването на бижута, щом има нужда Сейран да му довършва рисунките.
Ако мислят да карат без СейФер сцени и по-зле ще стане.
Интересно ми е какъв ПР ще ни измислят тази седмица. Социалният рейтинг и той е доста зле.

# 323
  • Яко в Матрицата...
Мистери, очаквам нещо в реала да се случи 🤣

# 324
Ще взема да загледам този шербет
Продължава да държи доста висок рейтинг
Сигурно се случва нещо интересно

# 325
Сейран ги отнесе и новите и старите актриси,когато имаш талант,харизма и красота и пълниш сцената другите бледнеят и изчезват…и да понякога целия свят ще е срещу нея,но тя ще се пребори
Ферит толкова много я обича…последните серии и той много преживя и страда,но можеш ли да кажеш на сърцето си “Спри!Недей да обичаш!”….Да ще пробва и с други,като всеки мъж,но любовта му ще бъде само Сейран…
Аз всъщност гледам този сериал,заради любовната история и хрумките на сценариста и режисьорите /в множествено число,защото са много..явни и скрити…всеки гони интереси: гледам само да ме забавляват..Нито ще седна да ги коментирам,нито ще обяснявам на някой как е в реалния живот,защото всеки живее във собствения си сценарий

# 326
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿❤💙🤍🧿🧿🧿

# 327
  • Ямбол
Мараба и от мен ☕🤗
"Сцена на изкуството,изправен пред себе си,а не пред Сейро.Става въпрос за собствените му граници със или без Сейран.Тя е неговата червена линия. Обвинявайки я,ако тази любов някога е съществувала и дали е означавала нещо за нея и се изправя пред себе си пред същите тези въпроси."
Означава ли нещо?
Да означава ♥️

❤️  Сейран и Ферит завинаги ❤️
           ❤️ Когато сърцето вижда само теб ❤️

# 328
# 329

Само аз ли видях от къде мина ръката на Мерт/Ферит 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт