Отговори
# 210
Много добър епизод, наистина. Гюнгер има много добри хрумки.
Успя да противопостави и двете поколения  чрез реакциите им на интервюто на Сейран - лелките в автобуса и студентите в университета.

# 211
Нерва да не би да е дъщеря на Латиф. Нали имал няколко магазини, тя пък управлява много магазини. Да не се окаже игра на Латифа, за да си отмъсти на Халис

# 212
Може да започнат да работят заедно и тя за се влюби в него. Все пак след Пелин трябва друга интрига да измислят. Колкото и дълга бременност да кара все някога ще свърши Joy

# 213
Е дайте тоя път интригата да е от към Сейран , стига само за Ферит са вкарвали нови ..

# 214
Да си кажа за новата,знам,че не трява да обиждаме актьорите,но освен на травестит,по едно време ми заприлича и на анаконда
Целият щеше да го глътне

# 215
Даа , като зейна една уста , все едно е Боа и ще гълта слона.

# 216
Вече се чудя на Мерт как ги целува една по една всичките....
Тя направо щеше да го глътне....

# 217
Вал, може много да е загоряла, а той чаровник

# 218
  • Ямбол
Оооо така, момичета на мен ми хареса епизода очаквах,че ще остана много разочарована,но уви не съм.Шефика много добре направи,че каза тази голяма лъжа пазена с години наред.Ама нашата Сейро как се досети браво на нея 😘 и какво се оказа много праведния дядо с голямото достойнство е един голям балон,който ще се спука много скоро.Раздава морал пък е бошлаф работа ...както не е могъл да задържи леля Хатууч на времето така няма да може да задържи нито семейството си,нито богатството си ,нито гордостта и достойнството си...Вай бе Ферит Бей казваше,на Сейро,че е нищо без Корхан,а какво се оказа,че са Корхан кои ? И най-вече заради кого по-точно? 🤦 Обаче момичета,честно аз накрая на епизода,когато в главата на Ферит му изскочиха спомените със Сейран и как и каза,че я обича аз се разплаках 😢 толкова милно ми стана някак си се изпълних с надежда още повече - любовта е истинска ♥️ ...въпреки,че Невра искаше да го изяде в буквалния смисъл с тази голяма уста,нашечкия си взе палтенцето и си тръгна.🤞🤗 Пък Пело въобще няма да я коментирам, то при нея все едно и също...дано скоро и тя изгори 🙏 ,че да се махат тези тайни една по една.Впрочем корема  и имам чувството,че става по -малък,то това бебе миньон ли е 🤷 ..... Кая и той си поплака горкия, ама ще му мине...Суна как се стресна като видя как Нюкет си говори сама хаха много се смях 🤭😂😂😂

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 23:19 от roxy94

# 219
  • Яко в Матрицата...
Нали нямаше да пишем лошо за актьорите? Иначе и аз мога да се изкажа и не само за новата... Wink

Единственото хубаво нещо в този епизод беше ... Мердо SunglassesHeart Eyes Много беше хубав Heart Eyes

# 220
За пореден път се доказа да не вярвате на спойлери като на сляпо!
"аФрА нЯмАлА еКрАнНо ВрЕме, нЕ гЛеДаЙте" 🤪
Наистина не разбирам как може да се връзвате всеки път!
😂😂😂

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 23:31 от bellie_ellie

# 221
Абсолютно съм съгласна Рени, момчето ни е топ

# 222
Не искам да им търсят други, вече 50 серии го правят. Не им ли стигна това търсене ?  Време е да преборят миналото и ината си. Могат да ги противопоставят по друг начин, като дизайнери на бижута в два различни холдинга. Макар,че фендома няма да издържи на дълга раздяла. Joy

# 223
Аз не видях добре дали дадоха Сейран бременна, когато се обърна облечена в сватбената рокля или така ми се е видяло

# 224
  • Бургас
Доволна съм! Heart EyesПревъртяхме играта - отново сме на старт с Чапкънчето....ама повредено му е вече "сърцето" - станало е по-добро от колкото му се иска! Много добри попадения и с диалози и с ретроспекции....ще се гледа още веднъж Stuck Out Tongue Winking Eye Да видим и продължението все пак...

Общи условия

Активация на акаунт