Отговори
# 420
  • Дубай
Февруари излиза Гадар  не мисля, че нещо ще се промени дотогава.

# 421
Ив, назад си с новините, другата седмица стартира.

Мистери, мислиш ли Stuck Out Tongue Winking Eye

# 422
  • Яко в Матрицата...
Реалът ни зове, казвам аз Wink

# 423
Новият фраг е налице, някой знае ли къде мога да го гледам с някакви субтитри, струва ми се интересен.

# 424
Хм, ами ако това раздвоение на личността, шизофрения или там, каквото и да е при Нюкхет е предадено по наследство...?
Ами, ако е наследено от баща й?
Да не би от там да идва огромното противоречие, което виждам в него- толкова обичан и почитан от едни и  толкова мразен от други.... Да не би това да е нарушило работоспособността му и да е засегнало някои негови умения и Латиф с огромната си преданост да ги е покрил? За това е знаела само съпругата му...
Може би Халис много добре знае за имуществото на иконома си, защото именно той го е възнаградил за споделената тайна.
Между двамата има много дълбока връзка и доверие. Латиф пишеше стиховете, които Халис съчиняваше.
Не вярвам Латиф да прави всичко това под заплаха, не вярвам и Халис да не е наясно с тайният живот на Халис.
Интересна линия!

Ферит за втори път се опитва да се върне към стария начин на живот, само за да разбере, че вече не му принадлежи. Че, нищо друго освен Сейран не му носи радост и смисъл.
Нека продължава да опитва, ще разбива главата си все в същата стена Smirk
Но аз се радвам, че не ми го представят, като агонизиращ нещастник пред вратата на Сейран.
Пространство исках и го получих. Благодаря на Гюнгер Smirk
Сега да видим, кой пръв няма да издържи липсата на другия Grinning

Аз гледх със субтитри и не разбрах думите на гадателката към Суна, като връщане при Ферит... Вие защо това обсъждате?
Тя каза, че ще се върне в самото начало, но всеки вече ще е много различен. Че, счупената чаша, която промени съдбата й, ще изплати дълга си към нея.
С мои думи- ще рестартираш всичко, имай търпение. Ще получиш това, което заслужаваш.

Мила Гюлгюн, не съм съгласна с теб. Грешката ти не е, че позволи на Ферит да избере Сейран и така съсипа живота й, а в това че обсебена от себе си, си пропуснала да възпиташ момчето си да не съсипва чужди животи.

# 425
Момичета, знаете ли в кой сайт излиза най-бързо с автоматичен превод епизода? Или нещо на английски или бг? Колкото и едни и същи масови думи да използват и вече да им знам значението, пак си е тагаво с езика ...

# 426
Поли, руски пуснаха сутринта, английски не знам къде има. Който знае, да даде линк.

# 427
  • Ямбол
Част от разговора между Ферит и Суна :
Феро:" Няма да бъда успешен в този живот,ако живея като някой,който не съм! Въпреки името на Халис Корхан,аз ще реализирам бранда на Ферит Корхан! Затова този път не съм играч,а този който създава играта! За известно време моя дядо и аз имаме общи интереси и очаквания,това е всичко!
Суна: "Надявам се,че когато това време отмине,това което ще имаш в ръцете си да си заслужава това,което си загубил"

Феро май май ще се възползва от деди за колекцията и после битти...финитооо.
Както Кирилова беше казала,че дадоха лицата на хората на който Феро ще отмъщава 😉Сейро я нямаше сред тях,но деди беше ...ах ах как го чакам този момент ☺️

# 428
Много смях има в Х, след новината за Gaddar.
Онур така тичал за Сейферска сцена
https://x.com/nesdarlandm/status/1746159873279099391?s=46&t=Xb2m … NPHyb_KXNOwlstnng

# 429
Поли аз го гледах днес тук, има английски и автоматичен превод бг..
Горе долу разбирам вече и турски, и англ и български та превода става много лесно стига да си го формираш в главата 😄
Пусни си от тик-ток автоматичните субтитри на Бг в настройките, иначе няма да ти излязат.

https://www.tiktok.com/@ladymisse?_t=8j0DJRus6M4&_r=1

# 430
Няколко пъти чета, че Ферит може да се окаже син на Ифакат, но не виждам разсъждения по този въпрос.
BlackRose, каква е твоята теория, Гюлгюн и Ифакат знаят ли? Как е възможно?

# 431
# 432
  • Ямбол
Аз гледам епизодите тук : https://yoturkish.app/yali-capkini-episode-53/ с анг.суб 😉

# 433
Много смях има в Х, след новината за Gaddar.
Онур така тичал за Сейферска сцена
https://x.com/nesdarlandm/status/1746159873279099391?s=46&t=Xb2m … NPHyb_KXNOwlstnng

😂😂😂😂
Ще има другата седмица голям ПР да видим...
Сигурно Мерт и Афра пак ще ги засече Акиф някъде съвсеееемм слуучаййноо Smirk

# 434
  • Яко в Матрицата...
Песента е страхотна Heart Eyes

Коя подред жена държи ръката ти?
Защо те мами и краде сърцето ти?
Кърви ли още тази отворена рана?
Дори мисълта за това разбива сърцето ми!

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 18:32 от Reni 🧿

Общи условия

Активация на акаунт