Отговори
# 405
Те затова са изтрили поста .. много напечено им стана.Ще презаснемат сцени , така усещам.

После ще кажат, че спойлерите са били лъжа Smirk

# 406
Трябва ли друг сериал да ги натисне ,че сега да си оправят кашите...

# 407
Трябва ли друг сериал да ги натисне ,че сега да си оправят кашите...
Хубаво е ,че още имаш надежда ,че ще оправят нещо какво да ти кажа ;д

# 408
Цитат
Пък Кязъм все си мислех,че може да се промени да стане добър герой,но няма братче голяма гадинка.
То си я има поговорката : "Криво дърво се изправя, крив човек не се оправя".
И още една актуална: "Вари го, печи го, все си е тая".

# 409
Думите на Нюкет-Момиче,на което са причинявали само болка ще търпи,но в един момент ще направи на всички да е толкова болно,колкото е болно на нея самата

# 410
Сериалът ни си е добър и ще се гледа.
Ще се видят и новите дизита как ще тръгнат.
Смятам, че някой очаквани популярни имена разочароват зрителя при следващи проекти.

# 411
Аууу Бирсен е писала, че са изтеглили датата, заради спада на рейтинга на Рибарчето. От 19-ти започва, другата седмица Astonished

Супер

Дано не се бъркам , но филмът с Чаатай по Нетфликс ,който е на ОГМ трябва да излезе на 18.01 и тъкмо
И да не е с висок рейтинг новия сериал на Ча , първата серия ще се гледа Пък някои и напук ще продължат Grinning

# 412
Ах как искам да видя червените стрелки с по 3 процента рейтинги
бога ми мечта ми и Онур как яде сценария бесен в офиса.

Имам предложение за новата тема да сложа против уроки и тази която къдеше снощи из къщата да направя и гифче на Ферит който мете да гоним така злите духове?

Диди моля ти се, тази като я видях и се уплаших чак.

# 413
Аууу Бирсен е писала, че са изтеглили датата, заради спада на рейтинга на Рибарчето. От 19-ти започва, другата седмица Astonished

Супер

Дано не се бъркам , но филмът с Чаатай по Нетфликс ,който е на ОГМ трябва да излезе на 18.01 и тъкмо
И да не е с висок рейтинг новия сериал на Ча , първата серия ще се гледа Пък някои и напук ще продължат Grinning
Два нови излизат с него. Този по Фокс ще е наша конкуренция в Петък.

# 414
От продукцията са много мълчаливи днес. Винаги до сега качваха рейтингите и благодариха на зрителите, сега нищо....

Сутринта ми се мерна това в инстаграм, но не знам от официалния акаунт на Ялъто ли е!

Тия какво ми ги промотират тия двамата? На обложката на епизода, на фрагмента, пък сега и това 🤦🤢

# 415
  • Яко в Матрицата...
Ее, нека да дойде Гаддар 💃 Тъкмо по-бързо ще приключат с някои глупости и ще съберат СейФер.

# 416
  • София
Само дано не напишат Сейран бременна изведнъж, че малко като с на рибата историята ще стане.
Тази снимка с рейтинг не мисля, че е от официален канал, техните са по-различни.

# 417
  • Яко в Матрицата...
Като нищо ще я пишат бременна, те нямат много акъл и въображение… Даваха й хапчета, от 48 серия не се е доближавала до Феро, но ще е бременна. Докараха трета жена, за да покажат, че Феро се е променил, колко му е Сейро да е бремена 🙄

# 418
Само дано не напишат Сейран бременна изведнъж, че малко като с на рибата историята ще стане.
Тази снимка с рейтинг не мисля, че е от официален канал, техните са по-различни.

Само това остава...

# 419
  • София
Арабките коментират вероятността за две серии другата седмица. Ще видим, за мен това им е най-добрият вариант, ако 54-та е вече заснета.
Може и партньорска снимка да видим скоро Joy

Общи условия

Активация на акаунт