Отговори
# 720
Не сме правили никакви тестове, незнам какво беше това.
Вече е по-добре.

# 721
Честит рожден ден на Виктор, момчето на march23 Green Heart Да расте силен, любопитен, здрав и добър!
Весело изкарване.

Честит празник и на Божидар, детенцето на funn, той е празнувал вчера! Simple Smile

Kityty, радвам се, че вече е минал най--лошият етап от боледуването. Лично аз правя почти винаги тестове, за да знам кой е противникът. Така съм хващала грип, ковид, RSV. Съответно е по-ясно какво лечение да прилагаме.

# 722
Много благодаря So close!Още не мога да повярвам как минаха две години и бебето вече е палаво момче 😀.Нека да са ни здрави дечицата ,да растат и палуват !😀
Ние седмица преди рождения ден минахме един пролетен вирус.Май на бебчо му се размина,но Божидар една вечер беше с висока температура.
Тази година вече обърна внимание на тортата ,беше му интересна ,даже хапна малко.Усети се че всеки му дава подаръци и беше доволен.Сега няма да ходи на детска ,оставаме поне до есента вкъщи,да може и бебето малко да поотрасне и после ще видим.Още не говори,освен на бебешки си . Тепърва трябва да опитаме да махнем памперса .Въобще много задачи имаме 😀
Бебчо вече е на 4 месеца,повече бодува и много наблюдава батко си какво прави.Гука доста и започва да се сърди тези дни като го оставя в леглото.Иска и той да гледа и да е при батко си ,а не сам в леглото.А някоя от вас да се е сблъсквала с подобно нещо: забелязах на венците на бебока едни бели топчета,около местата на кучешките зъби са.Имате ли представа дали е нещо притеснително?

# 723
Честити да са рождениците в темата. Да са здрави и сравнително послушни Grinning

Моят син имаше такова нещо на горния венец точно около 4ти месец мисля че беше, казаха че е масно топче и ще се махне само. Няма място за притеснение. Сега след никненето на толкова много зъби честно казано не съм се и сещала да видя дали е там.

# 724
  • Sofia
Епщайн перлички - не са опасни.

# 725
Lady25, честитооооо! Пожелавам ти лека бременност и раждане 😊
Ние също правим опити за второ бебче, но за сега без успех. Ще се похваля, когато се случи и при нас 🥰

Иначе, за ясла не мислим за сега. Гледаме се. С настъпването на пролетта сме все по-дълго време навън и ни е много добре. Освен това, ходим и на плуване 😊
Напоследък има голям интерес към гърнето и бавно напредваме 😊 Ще видим, надявам се до 2-3 месеца да махнем памперса. Не му давам зор ... когато е готов, тогава.

Наложи ни се да отложим празнуването на рожденния ден, заради хрема, но пък се получи супер парти седмица по-късно 😊
И преди съм споменавана, че много говори. Мисля, че това допринесе малко да се успокои и все по-рядко имаме ситуации на тръшкане.
За сметка на това, няма умора. Супер енергичен е. Направо не знам, как издържа, предвид че вече не спи през деня.

Не знам, как ще прозвучи, но май в този период най-много се наслаждавам на майчинството (въпреки всичките трудности) 😄

Пътуванията също стават по-лесни. Предстои ни почивка скоро и нямам търпение 😊
Навсякъде сме заедно 😆 Все още не е спал с баба си или с някой друг. Две години неотлъчно до мама и тати 😄

kukli4ka456, при нас ситуацията е същата. Всички шкафове са заключени, иначе е ужас. Коша за боклук е на кухненския плот, а до тоалетна естествено ходим заедно 🤣 Единственото спасение са занимания за възрастни - готвене, месене, чистене, бърсане на прах, прозорци и такива неща. Играчките не са интересни. Искрено ти съчувствам.
 Ние сме много доволни от Монтесори яслата където ходим и хич не ми се иска да се местим, но не знам до кога ще издържим финансово, така че ще кандидатствам за държавна, но ще видим какво ще стане. Шансовете ни и без това са много малки. Дали няма някакъв шанс да го пусна на 2,5г директно на детска градина? Така ще си спестим малко стрес, но не знам дали има такива групи. Гледам, че има някакви яслени групи, но не пише от каква възраст се приемат за тях.
 И една хубава новина от мен. Ин витро номер 2 е с положителен резултат и хем съм много щастлива, хем съм в тих ужас от това което предстои 🤣

# 726
Еха lady честито!Как чета аз ,не съм видяла...Желая ти много лека бременност и пухкав финал ! Колко сладко ☺️☺️☺️

# 727
Ей, голяма патица съм! И аз не видях, че lady25 е бременна. Честито! Да мине по мед и масло. Как си? Кога ще разбереш пола?

# 728
Благодаря ви момичета❣️
Ей, голяма патица съм! И аз не видях, че lady25 е бременна. Честито! Да мине по мед и масло. Как си? Кога ще разбереш пола?
Аз съм добре за сега. Ранико се похвалих в групата. Все още на никой друг не сме казали, защото е много рано. Утре съм на преглед за сърдечна дейност. За пола ще трябва още доста да почакаме 🤣 Някак си си мисля, че ще е момиче, но ще видим. Аз и предния път така си мислех.

# 729
Lady, много е сладко ,че казваш първо на нас ♥️♥️♥️Аз така се развълнувах.☺️☺️☺️Стискаме палци всичко да е наред и да ни държиш в течение.Мойто второ калпазанче ми подаваше грешни сигнали 😂За Божидар бях сигурна,че е момче и така беше.Но Виктор много ме изненада 😂Ама и той е един малък хитрец.😀

# 730
  • Варна
Честито лейди Heart Exl Лека и щастлива бременност ти желая !
Ние сме на въртележката от рождения ден на Атия, все нещо изкача, ту единия, ту другия, а от сряда сме с положителни тестове за грип А и двамата. Вече съм на предела на силите си..
Иначе успяхме да празнуваме рд на Атия, поканихме деца, направихме парти и от там се почнаха разболяванките.
Сега по цял ден сме си вкъщи, ако не мрънка единия мрънка другия. Нашия тати го няма и аз се ядосвам сама.
Майка ми трябваше да идва другата седмица при мен, но и тя се скопосала болна и ще си откараме сами, не питайте как се ходи да се пазарува с две деца с по 38 градуса темп, как се готви, как се спи и т/н
Днес Валентино е  една идея по-добре, но Атия няма сили, за толкова бурно и жизнено дете, да спи по цял ден, представям си какво и е.
Помрънках, но при насс е тоова..

# 731
Nicolee, бързо оздравяване. Пиете ли т@мифлу? За грип на нас ни помогна.

# 732
Lady25, честито на цялото семейство, лека бременност, Nicolee на вас бързо възстановяване, на другите мъници весели игри и по- малко нерви за нас. Иначе да си споделя и аз, при нас яслата се отлага за сега, ходихме съвсем за кратко и се разболя, затова сега ще я задържи колкото можем, все пак имам още отпуска, иначе нас още ни мъчат забите и честичко през нощта не спим все едно е малко бебе, но какво да се прави. Труден ни е и периода с това, че понякога нито в триколката иска, нито пеша иска, само да се носим. Важното е, че времето се затопли и ще има повече игри

# 733
Здравейте момичета ,как сте 🌹 честито на всички мами похвалили се с бременност ♥️ нека мине леко и бебетата да са здрави и кротки . Наш рожден ден мина ,домашно парти с близки и приятели. На ясла се отказах да пускам Симеон,ще си се гледаме и без това сме на един акъл 😃😃😃 разбираме се . Сега и вече почва да си казва някои неща та е по-лесно комуникацията ,няма тръшкане за момента всичко е 6 . Пиша за съвет относно нещо малко странно за мен . 94 см мъж 15 килограма беля ,та от както последно ни мъчеха зъбите като, че ли предпочита повече шишето отколкото смислена храна . Споменавала съм че от година сме на прясно мляко ,та здрав ми е пу пу ,расте обаче заинати ли се и каже ли не - това е крайно и доста често оказва нещо вкусно и го заменя с мляко . Случайно да има такъв случай и при някоя от вас , помощ . Не искам да прибягвам до крайности ,за това дайте съвет 🌹🌹 П.С. това ужасно дъждовно време ,няма къде да се ходи ,не може да се уморява и с тая смяна на часа ... Дискотеката е на макс 😃 Дано дойдат слънчеви дни по -бързо ! Прегръдки за всички 🌹🌹

# 734
Танюша @, имахме и ние подобни моменти покрай никненето на зъби. На мен ми се стори нормално и не съм се замисляла много. Даже по едно време хич и не искаше за обяд нищо освен мляко, но постепенно си влязоха в релси нещата. Когато е болен понякога също се получава така. Даже в момента сме основно на кисело мляко. Щом детето си расте и е добре няма драма. Само гледай да яде по малко месо или яйца, когато може, че ние имахме доста дълъг период на мляко и накрая се оказа с анемия, но наваксахме с яйцата и бързо се оправи. Иначе и Алекс е със същите мерки.

С какво се забавлявате в тия мрачни дни? На мен вече ми се изчерпват идеите и се превръща в тазманийски дявол като му стане скучно.

Ние в понеделник бяхме на преглед и видяхме малката точица. Алекс се разплака, понеже реши, че ще ме били 🤣 Иначе поне за сега се радва, че ще имаме бебе. Идва да ми гушка корема и само го сочи и повтаря бебе, бебе 🤣 Много е сладко, дано е така и за напред 🙏

Общи условия

Активация на акаунт