Отговори
# 750
Аз съм с едно, родих я на 35 г и не планирам второ засега. Не знам как ще е след време. Но малката, както съм се оплаквала, е голям дявол 😈 много е палава, не слуша или прави напук. Уж са кротки рибите, но моята не е. В момента, който се обърна направила беля. Вчера надигна чашата с кафе, добре, че имаше само глътка на дъното, но после се люля като маймуна по катерушките и накарах едно по-голямо дете да я свали... А напоследък почна и да се бие и да бута децата по площадките за играчки...

И аз се чувствам без контакти с хора, които не са в майчинство.
За втора година не класираха детето за ясла. Мъжът ми мърмори, какъв бил смисъла да плащам частната ясла с заплатата си, по-добре да съм си гледала детето или да търся по-добре платена нова работа.

Но това с мъжа е друга тема. Хора мъжете ви мрънкат ли, че са все уморени? Пуфтят ли, ако  детето прави бели?

Дайте съвет за витамини или нещо за сън, не знам какво да правя, да подобря настроението на моя мъж (сексът, не е трайно решение , помага само за час-два) останалото време е все сърдит.

Момичета, на каква възраст се, бременните с 2ро
Аз съм на 33 и ми настръхва косата като си представя, че ако забременея и родя към 35, детето като е на 20 примерпо, аз ще съм на 55 иии само някакви такива сметки си правя и ми умира ентусиазма. Отделно от едно майчинство в друго мисля, че ще изчаткам.
 На финала на първото майчинство съм и се чувствам напълно безполезна и деградирала без контакти с хора, които не са в майчинство...има ли и други което с в тези размисли 😀

# 751
Аз с мъжа нямам никакъв проблем. Върнах се на работа и когато почива,той гледа детето,а през другите дни моята баба. За два месеца ходи 6 дни на ясла и след това беше болен 3 седмици. За момента изчаквам с тръгването отново.
Честно казано,откакто имаме дете,с мъжа ми станахме още по-близки. Но и ние не мислим за второ,защото и с едно си е голямо приключение.

# 752
kukli4ka456 , не си сама. И нашето малко дяволче е такова, но всеки път си казвам, че всичко е период и го приемем сравнително леко. Все пак са деца, а не войници. ММ обаче постоянно мърмори и ме обвинява, че аз съм го направила такъв и имаме доста сериозни разминавания във възгледите за възпитание. Честно казано той ме изнервя повече от детето 🤣 Отделно, че и секса при нас принципно решава проблема, но от както съм бременна вече 3м е мираж, а и на мен хич не ми е до това. Тази бременност я карам много по- тежко, непрестанно ми е лошо, майка ми почина преди месец, а на ММ му е все тая. Прибира се от работа, къпе се, вечеря и доста често е заспал много преди нас, независимо на мен колко ми е зле😡  😘 Стискай зъби и знай, че е момент, който ще отмине. Мъжете се свързват с децата към 3 годишна възраст, когато вече могат да говорят с тях нормално, така че малко остана 🤗

# 753
lady25 Много напрегната ситуация ми звучи при вас. Силни прегръдки ти изпращам. Kissing Heart

kukli4ka456 За мъжа като споменаваш твоя, май моя не мрънка толкова. Приема нещата, даже понякога по-добре от мен, а аз паля бързо фитила. Моята драма с него е, че не се занимава с нея така както аз и се опитвам да приема, че и двамата имаме различни виждане за време прекарано с детето. Важното е на нея да й е добре и да е доволна, та така. Гледам да му оставям някакво време за него си, като с малката ходим на детски занимания тип little gym, kindyroo, да се возим на автобус и подобни.

Иначе аз да се похваля, че действаме смело напред с памперсите, като от 18.04 е без дневен памперс и за дневния сън, а от 07.05 махнах и нощния памперс, че сутринта на 07.05 ми каза как не искала да си маха памперса и иска с него да си ходи и аз бях ок това е трябва да махнем. За протокола тя вечер не искаше да й слагам памперс, но аз й слагах след като заспи, защото през нощта пишкаше и така. Имахме няколко успешни вечери, но днес се събуди мокра и беше пишкала в гащите. Сега малко кашля и се чудя колко ли време е спала морка, дали е настинала, дали правилно я пуснах на градина/ясла и така.

Да ви кажа и още нещо, че засякох аз lady25 и в темата за ноемврийските майки тази година, та живот и здраве нашата девойка ще става кака. Моята бременност си тече горе долу както и миналата, в началото ми беше бая зле, този път главно вечер ме хващаше и понякога едвам имах сили да сложа детето да спи, но вече са по-добре нещата и така даваме смело напред към новите предизвикателства.

Успех на всички!

# 754

Общи условия

Активация на акаунт