Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 72 909
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Etoile, с чиста кръвна плазма prf или с нещо добавено?

# 436
Хармониката не дава обем, прави лифтинг и plump

# 437
  • София
Etoile, с чиста кръвна плазма prf или с нещо добавено?
Добавя се фибрин.

https://skinline.bg/bg/prf-plazma-bogata-na-fibrin/

# 438
JACKLIN* за мен си много си хубава и без намеси Simple Smile Пробвала ли си с по-лека артилерия в домашни условия, уреди като Дерма Пен  или ретиноиди Simple Smile
Мисля, че при теб ще е достатъчно.

# 439
Мажа всичко аз , корейската система спазвам плюс Трет. Външно правя каквото мога, но и отвътре си иска подложка. На снимка не се хваща, но в движение вече си има и отпускане на контура леко.
Благодаря за мненията и тук и на ЛС🌸

# 440
Две страници назад имаше снимка на лице с Хармоника и имаше добавен обем. Беше станало много хубаво, но обем определено имаше.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 19:19 от marigold_

# 441
Жаклин, да ти имам проблема /и контура🙏/, това да го имаш естествено и какво търсиш не знам.
За изравняване на тена пилинги и мезотерапия, само това.
Иначе аз се кълна в Елансе, изравнява тена и дава лек плъмп ефект, но до месец има някакви макар и минимални обеми. Все пак сферите се вкарват с някакъв гел, който за кратко дава обем на инжектираните места.

# 442
Изтървах Жаки, но съм сигурна че е прекрасна!

# 443
Изтървах Жаки, но съм сигурна че е прекрасна!
и аз я изтървах, а исках база за сравнение, че май сме наборки:)
Жаки, покажи се на лични, моля. Не съхранявам лични данни, ще те изтрия веднагически.
Моят контур отиде по дяволите буквално за 2-3 години, тоест откакто съм на 40.
Нещо друго, различно от филърите, бори ли го?

# 444
Две страници назад имаше снимка на лице с Хармоника и имаше добавен обем. Беше станало много хубаво, но обем определено имаше.
Това не е обем а плъмп ефект и лифтинг. Хармоника не стои както стои филър, с филъра се прави изграждане на конкретна зона, стои остро, може да се получи ефект питка и т.н., с Хармоника такова не може да се направи и не може да се овърфилне с нея. Тя освежава и леко плъмпва

# 445
Момичета, как да съчетая карбонов пилинг и Генезис с BioRepeel? Колко време разлика между процедурите трябва да има? BioRepeel ще направя 3 процедури през 10 дни.

# 446
Момичета, кое бихте сложили първо - ботокс или филър в брадичка?

# 447
Едновременно можеш.

# 448
Знам, но ако се правят при различния специалисти ми е въпроса, Simple Smile

# 449
Може би филър.

Общи условия

Активация на акаунт