Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 68 906
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, някой запознат ли е с /правил ли е Fotona Smooth Eye (https://reversesofia.com/dt_procedures/%d0%bb%d0%b0%d0%b7%d0%b5% … 0%be%d0%bd%d0%b0/)

# 511
Възстановяване в какъв смисъл? След косопад ли? От колко време липсва коса? За мъж или за жена?
Аз лично съм мъж, предполагам жени ще ми отговорят тук, било личен опит или ако на някои мъжете им са си правили.. Причините за косопада може да са различни но регенерацията на фоликулите доколкото знам работи по един и същ начин. В последните три години изгубих коса така че трябва все още да има шанс... Стига методът да действа, виждам че доста се рекламира за такава цел.

# 512
  • в 1001-та нощ
Има ефект, ако не е минало много време. Свържете се с д-р Михайлов от Скин лайн - има опит с това. Планирал е да специализира присаждане на коса, докато не вижда ефекта от плазмата. Има и протоколи - плазма и мезо, редуват се. Ще Ви обясни, както и ще Ви каже какво е реализстично да очаквате.

# 513
Здравейте, дами. Днес звънях в кабинета на доктор Лекова и за съжаление още не записва часове и не се знае кога ще започне. Дано всичко е наред с нея. Моят ботокс и устни обаче имат нужда от touch up. Много се чудя къде да отида. Харесвам много Лекова, защото наистина разбира като й кажа, че искам минимални промени, които само аз да си виждам. Дерма акт ги изключвам поради тази причина, защото и от двамата лекари, с които се сблъсках там, останах разочарована. Просто мненията ни за това какво са естетични резултати не си съвпадат. Препоръчайте ми дерматолог в София с лека ръка, който е майстор на едва-забележимите промени, без никакви уау ефекти.

# 514
Не знам в Дермаакт при кого сте била,препоръчвам Ви д-р Присадашка.
Дано скоро се върне д-р Лекова,наистина е много премерен лекар.

# 515
Трендафилова и Чилингирова също да много умерени в Дерма Акт, Георгиевски.Там има много лекари вече:

# 516
Вчера си поставих филър в устните. Мажа ги постоянно с балсам, но са сухи и се белят. Предния път нямах такъв проблем. Някоя от вас изпадала ли е в подобна ситуация?

# 517
Аз бях така. Като напукани въпреки мазането. И в момента са ми така, може би е заради сезона. Не виждам друга причина

# 518
Д-р Чилингирова се съобрази с моите желания, но дълго време ме убеждаваше, че трябва да ми сложи 3 мл. филър в скулите, защото иначе нямало смисъл. Това преди няколко години, де.
По принцип, при който и дерматолог да съм ходила, винаги са се съобразявали с желанието ми за малки количества, но на повечето им личи, че не им е приятно.
За д-р Люси Попова съм чувала, че е много умерена, а често и отказва корекции, ако по нейна преценка няма нужда, но аз лично не съм я посещавала.

# 519
Позната ходила при тези Генчеви, дето напъват да пробият, цитирам- изглеждат адски евтино и зле коригирани те самите, с лоша, пореста кожа, с проскубани екстеншъни. Иначе тази Даниела е била много внимателна и подробна, педантично почиствала всичко. Но моята позната само за мезо се е навила, за устини, виждайки техните и на  пациентките, които е видяла, не се е престрашила 🫣

# 520
Резултатите, които виждам от Генчеви са потресаващи. Неслучайно ходят най-различни поп фолк певици…

# 521
  • Варна
Здравейте 🙂 Филър в околоочията слагал ли е някой? Бихте ли ми споделили повече за процедурата 🙂

# 522
Аз която слагам каквото ми кажат без много да го мисля, филърите около очита ме плашат. Казват че деформират кожата за постоянно и разграждането не е сполучливо.

Аз съм доста разочарована от последния филък който ми слагаха назалоаб. Имам чувството че се стопи за 1 месец... почти съм навита да ми сложат пак от този, който ми капсулира преди 2 г.

# 523
Аз ходя при д-р Ганчеви и по-точно при Марияна Ганчева от няколко години. Мога да кажа, че съм изключително доволна. Правя доста неща при нея - ботокс, филъри, мезо терапия на лице и на крака и дупе(за целулит), Склупртра и скинбустери. Освен резултати, които имам върху кожата си, мога да кажа, че съм много доволна от факта, че не ме гледа като банкомат за пари.
Не съм с надуто лице или голяма уста. А като започнах бях с петна, широки пори и т.н.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 17:55 от Desy_Stz

# 524
  • София

Аз съм доста разочарована от последния филък който ми слагаха назалоаб. Имам чувството че се стопи за 1 месец... почти съм навита да ми сложат пак от този, който ми капсулира преди 2 г.
Кой са филърите? И изчесващия и капсулирания.
Аз за съжаление разграждам супер бързо Рестилайн.
А този, който ми сложи Михайлов ми държа близо 2 години, но не помня кой беше.

Общи условия

Активация на акаунт