Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 68 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
KPP, дали ще може да ми го сложи без да ми се свлече челото и да ми паднат веждИте?!🫣

# 616
KPP, дали ще може да ми го сложи без да ми се свлече челото и да ми паднат веждИте?!🫣
На мен при него точно това ми се случи. Плюс 3 дни ужасно главоболие.
Първият път като слагах при него нямах падането на веждите, само пих хапче за глава два дни. Каза, че било нормално. Втория път имах и този бонус. След това смених лекаря. Никога при друг не съм имала тези ефекти.
Иначе е симпатяга и приятен за общуване, но при мен постоянно настояваше за повече количество продукти, от каквото аз категорично нямах нужда, защото лицето ми е малко и нямам някаква сериозна загуба на обем. Доверих му се в началото, но след това не се харесах. Да не говоря, че всеки път когато го посещвах имаше различно мнение, което често си противоречеше с това от предходната процедура.
Радвам се, че го смених с две думи.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 11:29 от Like_Smoke

# 617
Ясно, благодаря за отзива 🥰
Вече не знам, няма да сложа накаря.
Не мога да ходя пак кат Барни Ръбъл 2 месеца. То ми се променя физиономията с това свлечено чЕло:( Ще си бръчкам май и това е. Не става ни с бейби дози, ни с различни лекари. То самата Трендафилова не ме ще🫣 Всичко опита жената, в косата чак бие и пак пада:(
Ще събирам кураж за бару лифтинг май. Ма не още. Малко кат катедрала ще остарявам и като се реша ще ви дам отзиви поне😅

# 618
Моят държи около 4 месеца някъде, но винаги ходя на ретуш. Слагат ми малко единици, около 10, само на челото и евентуално на гневната.

# 619
  • София
Like_Smoke това е много неприятно.
Аз съм слагала при Чилингирова и при Михайлов, като съм доволна от Чилингирова, но като четох колко доволни са останали някои от Георгиевски и реших да го пробвам - имам час в понеделник. Нямам търпение за ботокса, но не искам да ходя с "паднало" чело.
В сряда съм запазила час и за морфеус на цяло лице, правила съм на шия и съм много доволна ( в дермаакт).
Интересувам се и запроцедури за стягане на кожата и против целулит, но не ми се наливат много пари за краткотрайни резултати.

# 620
А може ли да се сложи ботокс само на пачи крак без челото и цената различна ли е?

# 621
Може.Някои работят на зони, други на единици.

# 622
Like_Smoke това е много неприятно.
Аз съм слагала при Чилингирова и при Михайлов, като съм доволна от Чилингирова, но като четох колко доволни са останали някои от Георгиевски и реших да го пробвам - имам час в понеделник. Нямам търпение за ботокса, но не искам да ходя с "паднало" чело.
В сряда съм запазила час и за морфеус на цяло лице, правила съм на шия и съм много доволна ( в дермаакт).
Интересувам се и запроцедури за стягане на кожата и против целулит, но не ми се наливат много пари за краткотрайни резултати.
Теди, при теб може да не стана така, спокойно. Аз като цяло почти нямам мимика в зоната на челото и затова при мен ботоксът държи доста време и си мисля, че не ми е нужно голямо количество. Просто Георгиевски слагаше много или на неподходящи за моето чело места, знам ли. Никога след това при друг лекар не съм имала такъв неприятен резултат.

За целулит - аз съм доволна от венус легаси, който съм правила в Нирвана. Взимам по 3 процедури в пакет, защото почти нямам - целогодишно си правя масаж с вендузи и венусът просто допълнително позаглади кожата.

# 623
Здравейте,
някой да е правил хидродермабразио dermaclear в лазерен център Сатори? Като цяло дали си заслужава процедурата? Кожата ми е смесена с разширени пори на носът и около него.

# 624
Не знам дали не  е по-добре да сложите Ботокс след като направите морфеус

# 625
Аз за ботокс съм доволна от д-р Йорданова от Скин консулт. 2022 ми сложи 37 единици; 2023 - 44;. Подновявам веднъж годишно.

# 626
Здравейте,какво ви е мнението за този пакет
На 50г.съм и имам бръчки около очите,не съм се правила никакви други процедури.

# 627
За бръчките около очите на първо място е ботокса,нищо друго няма смисъл, ако първо не се блокира мускула, за да се омекотят и после вече може мезотерапии. Ако са вече налични по-дълбоки бръчки,даже преди ботокса е добре да се направи нещо апаратно и тогава ботокс и мезо.
Макар че аз съм спряла да правя каквото и да е апаратно по лицето си,в дългосрочен план не ми действат добре на подкожната мазнина,която в моето лице е много малко и постоянно гледам само да пълня .

# 628
В коя част от лицето може да се постави Хармоника?

# 629
Aadii, цената е супер!
Ефект на освежаване и стимулиране на коллагена. От 1 мезо около очите няма да има уау ефект, но пак ще хидратира областта.

Общи условия

Активация на акаунт