Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 68 767
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро ,отивам вмера н клиника med 1 beauty  и ми казват не може да сложим нови устни филъра ви е мигрирал,взех да мигам на парцали и да питам защо,все пак уж е високо качество juvederm поставяла съм 2 пъти и при двама Др Инна бабаян и др Сарпетсас в vogue clinic 😃добре са ме направили че да имам миграция .Няма да го резорбирам тази дерватоложка каза да чакам поне още 2 месеца и може да се постави нов,а според вас били ли сте с мигрирал филър на устни 😅аз даже се чудя дали изобщо да ги правят пак и да си ги оставя без филъри.Миграцията не е грозна ,не е криво имам балончета 🙄бели

# 571
Някой може ли да даде всъщност отзиви за M1 beauty clinic? Предлагат доста по-ниски цена в сравнение с останалите клиники…

# 572
Някой може ли да даде всъщност отзиви за M1 beauty clinic? Предлагат доста по-ниски цена в сравнение с останалите клиники…
Аз ще ви осъществя отговор "не ходете"вчера една жена им дигна скандал,друга уж и сложиха филър я излезе все едно няма.😃

# 573
Момичета, малко е оф топик, но мога ли да ви попитам. Днес се събудих с много подпухнало лице. Някоя идея как да сваля това подуване?

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 09:29 от Eli..........

# 574
На мен също ми е мигрирал Жуведерм,не отгоре,а отвътрешната страна на устната и не го виждах докато не ми го показа лекарят.Разградихме и след това сложихме Рестилейн.Не виждам нищо странно.Всички филъри мигрират не е въпрос на марка.

# 575
Момичета, малко е оф топик, но мога ли да ви попитам. Днес се събудих с много подпухнало лице. Някоя идея как да сваля това подуване?
Обтриване с кубчета лед. Може и да се направи отвара от зелен чай/мента или друг/ във форми за лед и те да се ползват след това. Има и специални масажори, които се изстудяват. Аз ставам с подпухнали очи и всяка сутрин ползвам изстудени пачове. Имам за еднократна употреба /български и корейски/ и за многократна употреба /тях ги ползвам със серум отдолу или гел от алое, които също държа в хладилника/.

# 576
Хубаво е да откриете причината - храна,медикамент,тежка вечер.

# 577
Може да направите лек масаж за дрениране на тъканите. Но ако се повтаря, трябва да търсите причината. И да наблюдавате дали е само лицето или и при друг крайници.

# 578
На мен също ми е мигрирал Жуведерм,не отгоре,а отвътрешната страна на устната и не го виждах докато не ми го показа лекарят.Разградихме и след това сложихме Рестилейн.Не виждам нищо странно.Всички филъри мигрират не е въпрос на марка.
Разграждането болезнено ли е много? Бях при д-р Ванеска за консултация, понеже исках да се разделя с една грозотия създадена ми от д-р Михайлов преди години, който инжектира филър и от вътрешната страна на устните в лигавицата. Това при усмивка се вижда, едни топчета, неестествена маса,  която се получава и при миграция. Но тя ме разколеба, защото било много болезнено и опитахме да компенсираме с динамичен Теосиал 3. Ванеска работи с канюла...брррр....умрях от болка

# 579
Боля ме толкова, колкото като ми правят устни, а мен доста ме боли.Чак пък много болезнено не е. Неприятно е подуването след това.

# 580
Разграждането ме боли повече,може би защото пари самият продукт.Също така не всеки слага упойка преди разграждането.Но чак пък да ме откаже лекар,не.Търпи се.

# 581
Исках да си запиша час за Клаклова, тя пък излязла в майчинство...
Много ме е яд, сега се чудя при кой да отида.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 11:19 от monii

# 582
Благодаря ви.
Мисля че подутото ми лице е от 500мл чай, който пия точно преди дп си легна.. сложих чайовете влв фризера и след малко ще ги лепна за 15мин. Благодаря

За разграждането, мен си ме боля. Филъра се беше стегнал като гума, но не е непоносимо.
Скин бустера ме боля повече.

# 583
Аз пък след Елансе в назолабиални имам марионетни бръчки. Потресена съм . Не съм имала

# 584
Исках да си запиша час за Клаклова, тя пък излязла в майчинство...
Много ме е яд, сега се чудя при кой да отида.

Ее, и аз исках за март месец. Какво мислите за Битолска за устни? Или други препоръки?

Общи условия

Активация на акаунт