Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 68 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Чилингирова ми прави на мен много хубави устни.

# 586
+1, но от Жуведерм.
Получиха ми се преди години. Радиес малко оправи положението, но наполовина. Валянова предлагаше да ги запълни с филър и да оформи брадичката, но не мога да се престраша. Може би ще пробвам Потенза.
Кажете, ако намерите решение.

Аз пък след Елансе в назолабиални имам марионетни бръчки. Потресена съм . Не съм имала

# 587
  • София
Аз съм много доволна от устните, които ми направи Трендафилова.

# 588
Аз съм доволна от др Ивелина Дичева.

# 589
Аз решение едва ли ще намеря. Чувствам и лицето си подпухнало и изменено като овал, а дори не съм пипала друго освен мазо и устни. Стигнах до извода, че пипнеш ли едно то "отваря"за решаване (оправяне)друго.

# 590
Не. Вяра, не е така, но не сте при Вашия лекар.Аз съм пускала снимки преди/след.Много дъм доволна от всичко, което съм правила по лицето си.

# 591
  • Plovdiv
Етоиле браво

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 16:57 от Penelope77

# 592
  • София
Според мен е възможно.
По групите се срещат подобни случаи (по спомен съм чела за радиес).

# 593
  • Варна
Някакви лекарства за щитовидна жлеза вземате ли?

# 594
  • Plovdiv
Чилингирова и аз я харесвам

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 16:58 от Penelope77

# 595
  • Варна
Защото дават такива реакци тези лекарства понякога и то съвсем внезапно. Ако сте прекарала вирус също може да е причина.
Според мен малко вероятно от Хармониката, но знае ли човек вече.

# 596
ДХЗ, възможно е. Но аз така или иначе с такива корекции бележа тотален неуспех. Преди време два чифта импланти в рамките на година (заменени заради инфекция) и в крайна сметка си останах с дренажи и нищо повече.
Може и да не сте ме разбрали. Просто назолабиалните са си подхождали с по-долу отпуснатата кожа и сега, когато са почти изпънати , отдолу блесна красота.

# 597
  • Plovdiv
За подпухнало лице-диуретичен чай

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 16:59 от Penelope77

# 598
  • Велико Търново
Здравейте! На 47 години съм и много ми,, вади очите,,  свличането на клепачите, придават ми уморен вид, и само с ботокс на околоочния контур, положението не се оправя. Кой специалист бихте ми препоръчали за неоперативна блефаропластика?

# 599
Здравейте,

Бихте ли споделили към днешна дата от кой доктор сте доволни за поставяне на ботокс?
До момента съм поставяла три пъти като два от тях в Skin line и един в Денкова, но след макс 2-3 месеца отпуска и бръчките си  възвръщат първоначалния вид. Струва ми се доста кратък период.

Колебая се за лазер Lumenis ResurFX, дали има някой правил процедура с цел анти ейдж? Доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт