Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 68 752
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Дали и лазер Дженезис има същото действие - да топи подкожните мазнини? Помага ми в борбата с розацеята и ще е жалко, ако и той стопява лицето, защото моето лице е доста слабо..

# 646
Момичета, някой да има впечатления от Allure aesthetics и по-конкретно за работата на д-р Александра Манолова?

# 647
Какво да очаквам от мезотерапия Jalupro и има ли такава мезотерапия с лифтинг ефект?
Също и в областта на марионетните имам хлътване, ще повлияе ли?

# 648
  • при Arctic Monkeys
Намам лифтинг ефект, но се подобри качеството на кожата- пори, фини линии и позапълни хлътването около очите. Можете да пробвате за марионетни, но не окаквайте запълване като от филър.
Аз постепенно изоставям филърите, наблюдавайки дългосрочния ефект върху моето и други лица-изпъкване на скулите и хлътване и смаляване на очите, оптично смаляване на темпоралната зона, за сметка на изпъкнали скули и пр. екстри, които всъщност състаряват лицето.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 12:35 от karmacoma

# 649
Аз също не видях лифтинг ефект от Jalupro, но имаше прекрасен резултат  по отношение на тургур, фини линии и бръчици, тен . Кожата ми придоби блясък и свежест, около очите по- скоро ефектът беше леко вплътняване и изчистванв на фините линии. Определено не запълва, а по- скоро освежава и изчиства тази мезотерапия. Харесвам този продукт. Лично на мен ми я добавят често и съвместно с други процедури.

# 650
А има ли такава мезотерапия с лек лифтинг ефект и колко време държи ефект от мезотерапия?
Досега съм правила само на Filorga NCTF и ефект почти никакъв, затова съм малко скептична към мезотерапиите.

# 651
А има ли такава мезотерапия с лек лифтинг ефект и колко време държи ефект от мезотерапия?
Досега съм правила само на Filorga NCTF и ефект почти никакъв, затова съм малко скептична към мезотерапиите.
Колко процедури прави от Филорга?

# 652
alethea, две процедури, леко освежаване и нищо особено.
В търсене съм на хубава мезотерапия, с лек лифтинг ефект, но и с леко запълване.

# 653
Няма как да има лифтинг ефект от мезотерапия според мен. Такъв видях веднага след процедурата и все още го има от Хармоника.
Запълваща видимо мезотерапия е Сунекос 1200,но пак не е особено трайна,трябва да се прави всеки месец.

# 654
…….
По- скоро от терапия със скин- бустер продукти има известен лифтинг ефект. Скин- бустерите са някакъв междинен етап между мезотерапия и филъри, конци, оперативен лифтинг. Затова са ефективни и донякъде лифтиращи за по- леки проблеми.

# 655
alethea, две процедури, леко освежаване и нищо особено.
В търсене съм на хубава мезотерапия, с лек лифтинг ефект, но и с леко запълване.
Благодаря, записах си час за нея и затова питам.
Целя леко запълване под очите.
Колебая се и за juvelook

# 656
  • Бургас/Пз
Момичета, може ли да споделите мнение за този продукт Скинбустер Juvederm Volite. Правила съм три пъти скинбустери, но все са били с трайност 3-4 месеца, а този го дават 6-9. Заслужава ли си наистина?

# 657
Не,въобще не си заслужава,все едно нищо не бях правила,изобщо не мога да нарека Во лайт бустер.

Момичета, може ли да споделите мнение за този продукт Скинбустер Juvederm Volite. Правила съм три пъти скинбустери, но все са били с трайност 3-4 месеца, а този го дават 6-9. Заслужава ли си наистина?

# 658
Поставих филър в устните си преди около две седмици. Забелязах, че имам едни образувания като топчета на местата, на които са били убожданията. Дали ще се разнесат?

# 659
  • София
Привет, момичета, дали случайно някоя си е правила процедура за премахване на двойна брадичка и да е имало ефект? Ражгледах TITAN, HIFU, SculpSure® и Venus Legacy™  и не разбирам каква е разликата между всички. На 30 години съм, ако това има значение, двойната брадичка ми е генетична. Благодаря предварително за отговорите! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт