Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 68 724
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Слагала съм два пъти и резултатът е повече от желан, стана супер.

Сложих и аз в назолабиални при д-р Михайлов, както и в марионетни, но аз нам имам и депресии и от акне от пубертета. За сега се получи много добре, тъй като сложихме и над веждата защото имах и там хлътвания в слепоочията и се получи едно цялостно хармонизиране, но как ще се държат филърите във времето не знам.

# 661
Привет, момичета, дали случайно някоя си е правила процедура за премахване на двойна брадичка и да е имало ефект? Ражгледах TITAN, HIFU, SculpSure® и Venus Legacy™  и не разбирам каква е разликата между всички. На 30 години съм, ако това има значение, двойната брадичка ми е генетична. Благодаря предварително за отговорите! Simple Smile

Според мен двойната брадичка добре ще се повлияе като разградите мазнините с липолитик.

# 662
  • пловдив
Здравейте, момичета! Да ме извините, че съм толкова невежа по въпроса с мезотерапия, едва днес разбрах, че има такава за тялото с цел отслабване и целулит, върнах се назад по темите, но не намерих информация по моя въпрос! Много моля ако някоя от вас е правила да сподели опита си, цените как вървят и всичко, което се сетите Simple Smile
Енджи Касабие предлага тази услуга в сайта си, така разбрах и започнах да търся отзиви…

# 663
Привет, момичета, дали случайно някоя си е правила процедура за премахване на двойна брадичка и да е имало ефект? Ражгледах TITAN, HIFU, SculpSure® и Venus Legacy™  и не разбирам каква е разликата между всички. На 30 години съм, ако това има значение, двойната брадичка ми е генетична. Благодаря предварително за отговорите! Simple Smile

Според мен двойната брадичка добре ще се повлияе като разградите мазнините с липолитик.

И аз съм с такъв проблем-двойна брадичка.
Правих радиочестотен лифтинг, ефект 0.

Къди, то липолитика ще повлияе ама не се знае на кои места колко липолитик ще сложат, как ще преценят, какво ще стане с кожата след това като изчезне мазнината, как ще се свие, много въпроси, малко отговори. Веднъж като се опари човек и после започва да мисли за всичко. Щото много реклама, а после-нищо.

# 664

Къди, то липолитика ще повлияе ама не се знае на кои места колко липолитик ще сложат, как ще преценят, какво ще стане с кожата след това като изчезне мазнината, как ще се свие, много въпроси, малко отговори. Веднъж като се опари човек и после започва да мисли за всичко. Щото много реклама, а после-нищо.

Точно за това има лекари и консултации.

# 665
Скрит текст:

Скрит текст:

[/spoiler]

Точно за това има лекари и консултации.
[/quote]

Лекари и косултации има.
Отговорност няма.

Като чета тук от няма и 1мл филър в устни и пак стават бучки...

На моя приятелка са й предложили филър за двойна брадичка?

# 666
  • Варна
Karmacoma, колко струва една такава мезотерапия Juvelook в Skinline?

# 667
  • Варна
Момичета,имате ли мнение за redensity 2 teoxane

# 668
Търся процедура, която успешно да премахва пигментни петна. Плодов и химически пилинг никаква не я свършиха при мен.

# 669
  • Там където
Търся процедура, която успешно да премахва пигментни петна. Плодов и химически пилинг никаква не я свършиха при мен.

При мен стари пигментни петна изчезнаха с тази технология- ANTHÉLIA®. Провери къде има в София (ако си от София) за да не каже някой, че правя реклама на определено студио

# 670
Момичета, може ли да ми дадете информация за процедури Потенза RF? Има ли ефект за лице и тяло? Когато си правиш Склуптра или скинбустери, кога може да се прави процедура с Потенза? Всякаква информация би ми била полезна

# 671
Karmacoma, колко струва една такава мезотерапия Juvelook в Skinline?
Мисля че тя спомена  Jalupro.

Някой пробвал ли е Powershape за тяло? Има ли ефект?

# 672
  • при Arctic Monkeys
Jalupro classic
250 плюс 15 лв. за упойка.
Има и вариант суперхидра , 3 мл. за 300 лв. Можех последно да направя такава, но искаха да ми я поставят с канюла, а аз не съм почитател на канюлите и определено не са за моето лице.

# 673
Jalupro classic
250 плюс 15 лв. за упойка.
Има и вариант суперхидра , 3 мл. за 300 лв. Можех последно да направя такава, но искаха да ми я поставят с канюла, а аз не съм почитател на канюлите и определено не са за моето лице.

Колко такива мезотерапии трябва да се направят за някакъв ефект?

# 674
  • Plovdiv
Как се прави повдигането на веждите ,виждам много дами с много неествествено повдигнати вежди,С какво се прави?Ботокс?Или конци?Не вярвам всяка да е оперирана.

Общи условия

Активация на акаунт