Лято в Албена 2024г.! (Тема 1)

• 49 448
  • 776
  •   1
Отговори
# 270
Ние в неделя заминаваме на семинар и сме настанени в хотел Оазис. Като чета коментарите и ми настръхва косата. Някой бил ли е скоро и има ли нещо положително в този хотел?

# 271
Ние в неделя заминаваме на семинар и сме настанени в хотел Оазис. Като чета коментарите и ми настръхва косата. Някой бил ли е скоро и има ли нещо положително в този хотел?
Местоположението

# 272

Местоположението на хотела е супер, намира се до двата хотела Фламинго (малкото фламинго и гранд хотела)

# 273
Знам къде се намира хотел Оазис. Питам за стаи, храна, хигиена. Наистина ли плажа му е далеч? Някой с пресни отзиви?

# 274
Знам къде се намира хотел Оазис. Питам за стаи, храна, хигиена. Наистина ли плажа му е далеч? Някой с пресни отзиви?
Не са много "пресни" впечатленията ми, от около три години може би. Стаите са нормални, храната беше изключително ограничена като разнообразие, предимно полуфабрикати, хигиената в ресторанта - нула. Имаше ученически групи и недостатъчно персонал, който да поддържа на ниво чистотата по време на храненията. Управителката беше много любезна жена. Плажът беше до Арабела - изключително далеч. Хората ползваха предимно свободна зона близо до хотела. Но все пак сте на семинар, надали ще е дълъг престой. Локацията компенсира доста от недостатъците, когато е за кратко време. Терасата на ресторанта е най-хубавото в хотела. Можеш да седнеш вечер с питие и да гледаш движението по главната улица.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 17:57 от Марина Атанасова

# 275
Ако знаете къде се намира хотелът, няма да питате дали плажът е далеч. Плажът се намира на 2 крачки, както предполагам вече е установено. Хотелът е отворил неотдавна, така че отзиви-няма. На вас разчитаме.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 22:42 от Анонимен

# 276
Хотел Оазис мисля, че е 2 звезди, така че не може да се очаква много. Но поне не е от парковите хотели. Младежи съм виждала настанени там. Зоната му на плажа е най-крайната, преди Бар Номад.

# 277
Благодаря за разясненията за хотел Оазис. За цяла седмица сме. Ще споделям мнение.

# 278
  • София
Щом сте на семинар ще ви се получи по-добре от очакваното.

Ние ще се радваме на отзиви, а и на снимки, вкл. и на хотела.

# 279

Да, определено е по-добре от очакваното. Стаите са теснички и мебелите старички, но честно ви кажа, били сме в Лагуна Гардън и Калиопа, които са 4 звезди и не виждам разлика. Има два счупени и извадени контакти, но има и още няколко здрави, та има къде да си включиш уредите. Храната е бедничка, но намерихме какво да вечеряме, утре ще видим как са закуската и обяда. Плажа е на Нептун бийч, не е пре хотела, но не е и много далеч. Като цяло в Албена е много пусто, няма хора, по главната има двайсетина човека. Жената от батутите каза, че е много слаб сезона. Аз не се оплаквам, не ми липсва навалицата.

# 280
Крайно време е Албена да стигнат дъното, за да осъзнаят, че трябва вече да променят нещо. Отдавна качеството на услугата не отговаря изобщо на цените.

# 281

Като цяло в Албена е много пусто, няма хора, по главната има двайсетина човека. Жената от батутите каза, че е много слаб сезона. Аз не се оплаквам, не ми липсва навалицата.
Как няма да  е пусто, като са надули цените и не предлагат никакво качество. Беше ясно още от коментарите в темата, която е замряла като леденото царство. Явно българите избират Гърция и да се върнат здрави от морето, то на Албена остана само единия плаж. Слабо ръководство, никакъв мениджмънд, само лакомия за пари.

# 282
  • София
Интересно е това, че пишете, че няма хора....бях останал с друго впечатление за бая понапълнен курорт. Дори четох някъде, че стигнали и надминали пред пандемичните нива.... и резултати. Но с тая авария на колектора - може да е имало някакъв отлив.

# 283
Цените тази година са бомбастик! Една седмица на Фламинго гранд за тричленно семейство, излиза близо 4К. В профила ми в системата им за резервации, мога да си видя резервациите от предни години. Миналата година за същия период е било малко над 2К, по-миналата година - хилядарка и нещо.

# 284
Има ли някаква официална информация относно "ремонта" на колектора?

Общи условия

Активация на акаунт