Лято в Албена 2024г.! (Тема 1)

• 49 108
  • 776
  •   1
Отговори
# 765
И аз получих такъв мейл. Но и като си правих резервацията, можех да си избера приорити картата, имаше я на стъпка 3. Сега че са интегрирани, не знам какво значи, директно ти дава по-ниската цена ли...
Прочетох на сайта за промо код BEACH 21, но слава Богу за Ралиците не важи, та не съм се набутал, че не го знаех. Давал още 10% отстъпка. Но статиите нямат дата - много странно, та ако съдя по името на промо кода, нищо чудно да е бил за 2021 година и вече да не важи отдавна 😂 няма дата на публикацията, наистина.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 20:26 от Татко Мецан

# 766
  • В.Търново
Имаше много лош отзив вчера от фейсбук групата за Почивка на море и планина  с деца за вилите в Албена.

# 767
Въпросният басейн на три нива не знам, стори ми се, че също не работи и е занемарен, имаше вода в него, но нямаше жив човек.
За закрит на Акваклуба и такъв с пързалки на Вита парк пръв път чувам...но ще ги потърсим на място, след като вече знам, че ги има. Огромни благодарности за информацията!

Доп. За анимационния басейн съм сигурен, че не можехме възрастните да го ползваме, имаше някакви ограничения, че може май само по време на анимацията, не помня точно. Това, което помня е, че веднъж ходихме с детето и тоалетните там бяха заключени и се отключваха само с гривна на Ралица Акваклуб, гривната ми от Супериор не ги отключваше. През ум не ми е минало да пробвам дали гривната на детето ще ги отключи😂 ама като отида още десетина пъти и сигурно ще науча всичко 😂
На басейна на три нива няма почти никакви хора и винаги е много чист, вкл. тоалетната към него и шезлонгите.
Десета година съм с жълта гривна (един сезон беше оранжева) и винаги съм стояла на анимационния басейн от 10 сутринта до 15-16-17-18 следобед, вкл. и юли 2022. И никаква тоалетна никога не съм отключвала с гривна.

Дъщеря ми е 175 см и често ходи да се пързаля на басейна на Вита Парк за разнообразие. Когато бяха малки децата, и мъжете се пързаляха с тях, а и аз.

# 768
Приорити картата на ранни записвания не може да се комбинира с другото намаление нали?

# 769
Комбинира се картата.
Аз се чудя дали картата трябва да е валидна по време на създаването на резервацията или и по време на престоя.

# 770
Може би се комбинира за определени хотели, защото когато резервирах декември за нашия хотел не се прилагаше приорити карта.

# 771
  • Русе
Може би се комбинира за определени хотели, защото когато резервирах декември за нашия хотел не се прилагаше приорити карта.
Да миналата година беше така. Можеше да се комбинира чак Февруари или Март като намалят отстъпката за ранни на 15%. Тази година ще видим какво ще измислят.

# 772
Редактирали са в сайта, че и ранното настаняване и късно освобождаване е в случай на възможност за хотела.
Доста се обезсмисля тази карта  с такива условия.
Отстъпката не важи на ранни резервации, избор на стая е условно полагаемо...

# 773
Този текст "ако има възможност" е от известно време, но поне на мен досега не са ми отказвали. При това аз искам настаняване преди 9 ч. и освобождавам след 17 ч., т.е. дори извън описаните часове за възможно ранно настаняване и късно освобождаване. При умрелия сезон тази година не смятам, че им е причинило кой знае какви неудобства.

# 774
Този текст "ако има възможност" е от известно време, но поне на мен досега не са ми отказвали. При това аз искам настаняване преди 9 ч. и освобождавам след 17 ч., т.е. дори извън описаните часове за възможно ранно настаняване и късно освобождаване. При умрелия сезон тази година не смятам, че им е причинило кой знае какви неудобства.
На мен ми разрешават късно освобождаване до 16:00 ч. и в 15:00 ч. камериерката вече е на вратата на стаята с подканващ поглед да си тръгвам - неприятно е малко.
В кой хотел има опция за освобождаване след 17 часа?

# 775
Създават обструкции от 2г назад. Даже сме коментирали в миналогодишната тема.

# 776
  • БГ
Заповядайте в Тема 2 за споделяне на мнения и впечатления от лято 2024г., в к.к. АЛБЕНА! Hug

Общи условия

Активация на акаунт